Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 314
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Елфи,
тази клиника в сградата на Транспортна болница ли е?

Ако е същата, моите впечатления са същите, но от преди години. Очевидно промяна няма - трудно е да попаднеш два пъти на един и същ лекар, тогава нямаха софтуер, в който да се записва състоянието и назначеното лечение на децата, съответно всеки си лекува както си знае, разбира се на гърба на детето.

В Вела всеки лекар има/ ползва отоскоп. Той си е наличен към кабинета, не персонално.

Но след боледуването на малкото съм скептична в правилната преценка на лекаря след преглед с него, или просто нещата се развиват скорострелно в ухото.

# 601
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате ортопед-травматолог,трябва ми за второ мнение.Става въпрос за счупване.

# 602
  • Пловдив
Елфи,
тази клиника в сградата на Транспортна болница ли е?

Да,същата.Пълна смехория,че нямат отоскоп.Мъжът ми се шегува,че ще им подари един.
Сега също нямат софтуер.Мен напълно ме устройва,че не се води досие на детето.Не я водя да я лекуват,а да потвърдят моята диагноза.Така или иначе леченията ни никога досега не са съвпаднали с никой лекар Joy Назначи антибиотик,който аз няма да дам.Поредната рецепта с АБ,която ще замине в кофата
Лошото на Велата е,че вече имат много пациенти.Последния път ни казаха,че трябва да чакаме 1 ч и половина,за да я прегледат.Имаше много деца

Твоята малка сладурана са я болели ушенцата и после се е усложнило ли?Верно е,че само отоскопът не е достатъчен.Трябва и този,който гледа,да знае какво вижда.Не ви изписа лечение и после стана зле ли?

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 13:22 от ♥Elfita♥

# 603
  • Майничка
При ушите нещата се развиват много бързо, вкъщи винаги поддържаме отипакс и коларгол, готов за разтваряне /за отбъбване на лигавицата/, оплаче ли се някое от децата, първо капем, после вече търсим УНГ.

# 604
  • Пловдив
........
В момента децата ми ходят на стоматолог д-р Андон Вардев - той не е детски, но има страхотен подход, особено към момчетата, както и колежката му - щом след Велеганова успя да овладее ситуацията, признах го.

И ние сме му пациенти. Няма никакво значение дали си се накичил с титла "детски" или просто можеш да работиш с деца  Wink В един момент след децата всички му станахме пациенти, дори и бабите и дядовците на децата  Simple Smile Само хубави неща мога да кажа.

# 605
  • Пловдив
За ортопед-травматолог препоръчвам лекарите в "Еврохоспитал", аз лично ходя при д-р Марулас. Завеждащият, д-р Шидеров е много добър също.

Скоро се очаква откриването на нова детска клиника, подобна на "Вела".

За ученическите карти искат бележка, че е ученик, вече ги снимат на място. Искат и бележник или лична карта, за да удостоверят, че детето е същото.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 12:30 от -Petia-

# 606
  • Пловдив
Скоро се очаква откриването на нова детска клиника, подобна на "Вела".

Ай,дано.При повече инфо ни информирай.

Не стига,че си плащаме,а при едните чакаме като в държавното,другите нямат апаратура като в държавното

# 607
  • Пловдив
Твоята малка сладурана са я болели ушенцата и после се е усложнило ли?Верно е,че само отоскопът не е достатъчен.Трябва и този,който гледа,да знае какво вижда.Не ви изписа лечение и после стана зле ли?

Да, гледаха я 5 доктора, включително два УНГ и за един месец направи два гнойни отита с перфорация.

# 608
  • Пловдив
Велата точно поради чакането я недолюбвам, а за Пловдимед четох лоши отзиви още в самото начало като я отвориха (не съм я посещавала лично Peace)
Когато се наложи да карам дребните някъде ги карам в педиатричния кабинет на Селена - досега не съм чакала никога там Peace

# 609
  • Пловдив
За ортопед препоръчвам http://www.arnaudov.eu/

# 610
  • Пловдив
Когато се наложи да карам дребните някъде ги карам в педиатричния кабинет на Селена - досега не съм чакала никога там Peace

И това е супер идея.Денонощно ли работи и колко се заплаща?

miraluba ,ай,много кофти се е получило.Обаче се случва.Пожелавам от тук нататък да нямате такива премеждия

# 611
  • Пловдив
35лв е прегледа и работи денонощно. Влиза се от безистена между двете части като вратата е на новата част Grinning

p.s. видях си грешката и я оправих Embarassed

# 612
  • Пловдив
miraluba ,ай,много кофти се е получило.Обаче се случва.Пожелавам от тук нататък да нямате такива премеждия
Благодаря!

Здраве и за вас  Heart Eyes

# 613
  • Пловдив
Ами аз имам инфо, ама да не излезе, че е реклама. "Азарея" ще се казва и ще е в района на бившето кино "Фламинго". Очаква се да я отворят съвсем скоро. Ще работят с лаборатория "Бодимед". Няма да работят със ЗК обаче, иначе ще има абонамент и ще е денонощна.

# 614
Девойки,някъде след Бриколаж ( или поне аз така съм разбрала) имало склад за дунапрен . Ако си купя дунапрен от там,къде могат да ми ушият калъф,да стане матрак.
Или да не се занимавам ,а да си купя готов матрак?
Някой занимавал ли се е с това ,да ме ориентира в цени и срокове.
Трябва да го транспортирам на 200 км. с кола,затова си мисля,че по-лесно ще го прегъна ( или се бъркам)  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт