Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 324
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
Има ли лаборатория в Пловдив, която прави кръвни изследвания за алергия?
Кръвни изследвания за алергия прави само лаборатория Геника ( Гранда),и праща  материалите в София. МОже и някоя друга лаборатория да взема кръв и да изпраща,но в Пловдив до колкото ми е известно не се работят.

# 511
  • Асеновград
Ние ходихме при д-р Маркова на тест, но там само драскат, а аз искам да направим и кръвен тест, само 1 алерген ме интересува.

Във ВМИ има кожна клиника , попитай там , би трябвало да са най наясно.

# 512
Правих кръвен тест за алергия в Геника,
http://www.genicalab.com/bg/tests/23-Алергии.html
 имат два или три панела включващи няколко алергена, моят беше основния без хранителни, струваше 110 лв., разширеният мисля, че беше 170. Не видях да правят само на един. Иначе за Маркова и тестовете в окръжна мога роман да напиша. Никога повече не бих стъпила там.

Greene, благодаря за отговора за народните танци  bouquet

# 513
Хоп троп, за колко време ти върнаха резултатите? Гледам, че работят само следобед, това означава ли, че няма проблеми, че си ял?

# 514
Работят от 14 до 18 и мрънкат, ако се отиде в 17.45. По тази причина отидох на следващият ден. Няма значение дали си ял, резултатите може да получиш на място или на имейл, мисля, че беше 5 работни дни, но на мен ми ги изпратиха по-рано.

# 515
Изключително много ти благодаря за отговора!

# 516
  • Пловдив
Къде има анцузи на Flair освен в подлеза на аптека Марица?

# 517

На Пешеходния мост съм виждала голям техен магазин.

# 518
Да попитам отново ако някой знае:
Виждали ли сте някъде да продават големи опаковки суха мая от 500 гр.?

# 519
  • Gotham City
Трябва ми добра шивачка, която да взима по-човешки суми  Blush

# 520
  • Пловдив

На Пешеходния мост съм виждала голям техен магазин.

Благодаря.
Все си мислех, че има и другаде магазини, предлагащи техни стоки.

Наскоро коментирахте картонени торти, но не видях да споменавате конкретни места, където изработват. Може ли повече информация?

# 521
  • Пловдив
И в четвърто районно не може да се плати на място. Или в банката, или Изи пей. Преди месец така ни казаха. Платихме си таксата за международен паспорт чрез Изи пей, защото таксата за услугата е по-малко/по съвет на служителка в районното/ и не сме имали проблем след това с подаването на документите.  Peace

# 522
  • Пловдив
Търся хубава картина но в рамките на 100 лв за подарък - някой има ли идея къде ?

# 523
  • гр. Пловдив
Наскоро коментирахте картонени торти, но не видях да споменавате конкретни места, където изработват. Може ли повече информация?
Украси Чики-Рики  Peace

# 524
  • Пловдив

http://e-shop.terileks.com/index.php?route=information/contact

Общи условия

Активация на акаунт