Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 398
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Къде мога да намеря козметиката на Импала ?

ТЦ Форум.

aH~, защо така нападаш  newsm78 момичетата, дават информация  Peace Според мен никой не може да ти гарантира реколтата на стоката  Peace може да разгледаш Четвъртък пазар или някой Био-магазин /макар, че лично според мен на пазара стоката ще е по-читава/.

# 406
  • Sunshine state
Няма ли орехи в Кауфланд или в Триумф насипни?
За пробиване на уши в Тракия - има едно студио в блока срещу ДКЦ 5 се пада по едни стълбички се качваш /не знам точно кой блок се води,че са ми тъмна Индия.. Crazy/ Препоръчаха ми го,когато трябваше да пробиваме на малката. Много са търпеливи жените и имат опит с дечица. Препоръчвам!  Peace

# 407
Момичета, да ми препоръчате, откъде да си купя чест пчелен мед (да е истински, може и домашен, нямам претенции), защото малко се разболях и гледам да не се разкисна съвсем до раждането

# 408
  • Пловдив
Момичета, да ми препоръчате, откъде да си купя чест пчелен мед (да е истински, може и домашен, нямам претенции), защото малко се разболях и гледам да не се разкисна съвсем до раждането

Мога да ти дам координатите на моя приятелка производител, мед може да се вземе от Тракия, до Кино Фламинго или около Новотела, продава го на цена от 7 лева за буркан от 1 кг. , произвежда го в с. Ружинци , Белоградчишко.

Pupitka , няма начин да няма, просто това, което се продава по веригите рядко е добро и ги избягвам умишлено , придържам се към купуването на чиста храна извън тях . 

# 409
Много благодаря   bouquet. Няма значение, от къде ще го взема, важното е да е истински.

# 410
Този мед в магазинна мрежа ли се продава?

# 411
  • Sunshine state
Тук на нашия пазар съм засичала по сергиите да продават торбички с орехи, но не знам даи е редовна практика, или когато са имали. Ние лично сме заринати с орехи от село, но ме мързи да ги чупя и ги изразходваме бавно.  Embarassed

# 412
Този мед в магазинна мрежа ли се продава?
Едва ли, прекупвачите обикновено го смесват с глюкоза и тогава го пускат по магазините.
Баща ми е пчелар от дълги години и ми е разказвал какви номера се въртят от прекупвачите за повече пари.

# 413
Ами, казвайте, казвайте откъде да купя читав мед....

# 414
  • Пловдив
Pupitka , ние също имаме орехи на село, но винаги изпускаме времето за бране и ги обират чужди хора  Embarassed . Днес отидох до пазара и там на всяка сергия пишеше "Орехи нова реколта"  Mr. Green  , цените бяха от 18 до 22 лв. за кг ,  взех си от там, практически няма как да разбера и разчитах някой да препоръча нещо лично изпитано или от познат, а не от прекупвач, но здраве да е - дано поне са български.

За меда- не се продава в магазинната мрежа, някои сергии от пазарите зареждат от тях, но не ги знам кои са, оставили са и до Кино Фламинго да се продава от техния мед, за който желае да мине и да купи без предварителна уговорка, иначе чрез телефона може да се уговорите и да си вземете- в района на хлебозавода в Тракия живеят, на лични давам телефона ако има заинтересувани за да не се приема като реклама .

# 415
  • Пловдив
Колежката ми ни купува и носи в офиса по 1-2 кг орехи от нейна близка. Разфасовките са по 0.500 кг, изключително чисти и почти пълна цялост - на половинки и цели.
Орехите са последна реколта, и са много вкусни.
Утре мога да попитам дали все още има.

# 416
Ами, казвайте, казвайте откъде да купя читав мед....
Таня до сладкарница Неделя(  на 6 септември) ,безистена вляво-пчеларски магазин. Сипва направо от тенекията.Не знам цена.Може да си носите буркан. Има обедна почивка магазинчето.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 07:35 от Трапезица

# 417
  • Пловдив
Колежката ми ни купува и носи в офиса по 1-2 кг орехи от нейна близка. Разфасовките са по 0.500 кг, изключително чисти и почти пълна цялост - на половинки и цели.
Орехите са последна реколта, и са много вкусни.
Утре мога да попитам дали все още има.

Стига да не представлява трудност ,  проявявам интерес!

# 418
Здравейте ,  в очакване съм на важно събитие в моя живот -раждането на детенце , и все още не съм ориентирана за нещата които ще ми трябват? Основен стои въпроса с избора на детска количка , почти съм се спряла на I candy , бихте ли ми препоръчали и някоя друга , както и къде да ги намеря в Пловдив?

# 419
  • под тепетата
Трапезица , до коя Неделя  ?

Общи условия

Активация на акаунт