Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 433
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря   bouquet
Отново въпрос. Моля за мнение за сервизите за телефони на бул. "Руски".

# 301
  • Пловдив
И аз скоро търсих.Оказа се,че всяко магазинче за торбички може да ти поръча такива пликчета в желан размер.Аз си поръчах от Кичука.Има магазинче за торбички на четвъртък пазара също
На Четвъртък пазара( магазинът е на бул 6. септември ,до Чочко)  целофанови няма. Има 1-2 размера неголеми в Бижуленда.
Благодаря Ви за информацията  Hug И все пак не можах да си намеря целофанови пликчета. Sad Ядосах се, купих от Джъмбо тюлени торбички (10бр. 2лв) и сложих почерпката в тях  Mr. Green Получи се много добре.

# 302
Моля да ми препоръчате добър очен лекар, работещ със ЗК. Трябва ми за преглед преди раждане. Нямам други показания за секцио и стискам палци и с очите всичко да е наред.

# 303
  • Пловдив
Очни лекари  Д-р Елена Димитрова- ДКЦ на Понеделник пазар, Д-р Аврамова- ДКЦ на Георги Кондолов.

# 304
  • Пловдив
metlichina, аз ходих при д-р Узунова преди раждането. Посещавала съм я и преди и винаги съм оставала доволна от обстойния преглед и доброто отношение.

# 305
  • No Line On The Horizon
Благодаря   bouquet

Аз съм доволна от Игор. Първият магазин, до спирката с/у Икономическия техникум.

# 306
Със здравната каса работи Др Марина Гроздева,много хубав кабинет има и е внимателна. МОга да пратя координати на лични.

# 307
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

Аз съм доволна от Игор. Първият магазин, до спирката с/у Икономическия техникум.
Идвайки от гарата по Руски,май второто магазинче с оранжеви реклами е. Peace

# 308
Благодаря.   bouquet

# 309
Не ми е въпроса за тука,ама нали сме си близки .... Ще ми се да направя течен шоколад,като едно време дето го правехме с Лактан( сухо мляко).
На Гайо се продава -5 и нещо лв. за едно мъъъъничко бурканче,което изчезва само докато го опитам.  Blush

Та препоръчайте ми хубав лешников тахан ( на Тръндеви бива ли го,сусамовия им не ми е много хубав) и какво сухо мляко да сложа ( бебешко адаптирано ли,друго ли...

Благодаря,може и на лични,да не разводняваме темата  Hug

# 310
  • Пловдив
Аз не знам за дом.течен шоколад да се слага тахан  Thinking поне в мойта рецепта няма Grinning Ако искаш питай в темата за Бързи кулинарни въпроси...Помагат много!

Скрит текст:
Хвалено е сухото мляко на Нидо,в кутии като адаптираните,но е скъпо.Радиком имат някакво,намира се в Кауфланд,но не знам като качество как е.
Аз на Тръндеви тахана го харесвам  Rolling Eyes Що не ти допада на теб?

# 311
"Лешников" е ключовата дума  Laughing
Ще се преместя в другата тема,като я намеря,благодаря  Hug

# 312
Лешников има в млечния магазин до бензиностанцията  зад Четвъртък Пазара. На вкус не знам как е. От там съм купувала сусамов био тахан. Не мога да преценя дали е хубав, но като се разбърка с мед , дори детето не го различава от халвата. Мен не ме впечатли, защото не обичам тахан.

# 313
  • Пловдив
Знаете ли от къде мога да закупя мастило за такъв тип печат /удобно ще ми е района на центъра/?
Скрит текст:

# 314
Здравейте! Спешно трябва да купя мъжки и даски обувки за сега! Някой да е срещал намаления някъде? Иска ми се да са на поносими цени и да са качествени!

Общи условия

Активация на акаунт