АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 699
  • 775
  •   1
Отговори
# 120
Тантан
 Според мен и да дадеш стерилна урина, няма да има особена разлика за тези стойноси специално-ако имаше бакктерии във влагалището или в урината-ок, но тук не става въпрос за това. а и микробиологията ти е чиста. Не се стресирай, но не виждам причина да чакаш до вдругиден.
Аз не съм много съгласна тук. След като в Бодимед ми излязоха белтък в урината, еритроцити и левкоцити на следващия ден при тест в Рамус ми излезе чиста урината. Струва 5 лв. и излиза за 30 мин., не виждам особен проблем да я повтори щом няма оплаквания. Все пак при инфекция на пикочо-половата система има и някой симптоми - често уриниране, парене, сърбеж.
Ами това в твоя случай по-скоро е от лабораторията. За съжаление често пишат безконтролно. В 3тимесец на мен ми бяха изкарали, че имам някакви гадове в микробиологията и трябва да приемам опасен за бременността АБ(при занесени секрети в други 2 се оказа,че ги нямам).
Тя има и увеличено СУЕ. Значи нещо в организма й се случва.  Red tree вече е казала- доста голям процент от инфекциите протичат безсимптомно. Аз на този етап не бих разпознала, ако имам често уриниране  hahaha .  Няма смисъл да гадаем- АГ ще каже. Simple Smile
Jasmin_Veni   Hug наближава Simple Smile

# 121
  • София
Добро утро и от мен. Тази нощ май пак сме бодували.

Sisi_fashion, аз за киселините взимам аци-де и има добър ефект. Също така ако спиш надясно смени позата, т.к. това докарва повече киселини. На мен също ми помагат ябълките, но да не са кисели, а от тези не много сочните.

# 122
Леле не мога да ви наваксам цяла седмица. Поздрави на Васето, да и е жив и здрав младежа.
РоЗи страхотна тема.

# 123
  • София
Тифани ние чрез Габко поръчахме нашият комплект ( на Томи Типи но беше си от амазон)  та всичко зависи от тях. Мисля че около 2 седмици ако не се лъжа

# 124
Добро утро  Hug
Аз доста ви поизпуснах, но си имам мъж вече и смятам, че е подобаващо извинение  Laughing
Честито на Васето!Да и е жив и здрав Антон
!

# 125
  • София
Не мога да повярвааааам утре ще имам пари от НОИ за дългия болничен!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 

# 126
Не мога да повярвааааам утре ще имам пари от НОИ за дългия болничен!  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 
Честито! Те чуха, че ще ги изнасилваш на живо и се уплашиха, хихи Grinning

# 127
Ееее браво, Маце. Да не ги заплаши, че ще се срещнат с бременна в 9тия бясна македонка  hahaha

# 128
Ехе Маце то при теб си е направо за почерпка  Mr. Green Ха честито и Добро утро от мен.
 Аз като се загледах вчера в "такъв е живота" та си откарах до късно.ММ ме пита защо съм си го причинявала  Laughing 2012г ли е снимано наистина? На мен са ми доста ретро от към дрехи и обзавеждане  newsm78
Днес съм на доктор и нямам търпение, че мина време от предният път

# 129
  • София
 hahaha hahaha оплаквайте се срещу НОИ тук че явно четят бг.мама аххаха

Sun мисля че е от 2004 година ?

# 130
Така за 2004г вече съм съгласна Simple Smile

# 131
  • София
Маце, какви добри новини! Лелееее, жестоко!!!!!
Усетили са те вибрациите, когато си се разбесняла:)
Аз чакам мм сега да ми занесе 45--дневния. Почва от 6.03, не очаквам скоро пари за него, но поне да отиде при счетоводството да ми е мирна главата:)
Той, милия, от вчера нова книжка чете за бременността и детето от 1 ден до 3 години:)
Аз още не съм я почнала тая книга, хахахаха.
Аз май успях да си пресека болестта, пу-пу, нямам температура, нищо. Заболя ме гърлото ама ми мина, много ни е сух въздуха в спалнята май.... Няма да се дам накрая!

# 132
пуснете си "На кафе" по Нова тв

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 09:53 от Karina81

# 133
И аз 'На кафе'
РоЗи радвам се много  Hug

# 134
  • София
Лелеееелее, Маце, за черпене си!  Heart Eyes Явно толкова си ги изплашиша тези в НОИ, че и на мен ще ми платят дългия болничен!  Party Party Party Сега ще атакуваме магазините! Аз започвам с Некст и Чочко Бочко, а в неделя Икеа.  Joy

Днес бях на преглед при лекаря, който ще ми прави секциото - 2050 гр е госпойцата Simple Smile и отговаря на 34 г.с. но нещо ми попариха надеждите за секцио на 20.04. било 16 дни преди термин, много рано... Та ще видим Simple Smile

Приятна среща, момичета! Ще чакаме снимки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт