Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 386
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
  • гр.Пловдив
Момичета, да ми препоръчате, откъде да си купя чест пчелен мед (да е истински, може и домашен, нямам претенции), защото малко се разболях и гледам да не се разкисна съвсем до раждането
http://www.hoseyni.com/index.php  Аз от тези си купувам всичко и мед и млечице и клей и мехлемчета,понеже са ми под ръка като ходим при джи пи-то.Медеца си е хубав Simple Smile

# 421
  • Варна
Здравейте ,  в очакване съм на важно събитие в моя живот -раждането на детенце , и все още не съм ориентирана за нещата които ще ми трябват? Основен стои въпроса с избора на детска количка , почти съм се спряла на I candy , бихте ли ми препоръчали и някоя друга , както и къде да ги намеря в Пловдив?

Здравейте Rita777, продуктите на iCandy може да откриете в следните магазини в град Пловдив:

Магазин Касида - може да видите в наличност модел iCandy Strawberry 2

Магазин Premaman - може да видите следните модели: iCandy Peach, iCandy Strawberry и iCandy Raspberry

# 422
Момичета, моля, препоръчайте ми МНОГО изпитан майстор за бойлери, че двама вече ни "видяха" сметката, а проблеми все още има. Само да е изпитан, моля!

# 423
Благодаря за отговорите за меда   bouquet

# 424
Трапезица , до коя Неделя  ?
извинявам се,забравих- на 6 септември.Редактирах си поста.

6 септември,подминаваш сладкарницата в посока ресторант Стадиона,после се влиза в едно безистенче навутре ( минаваш под блока реално) и в самото тунелче от дясната страна дървена врата.  Пчеларски магазин от едно време.

# 425
  • под тепетата
Благодаря, Трапезица!
 Минавам често оттам, но не съм го забелязала. Ще го пробвам. Тази зима съм изяла ( изпила ) 7-8 буркана от 1кг мед ( слагам го в почти изстинало кафе + пчелен прашец). Да се похваля тихичко, че за първа зима от 2008г не съм имала кризи ( с ХУХК съм ). Затова и питам за качествен.

# 426
Аз не съм купувала от там,но моя приятелка редовно взема,познава продавачката и казва,че е " оригинален " .

# 427
  • Пловдив
Момичета, моля, препоръчайте ми МНОГО изпитан майстор за бойлери, че двама вече ни "видяха" сметката, а проблеми все още има. Само да е изпитан, моля!

Асен- 0899520673
Препоръчвала съм го и тук много пъти, оставали са доволни момичетата.
Работи коректно, реагира бързо, което за мен е важно, че с малко дете без топла вода не ми беше вариант. Ползвала съм услугите му 3 пъти и винаги съм оставала доволна.

# 428
  • Пловдив

Асен- 0899520673
Препоръчвала съм го и тук много пъти, оставали са доволни момичетата.
Работи коректно, реагира бързо, което за мен е важно, че с малко дете без топла вода не ми беше вариант. Ползвала съм услугите му 3 пъти и винаги съм оставала доволна.

Ангел Ангелов - 0888/688-409

# 429
Момичета, препоръчайте ми добра гримьорка Hug

# 430
Момичета, препоръчайте ми добра гримьорка Hug

Краси http://krasimirapetkova.blogspot.com/

# 431
Бояна - най-добрата. Гримира ме за сватбата ми, направи ми уникалния грим, точно каквото исках. Работи в Инглот, но и на самостоятелна практика, при мен дойде вкъщи. Много мила и изкл внимателна.

https://m.facebook.com/boyana.petrushevska?fref=ts

# 432
Знаете ли къде мога да намеря продуктите на израелската марка "Lavilin"?

# 433
Момичета, да ми препоръчате, откъде да си купя чест пчелен мед (да е истински, може и домашен, нямам претенции), защото малко се разболях и гледам да не се разкисна съвсем до раждането
Хубав пчелен мед се продава и на сергия на Събота пазара.

# 434
Мили мами, дайте съвет какви дребни играчки да купя и от къде за хартиена торта за детска градина?

Общи условия

Активация на акаунт