Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 406
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Тези магазина се казват Преоценени Маркови стоки,каквото и да значи това  Wink И аз и ММ си купихме дънки от там за по 20лв. и никак не са зле.Има и блузи.Това за този във Форум-а,на 1-я етаж.

# 391
  • Пловдив
Я споменете по-подробно за такива магазини,моля Simple SmileКъде да се озъртаме  Thinking
Според мен са ишлемета,ненапуснали границата .

На първо четене се сещам за магазина в началото на Железарска и на ъгъла до бившия Фешън /сега Монро/.
В Ганг преди съм виждала неща с изрязани етикети.

Здравейте! Къде мога да намеря торбички за пране на чорапи и сутиени в Пловдив?

Евроленд на ценътра, втори етаж при бельото.

# 392
  • под тепетата
От първия магазин на Железарска съм си купувала и за мен, и за мъжа ми дънки, блузи, якета има на сносни цени.

# 393
  • Пловдив
Друг магазин, в който също се срещат неща без етикети...спирката на Азия, посока Железарска, както е магазинът за бельото веднага вдясно има две магазинчета едно до друго. Първото.

# 394
Благодаря ви за отговорите! Ще потърся в Евроленда или в Джъмбо.

# 395
Добро утро   bouquet
Искам да поставя заключващи механизми на алуминиевата дограма на прозорците. Бихте ли ми препоръчали фирма?   Hug

# 396
  • Пловдив
Здравейте,
Препоръчайте ми козметик за масаж на лице в Пловдив. Не ми се ще да ходя на сляпо. Thinking

# 397
Здравейте , къде в тракия пробиват уши на бебета . Искам да я заведа при някой който няма да нервничи ,от това че малката ще се върти и  мрънка .

# 398
  • Пловдив
От къде мога да си купя хубави орехи с гарантиран произход от тазгодишната реколта?

# 399
  • Пловдив
От къде мога да си купя хубави орехи с гарантиран произход от тазгодишната реколта?
От никъде... реколтата на орехите е наесен... сега даже не се цъфнали  Mr. Green

# 400
Къде мога да намеря козметиката на Импала ?

# 401
  • Пловдив
От никъде... реколтата на орехите е наесен... сега даже не се цъфнали  Mr. Green

Добре, ако не се хващаме за думите, а да кажем "ПОСЛЕДНА реколта" можете ли да отговорите по същество?

# 402
  • Пловдив

Добре, ако не се хващаме за думите, а да кажем "ПОСЛЕДНА реколта" можете ли да отговорите по същество?
Ядки купувам от складовете на Първенец. Първото павилионче, от лявата страна.

# 403
Здравейте , къде в тракия пробиват уши на бебета . Искам да я заведа при някой който няма да нервничи ,от това че малката ще се върти и  мрънка .
Чувала съм суперлативи за д-р Титова от Тракия. Не сме ходили при нея, уши не смятам да пробивам. Peace

# 404
  • Пловдив
 kama3 , помолих по същество, темата е "Къде в Пловдив" , а не " Къде около Пловдив" , има други теми където можем да си чешем езиците със спам.

Общи условия

Активация на акаунт