Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 380
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми добра гримьорка Hug

Вержи https://www.facebook.com/VerjiGanchevaMakeUpArtist/photos_stream
Уникални неща прави.Може да разгледаш

# 436
# 437
  • Пловдив
Мили мами, дайте съвет какви дребни играчки да купя и от къде за хартиена торта за детска градина?
От Джъмбо! Wink

# 438
  • под тепетата
Зависи колко са големи децата. За най-малките - 1 група - дребни играчки не бих препоръчала, по-скоро свирка и балонче.

# 439
  • Пловдив
Момичета,някйде да сте мяркали изостанали зимни ботуши...напр. гумени или нещо от сорта newsm78
Детето ще ходи на Боровец и ни трябват ботуши,а по магазините са приблали всичко.Бях в Декатлон-а,Дайхман...Чудих се за Мечо Пух...дали има нещо намалено зимно,дори и да не е ботуш?Имате ли телефона?

# 440
  • Пловдив
Чудих се за Мечо Пух...дали има нещо намалено зимно,дори и да не е ботуш?Имате ли телефона?

Вчера бях.Мацката е прибрала всички ботуши и боти.Но може да са отзад и да ти извади.Обади се да я питаш 0897/614087
В Дайхман бях миналата седмица и имаше още ботуши,но явно са ги прибрали

# 441
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ме насочили къде мога да отида да се подстрижа, но искам фризьора/ката да прецени как да ме подстриже така че дължината и формата най-много да ми отида според формата на лицето. Аз до момента ходя при едно момиче, което подстригва страхотно, но винаги иска да кажа как да ме подстриже, съответно аз все не мога да уцелия подходящата подстрижка

# 442
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча изпитан сервиз за прахосмукачки?
Zelmer е машината.

# 443
Здравейте, бихте ли ме насочили къде мога да отида да се подстрижа, но искам фризьора/ката да прецени как да ме подстриже така че дължината и формата най-много да ми отида според формата на лицето. Аз до момента ходя при едно момиче, което подстригва страхотно, но винаги иска да кажа как да ме подстриже, съответно аз все не мога да уцелия подходящата подстрижка
Не знам къде да те насоча, но и аз съм така. Не обичам да ме питат така ли, иначе ли.
НЕ ЗНАМ КАК, преценете Вие, за това сте фризьор!!!

# 444
  • Пловдив
Здравейте момичета да ми препоръчате място за пробиване на уши на бебе на 11м.? Ако знаете и мед.лице още по добре.    bouquet

# 445
  • Пловдив
Виж на предната страница/или по-предната/ се задаваше същия въпрос.

# 446
Някой може ли да препоръча изпитан сервиз за прахосмукачки?
Zelmer е машината.

Виждала съм реклама на сервиз за прахосмукачки на кръстовището на ресторант Стадиона, в блока в който са МТел, Теленор и ВиваКом - на бул. Васил Априлов 82, но никога не ми се е налагало да го ползвам. Мисля, че се водеха ТПК Елдинамо - ремонт на прахосмукачки

# 447
  • Пловдив
Сещам се. Те са си там от време оно.
Ще се разровя за телефон, че без да съм сигурна че работят с марката не бих я занесла.

# 448
Това намирам в нета 

Пловдив

ел. Уреди- ТПК „ ЕЛДИНАМО”, ул. Васил Априлов 82

тел. 032/ 643 492

# 449
  • Plovdiv
Искам да запиша сина ми на 7 г. на уроци по пиано. Търсих в нета и излезе някаква школа в Тракия, но не знам как са. А аз искам някой, който ще го запали, а не да му убие желанието, т.е. преподавател с подход към деца. Някой да има информация за такъв учител в Пловдив. Благодаря Simple Smile От Кичука сме, но може и да пътуваме до друг квартал

Общи условия

Активация на акаунт