Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 434
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Момичета, къде в Кършяка да намеря целофанови пликчета, в които да се сложи почерпка?

И аз скоро търсих.Оказа се,че всяко магазинче за торбички може да ти поръча такива пликчета в желан размер.Аз си поръчах от Кичука.Има магазинче за торбички на четвъртък пазара също

# 286
На Четвъртък пазара( магазинът е на бул 6. септември ,до Чочко)  целофанови няма. Има 1-2 размера неголеми в Бижуленда.

# 287
Знаете ли къде има козметичен магазин, където може да продават ножици за подстригване ?

# 288
Сещам се за Зара до дома на младоженците на ул. "Цар Калоян", ако не ме лъже паметта имат два магазина на същата улица и продават козметика и аксесоари за фризьорство.

# 289
Сещам се за Зара до дома на младоженците на ул. "Цар Калоян", ако не ме лъже паметта имат два магазина на същата улица и продават козметика и аксесоари за фризьорство.

О, да! Благодаря ти  Hug

# 290
Моля за нищо.
Да попитам нещо, може би темата не е точното място, но не знам къде да задам въпроса си. Брат ми е студент в Пловдив, но ЛЛ е все още в родния ни град. Та въпроса ми е: Възможно ли е да си смени ЛЛ сега с основанието, че е студент, а да не чака сроковете за смяна? Благодаря.

# 291
  • под тепетата
Ножици за постригване съм виждала и срещу магазин "Двата щъркела" - преди кукления театър.  
 Да попитам - къде мога да проверя и при нужда настроя или поправя апарат за кръвно? Преди години имаше работилница в уличка до университета, но дали още работи?

# 292
Съвсем скоро гледах сервиз за апарати за кръвно на ул. Радецки - продължението отстрани на НОИ.

# 293
  • под тепетата
Благодаря,Greene !

# 294
Моля за нищо.
Да попитам нещо, може би темата не е точното място, но не знам къде да задам въпроса си. Брат ми е студент в Пловдив, но ЛЛ е все още в родния ни град. Та въпроса ми е: Възможно ли е да си смени ЛЛ сега с основанието, че е студент, а да не чака сроковете за смяна? Благодаря.

Преди беше юни и декември. Сега колежките ми казаха, че можеш по всяко време да си смениш ЛЛ, защото и аз от доста време се каня, но не съм на 100% сигурна, тъй като не съм се интересувала по-дълбоко Simple Smile

# 295
Благодаря. И аз няма откъде да се информирам по-обстойно, защото съм в чужбина, а лапето абсурд да тръгне да търси информация.

# 296
ЛЛ може да се смени по всяко време, аз го смених септември.

Къде има народни танци за новобранци Grinning, за възрастни около 2ро ДКЦ ще е чудесно?

# 297
Хоп-Троп! благодаря и на теб.

# 298
ЛЛ може да се смени по всяко време, аз го смених септември.

Къде има народни танци за новобранци Grinning, за възрастни около 2ро ДКЦ ще е чудесно?

Ако те устройва читалището Антим І на бул. Свобода - http://horo.bg/index.php?menunode=10&show=material&mater … 1466&how=real

# 299
  • Пловдив
За ЛЛ...да,може по всяко време смяна  Peace Намираш си нов такъв,дава ти лист,че те е записал и са листа отиваш в ЗДр.каса.Подаваш молба свободен текст,че искаш да смениш еди кой си ЛЛ с новия и готово  Wink

Общи условия

Активация на акаунт