Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 300
  • 763
  •   1
Отговори
# 540
Трапезица, мерси. Аз процедурите ги знам. Трябва ми инфо къде и кога се събира такава комисия.
Попитай на телефона на поликлиниката на Събота пазар,обясни им вашия случай. Успех Simple Smile

# 541
Да попитам отново ако някой знае:
Виждали ли сте някъде да продават големи опаковки суха мая от 500 гр.?

В търговиите на Брезовско шосе - ако те устройва, ще ти дам по-подробни координати.

# 542
  • гр.Пловдив
Къде има анцузи на Flair освен в подлеза на аптека Марица?

На Пешеходния мост съм виждала голям техен магазин.

Благодаря.
Все си мислех, че има и другаде магазини, предлагащи техни стоки.

Наскоро коментирахте картонени торти, но не видях да споменавате конкретни места, където изработват. Може ли повече информация?
В центъра на главната,като тръгнеш посока пешеходния мост,малко след FiBank мисля ,че се падаше   newsm78 или преди нея,гледай   от лявата страна магазин със спортни стоки е.

# 543
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите за картонените торти   bouquet
чики рики имат интересни варианти.

# 544
Да попитам отново ако някой знае:
Виждали ли сте някъде да продават големи опаковки суха мая от 500 гр.?

В търговиите на Брезовско шосе - ако те устройва, ще ти дам по-подробни координати.
Да, ако може ми пиши ЛС, благодаря   bouquet

# 545
Привет.
Търся джипи на детето си в Кючук Париж, около Била... Моля, препоръчайте им някого, при когото не се чака много... е, и да е добър.
Благодаря.

# 546
  • Пловдив
Откъде мога да купя каничка Нети Лота за промиване на носа?

# 547
  • Пловдив
В нашия курс по йога , инструкторката ни предлагаше- каза,че са автентични от Индия , но пластмасови. При Рашко също съм виждала да си взимат хората...

# 548
  • Пловдив
при когото не се чака много... е, и да е добър.

Двете май са взаимно изключващи се
Имам добри отзиви за Дипчикова

# 549
Здравейте!
Интересувам се за добра ДЕТСКА КУХНЯ в района на бул. Източен/бул. Мария Луиза, както и къде трябва да направя първоначалното записване /говоря за документа от ЛЛ, че детето няма алергии и копие от акта за раждане/. Ако пък имате информация и кога ще е записването за м.април, ще е чудесно.
Благодаря предварително!
  bouquet

# 550
Къде продават красиви годежни пръстени?

# 551
Мисля да си сменя личния лекар. Можете ли да ми препоръчате някой в района на ДКЦ-2?

# 552
Мисля да си сменя личния лекар. Можете ли да ми препоръчате някой в района на ДКЦ-2?

Чувам много добри отзиви за д-р Велева. Казват, че е много добър и внимателен лекар.

http://dkc2plovdiv.com/index.php?option=com_content&view=art … 80&Itemid=498

# 553

Д-р Велева или Д-р Дюкенджиева и от двете съм доволна,има и други но нямам преки наблюдения,дано  и други момичета се включат  Peace Peace

Опс с Мъгла сме писали заедно,при Д-р Велева сме цялото семейство,много съм доволна!!Единственото кофти е,че има много пациенти и направленията все не стигат  Simple Smile

# 554
  • Пловдив
Тази д-р Велева...Донка Велева ли е?

Общи условия

Активация на акаунт