Къде в Пловдив? - 56 тема

• 51 290
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Девойки,някъде след Бриколаж ( или поне аз така съм разбрала) имало склад за дунапрен . Ако си купя дунапрен от там,къде могат да ми ушият калъф,да стане матрак.
Или да не се занимавам ,а да си купя готов матрак?
Някой занимавал ли се е с това ,да ме ориентира в цени и срокове.
Трябва да го транспортирам на 200 км. с кола,затова си мисля,че по-лесно ще го прегъна ( или се бъркам)  newsm78
В склада за матраци "Нани" на Коматевско шосе можеш да си избереш отделно калъф /имат готови/ и дунапрен /има различни видове/ и да си сглобиш матрак. Може и само дунапрен или само калъф да си вземеш. Има и мостри.
"Коматевско шосе" - 67Г - ДЖОЙ 85 ЕООД

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 15:12 от *Бенджи*

# 616
Къде е това,знам само на Асеновградско шосе,Зона за дом.

# 617
  • Пловдив
Ами аз имам инфо, ама да не излезе, че е реклама. "Азарея" ще се казва и ще е в района на бившето кино "Фламинго". Очаква се да я отворят съвсем скоро. Ще работят с лаборатория "Бодимед". Няма да работят със ЗК обаче, иначе ще има абонамент и ще е денонощна.

В сградата на училище "Европа" е, но е с отделен вход.

# 618
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам знаете ли някъде в Пловдив, да правят по поръчка гривни от полускъпоценни камъни или някъде да има такова магазинче

# 619
  • о`майна лунна нощ е
В Капана /бившия магазин на Чико на ул. "Магура"/ сега има магазинче за хендмейд стоки - Ателие Муза. Виждала съм цяла кутия с гривни, които момичетета от магазина са правили.  Уличката е успоредна на главната, и перендикулярна на тази със знаменцата. Между Макалати и другата дискотека.

# 620
Здравейте, искам да попитам знаете ли някъде в Пловдив, да правят по поръчка гривни от полускъпоценни камъни или някъде да има такова магазинче
https://www.facebook.com/1mbox?fref=ts
 от София е момичето,но идват и до Пловдив понякога  Peace

# 621
  • о`майна лунна нощ е
Имам нужда от помощ за насока къде да потърся ръкохватки за тротинетка, за да подменя скъсаните стари. И с какъв препарат да третирам участъци, по които е избила ръжда. Искам и евентуално да я освежа с цветен спрей или лепенки, подходящи за залепяне върху метал ., а идея си нямам откъде да потърся такива. Ще съм благодарна за всякакви насоки.

# 622
  • Sunshine state
Туиг, не знам дали ще съм от полза,но знам че ръжда успешно се третира с кока кола.  Peace

# 623
  • о`майна лунна нощ е
Между другото, това ми е спасителният вариант. Откакто гледах на клипче как чистят бронята на една жигулета и тоалетна чиния, кока колата ми е в списъка на домашните препарати със санитарно приложение.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 21:04 от `ТуиГ

# 624
  • Пловдив

Отиваш в Бижуленд на центъра на 2 етаж или до магазинът им на Пешеходния мост, повечето полускъпоценни камъни ги имат и си я правиш сама, излиза поне 2 пъти по-евтино от магазин/бутик и т.н.

# 625
Здравейте!Търся детски пантофи размер 28- идеи къде да намеря?
В магазин Мечо Пух няма, освен в магазина на Бефадо някъде другаде?
Четох за пантофи на  Зетпол,но къде се продават?! newsm78

# 626
Туиг,дай повече инфо за тротинетката,ние сме с Микро и си купуваме части от вносителя,но за другите тротинетки незнам как стои въпроса!

# 627
  • о`майна лунна нощ е
Дадоха ни я, не е нова. Алуминий, вероятно, лекичка е, сгъваема. Две гуми, две височини на дръжката, спирачка. Била немска, но марката ... Sad  не знам. По-скоро ще я снимам, за да е по-ясна. Ползвана е от момче и ми се искаше да я направя по-мадамска. Със сигурност трябват нови ръкохватки. Другото е въпрос на лек каприз.

# 628
На първо време се сещам за ръкохватки в Декатлон и в магазин Яко,в Галерия,дано пък тия части да са измислени стандартно,за да могат да се сменят,ако ли не и Ибей можеш да претърсиш!slan4ize_76  Зетпол идея няма къде продават още,есента имаше 3 модела в един магазин на Иван Вазов,аз си поръчвам от Продавалник!

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 09:42 от Liliq_Zlatna

# 629
  • Пловдив

Отиваш в Бижуленд на центъра на 2 етаж или до магазинът им на Пешеходния мост, повечето полускъпоценни камъни ги имат и си я правиш сама, излиза поне 2 пъти по-евтино от магазин/бутик и т.н.

Там имали полускъпоценни камъни, защото преди бяха само пласмасови неща

Общи условия

Активация на акаунт