Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 310
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Поръчах си бански но не ми стои добре. Искам лека промяна на модела и ми трябва шивачка, която може да се справи със задачата. Някакви отзиви за такава?

# 526
Наближава Благовец (Благовещение) – 25-ти Март, а това по традиция е ден, в който се пробиват ушите на момичетата.  Търся добър козметик или дерматолог из Кючука за да пробие ушите на дъщеря ми - 2.5 г.

# 527
Малко по-назад в темата доста се коментираше, поразслисти няколко страници назад

# 528
Неизменно се съобщава за д-р Титова на бл.100 в Тракия, но никъде няма неин актуален телефон
този който е на няколко места в нета казва, че не съществува такъв номер /грешен или непълен/

# 529
  • гр.Пловдив
0887940006 Др Титова
Аз имам този, пробвах, дава свободно, но не ми вдигна.

# 530
супер, благодаря, свързах се
часове свободни няма, евентуално ще можем да минем последния влак в 20 часа вечерта
всичко е запълнено от 8 сутринта
Докторката беше много любезна и каза, че ще ни приеме, но не знам искам ли да си оставя детето на доктор пробивал уши до откат 12 часа
закъсняхме с този объркан телефон, благодаря за верния

# 531
Мен ми препоръчаха д-р Стоилова в Кършака и ще ходим при нея. На обяд имаше все още 2-3 свободни часа.
032/940606
0888775823

# 532
  • Пловдив
  За уши мога да препоръчам една козметичка , завършила като такава с реална диплома от медицинския колеж за медицинска козметика (от преди незнам колко години, когато все още е имало специалността),  с всичките кетапи и тнт, много внимателна. Казва се Мария Чолакова и работи в Дом за Красота "Васил Левски" до пешеходния мост.

# 533
Някой да е виждал мъжки шапки с козирки? За предпочитане евтина.

# 534
  • Sunshine state
Можете ли да ми кажете кои таксита возят на 0.45лв/км ? Няма вече от точка до точка 3лв, нали?

# 535
  • Асеновград
Някой да е виждал мъжки шапки с козирки? За предпочитане евтина.
Вчера мярнах такива във веригата Липненски, не в Пловдив ,но там по принцип навсякъде зареждат идентично, май бяха на цена 2лв. имаше изложени черни кафяви.

# 536
Можете ли да ми кажете кои таксита возят на 0.45лв/км ? Няма вече от точка до точка 3лв, нали?

Няма вече такива цени,минималната цена е 0,65 лв/км.

# 537
Някой може ли да ми каже къде се вади протокол/минаване през комисия/ за ортопедични обувки. Става въпрос за малко дете. Благодаря предварително за инфото ако някой има такова.

# 538
Някой може ли да ми каже къде се вади протокол/минаване през комисия/ за ортопедични обувки. Става въпрос за малко дете. Благодаря предварително за инфото ако някой има такова.

Скрит текст:
1. Направление от личния лекар за ортопед
2. Час при ортопед ( Аз водих децата при Др Петър Панчев,поликлиника на Събота пазара. Попитай на телефона кои дни приема,отиваш в началото на работното му време,минават по възраст децата,бързо става,не се отчайвай от опашката.Има и други ортопеди,нямам опит с тях)
3. Лекарят ти казва дали има деформация и кога се събира ЛКК. Отиваш в деня.Изписват ти протокол и с него отиваш при фирма,която прави такива обувки.
Фирмата ти издава проформа фактура и ти обяснява процедурата.После отиваш в Социални служби на Руски,на светофара с Янко Сакъзов,големия блок. Носиш задължително хубаво копие от протокола,удостоверение от банката за личната ти сметка ( на която ще се  преведат после парите за обувките),твоя лична карта,копие от акта за раждане на детето. Попълваш там документи и чакаш седмица. После отиваш и си вземаш решението ( или както там се казва) и обратно при фирмата за обувки.
Вземат мярка на детето. Очакваш превод от социалните. Плащаш готовите обувки. Отчиташ се пак при социалните в някакъв срок.

Моят съвет е да си направиш консултация с Доц . Спасов от спортния диспансер ( Направление за рехабилитация) . Много е трудно да си вземеш час,но си струва усилията. Той също преглежда за деформации и назначава рехабилитационни процедури и схема  за упражнения в къщи. Спокоен човек,обяснява и се аргументира.

Успех !

# 539
Трапезица, мерси. Аз процедурите ги знам. Трябва ми инфо къде и кога се събира такава комисия.

Общи условия

Активация на акаунт