Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 358
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
Благодаря за отговорите дами, на 25 на благовец ще  водим малката за обички .Да ви попитам виждали сте черно червени ризи карирани ,Благодаря   bouquet

# 481
  • Пловдив
Момичета, шофьорски книжки само в КАТ ли може да се изкарват или и в районните?

# 482
За съжаление магазина за рибки срещу дома на културата Борис Христов е затворен и проверих до св. Георги, но нямат бета. Търсенето продължава.

Странно,скоро ходихме в този магазин.Сигурна ли си,този,който е до магазина за кафе,по едни стълбички надолу се слиза.Има и още един на същата улица,надолу в посока към Градската градина,от дясната страна.
Намерих го магазинаааа и имат бета Simple Smile Благодаря ви още веднъж!

# 483
Виждали ли сте някъде да продават големи опаковки суха мая от 500 гр.?

# 484
  • Пловдив
Само там  Peace

# 485
  • о`майна лунна нощ е
Първоначалното вадене е задължително в КАТ. Подновяването може да стане чрез районното.

# 486
  • Пловдив
Благодаря за отговорите дами, на 25 на благовец ще  водим малката за обички .Да ви попитам виждали сте черно червени ризи карирани ,Благодаря   bouquet

Наистина ли има ефект Благовещение. Винаги съм се чудила внушение ли е, или реална полза. Моето ме врънка за обички. Като малка не и пробих ушите, сега тя ще пробие моите с мрънкане, ама ако я боли......още повече ще ми опява, защото вече е по-голяма и съответно по-капризна. Като беше по-мъничка, по-лесно понасяше болежките.  Crossing ArmsТо самото пробиване нее проблем, послеееее, ще има драми като си легне на ушите.  Whistling

# 487
И ние ще я водим на 25ти на същия ритуал и тъкмо това влизам да питам - къде ще препоръчате да ги пробием?

# 488

в районното само ако сменяш и личната карта, но книжката я получаваш в КАТ

# 489
  • Пловдив
Първоначалното вадене е задължително в КАТ. Подновяването може да стане чрез районното.

За подновяване питам. Ама с 4 години закъснение  Embarassed

# 490
Извинявам се за спама .За болката няма как да не я боли то е ясно,надявам се бързо да заздравеят ,традиция е било в миналото и реших да я спазя .Аз затова взех решение ,докато е малка да и пробия ушите ще забрави по бързо и няма постоянно да си пипа ушите . Ще я водя при доктор Титова в тракия.

# 491
  • Sunshine state
Никакви проблеми сме нямали с пробиването - за 2 дни мина зачервяването и не е плакала заради болка. Мисля, че дори и не разбра какво стана.  Laughing И не, не вярвам,че е заради Благовещение,понеже не са пробити тогава. За мен това са суеверия.  Peace

# 492
Здравейте!
От Стара Загора съм и много искам да заведа детето си в Природонаучния музей в Пловдив.Знаете ли дали работи, защото четох, че бил в ремонт, също и работното му време събота и неделя?Благодаря предварително!  bouquet

# 493
Здравейте!
От Стара Загора съм и много искам да заведа детето си в Природонаучния музей в Пловдив.Знаете ли дали работи, защото четох, че бил в ремонт, също и работното му време събота и неделя?Благодаря предварително!  bouquet

Все още не работи.

# 494
Знае ли някой, който е вадил документи в Първо РПУ, дали имат ПОС терминал за плащане на таксите на място или трябва да се плаща предварително в банка? Ако някой пък случайно знае телефона на гишето за вадене на документи, моля да ми го даде.

Общи условия

Активация на акаунт