Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 365
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Искам да запиша сина ми на 7 г. на уроци по пиано. Търсих в нета и излезе някаква школа в Тракия, но не знам как са. А аз искам някой, който ще го запали, а не да му убие желанието, т.е. преподавател с подход към деца. Някой да има информация за такъв учител в Пловдив. Благодаря Simple Smile От Кичука сме, но може и да пътуваме до друг квартал
Аз съм доволна от Евгения Тагарева ,читалище "Хр.Данов"( кино Фламинго). Има подход към децата ,търпелива и гъвкава.Освен моите деца съм й изпратила и други ученици,едната майка също пътува от Кючука .
Пиши ми ЛС за подробности и координати.

# 451
Здравейте отново! Къде да търся кръгъл аквариум и рибка бета? Зная само за един зоомагазин на 6-ти септември близо до Вис Виталис? Къде другаде продават рибки и аквариуми? Благодаря предварително

# 452
Здравейте отново! Къде да търся кръгъл аквариум и рибка бета? Зная само за един зоомагазин на 6-ти септември близо до Вис Виталис? Къде другаде продават рибки и аквариуми? Благодаря предварително

На Гладстон, срещу дома на културата.
Срещу мол Пловдив има магазин
Можеш да намериш дори в Джъмбо, също има!

# 453

Любимият ми магазин за рибки е срещу дома на културата Борис Христов, от там сме си купували страхотни рибки Бета. Ако са зареждали скоро (вносни са) ще имаш много богат избор

# 454
  • Пловдив

Магазинът до Вис Виталис го затвориха отдавна.

# 455
Рибки някакви има и до църквата " Свети Георги"

# 456
Момичета, помагайте Hug
Търся тъмнокафява блузка/суичър/поло за 4 годишно дете, има празник в градината и ще участва в пиеса, та му е нужна. Виждали ли сте по магазините, къде да търся? Само да спомена, че моловете и Джъмбо бяха претърсени щателно Laughing

# 457
  • Пловдив
След 3 постригване от началото на март днес отидох в Exelencia -е супер доволна съм.Постригах и малката.Без забележки съм- и отношение,и внимание, и най- вече прическа.Нищо не обяснявах-просто Иван го направи.Така ме бяха орезилили ,че чак се учудих ,че успя нещо да направи

# 458
Къде правят печат върху текстил? Искам да разкрася едни кецки, да ми отпечатат върху тях някаква картинка или да ги изрисуват....

# 459
  • Пловдив
Знаете ли къде мога да намеря продуктите на израелската марка "Lavilin"?
В аптека "Ден и Нощ" на бул. Христо Ботев ( срещу МакДоналдс)

# 460
Къде правят печат върху текстил? Искам да разкрася едни кецки, да ми отпечатат върху тях някаква картинка или да ги изрисуват....

В копи център "Дизма"

# 461
В Дизма си поръчах една тениска с щампа, но за кецки не знам. Не мисля, че там могат да извършат тази услуга, но най-добре да се пита. Иначе тениската стана добре, доволна съм, цветовете са малко бледи, не са пълни, но това зависи сигурно от пресата.  Peace
Сигурна съм, че не рисуват.

# 462
Къде мога да намеря нахутена мая за хляб?

# 463
Love`s Green Kitchen, Ивекс, благодаря ви   bouquet

# 464
За съжаление магазина за рибки срещу дома на културата Борис Христов е затворен и проверих до св. Георги, но нямат бета. Търсенето продължава.

Общи условия

Активация на акаунт