Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 321
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
Дами, коя друга лаборатория, освен Писанец, прави домашни посещения?
Попитай в Хронолаб ( стрелям напосоки ) .

# 586
  • Пловдив
Здравейте, знаете ли дали в някой дом за деца приемат дрехи , носени ?
Благодаря   bouquet

# 587
  • гр.Пловдив
Благодаря за отзивите!
Благодаря   bouquet
И аз се интересувам,вече имаме малки дрешки и се чудя на кого да ги дам.

# 588
  • Пловдив
Но за отношението съм много изненадана. Толкова е мила и любезна и усмихната. Направо ме втрещи, честно. И преди съм писала-на дъщеря ми толкова да й беше интересно като й направи първата пломба, че пожела на мига да направят и втора.

Да,много е мила.Дъщеря ми само на нея се довери да й отвори уста.Предстои ни вадене на зъби и иска само при нея
Аз също я препоръчвам

# 589
  • Пловдив
Благодаря   bouquet

Според мен навсякъде може да дарите носени дрехи. Дори ако са нови съм чувала,че доста честно не стигат до децата...  Tired

# 590
Попитайте в темата на ДБМ-Пловдив,за по-конкретна информация,ако знаят те. Или звъннете,преди да занесете нещо. Някои складове са пълни с дрехи,имат.
На някое нуждаещо се семейство може директно да дадете .

# 591
  • Пловдив
Какъв е редът за издаване на новите транспортни ученически карти? Трябва ли пак уверение от училището? Или може само с ученическа карта или бележник?

# 592
  • Майничка
Искат уверение, да. Хубавото е, че с едно уверение може да се вадят карти всеки месец, не го вземат в бюрото, добре е да се пази.

# 593
  • Пловдив
Нормално ли ви се струва детски,спешен,частен кабинет да няма отоскоп /уреда,с който се гледат ушенцата/ ?Коментара на дежурната-Е,аз не съм УНГ.Е, и ЛЛ не е УНГ,но си има отоскоп.Голямата е с болки в ушенцат.И този кабинет носи гръмкото име Детска Денонощна поликлиника Пловдив-Пловдимед Мухахаха  Laughing Въпросният уред е с цена 75-100 лв.Разбира се не пропусна да ни вземе таксата за прегледа.
Във Вела дежурният разполага с този уред и когато не са можели да ни свършат работа,не са ни таксували.Много се учудих,че в смешното кабинетче на Пловдимед нямат отоскоп.Очаквах,че го имат навсякъде

# 594
  • Пловдив
Миналата година около Великден имаше Черен петък в Техномаркет и си купихме телевизор на доста добра цена. Да знаете тази година дали ще има пак Черен петък?

# 595
Миналата година около Великден имаше Черен петък в Техномаркет и си купихме телевизор на доста добра цена. Да знаете тази година дали ще има пак Черен петък?

Май ще има, така се говори.

# 596
За детски зъболекар в никакъв случай не се лъжете за д-р Велеганова. Тази жена не може да понася деца или й е писнало да се занимава, не умее да говори, не умее да ги предразполага и когато детето плаче от болка и страх /в нашия случай беше миналия месец много болезнена операция и наистина детето живя в нечовешки болки и можехме да го обезболяваме само временно/, единственото което тази жена умее е да казва "овладайте си детето да не се лигави" и да върти очи. Никога не съм виждала по-нечовешко и отвратително отношение в медицинско лице, а не е като да не съм виждала.
И тази жена учи млади стоматолози...

Независимо от нея - в събота от 10:30 в денталния факултет след гарата е Празника на зъбките както всяка година където има забавления за деца и безплатни профилактични прегледи.

Като отношение към очарована от д-р Иван Горялов - но то й е ортодонт, иначе просто е виртуоз в това да предразполага и мотивира децата.
В момента децата ми ходят на стоматолог д-р Андон Вардев - той не е детски, но има страхотен подход, особено към момчетата, както и колежката му - щом след Велеганова успя да овладее ситуацията, признах го.

# 597
  • гр.Пловдив
 Weary леле милото.Аз затова търся някой с подход,за да не се травмира като майка си,дето още ми треперят коленете като ходя на зъболекар.

# 598
На зъболекар без никакви проблеми и страх, моето страхливо до припадък хлапенце водя само тук:

http://www.detsko-zubche.com/

# 599
Desita6063, ако те е страх да ходиш на зъболекар, горещо мога да ти препоръчам моя. Няма да излъжа, ако кажа, че е удоволствие да ходя при него Grinning Моя приятел също ходи там, колегите му от работа-и те, но не знам дали работи и с деца : д-р Владимир Петров, тел. 0896673539, намира се до х-л "Санкт Петербург".

Общи условия

Активация на акаунт