АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 729
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
За скарлатината и аз съм я карала 3- пъти...

bebka88 - добре дошла при нас  Hug

Маце - Честит ти рожденик! Жив и здрав да е и много да те слуша   bouquet

Чудесна -  Joy

alvinda ще си правим компания тук и аз ще съм сама 4-5 дена. Това ни е второто разделяне от 2 год. и ми е много криво и на мен...  Hug

За болките и аз имам вечерно време като се намества бебо и в ребрата като почне да изпъва крачетата Simple Smile

Тази вечер  и аз спах ... е въртях се до 1:30 и после като съм заспала се събудих в 5:45 Simple Smile и после пак заспах до 7:00 изпратих мъжо и пак съм заспала до 10:30  Joy Почти нямах киселини и бях много щастлива, но сега пък ме мъчи мързела  #Cussing out а трябва да готвя мусака и таратор Simple Smile

# 616
Благодаря за посрещането  bouquet
И моето бебе хълца доста често Simple Smile.А за киселините не пия ли Stop-acid немога да легна,да не говорим да спя... Rolling Eyes

# 617
Момичета, какво ще кажете за Цикатридина - вагиналните овули? Доки ми ги препоръча за отпускане на родовия канал в деветия месец.  newsm78

# 618
Момичета, днес мама didito_mam роди своята принцеса Дарина - 2870 и 47 см. Термина беше 01.04., секцио. Да и е жива и здрава и много щастлива.

# 619
Честито на мама Дидито за Дарина! Да е жива и здрава и много да я радва! Heart Eyes

# 620
  • Sofia
Ихааа, страхотни новини! Честито на didito_mam!   bouquet Да им е жива и здрава малката принцеса и много да ги радва! Бързо възстановяване на мама и ще чакаме скоро да пише.

Тиквичка, Силки, Карина, Васето, а вие и бебоците как сте?  Heart Eyes

# 621
tiki4kata не е влизала доста време и аз ги мисля, дано вече са вкъщи бебоците  Heart Eyes

# 622
  • София
Chudesna - много яко клипче, хахахах!

Amy- поздравления за почистването!

И аз напоследък си поспивам повечко. Тази сутрин се разсъних чак към 9 и хванах мм на вратата и ми вика "ти се връщаш в началото, когато спеше по 10 часа". Аз много мразя да спя и първите месеци се мъчих с тази непрестанна умора, а сега пак започнах да спя по 8-9 часа вечер,  следобеда също си подремвам...

Моята бебка хълца всяка сутрин и обикновено ме събужда по този начин. И то стабилно хълца - по десетина минути и накрая се размърдвам, с надеждата да я успокоя:)

Честито на didito!!!! Много се радвам, да са живи и здрави!

Аз писах на тиквичката скоро, да ги проверя, но не ми е отговорила. Дано интя и останалите се включат скоро.

# 623
Честито на didito_mam! Да е здраво и кротко бебчето, а мама бързо да се възстановява.
Аз да се "похваля",че пак ще ходя на зъболекар утре, эащото ми се счупи зъб. Мислех предния месец като ходих, че ми е за последно  преди раждането, но уви...
Както уж не бързах да купувам за бебето това-онова, то се оказа, като си гледам списъка, че почти всичко съм си взела вече, а още не съм влязла в 9-я Simple Smile
За ластичните гащи/колани след раждане да  ви кажа,че предния път не ползвах такива, но коремът ми идеално се прибра. Според мен си е до структура, защото моя позната ползва, но нейният корем си остана отпуснат, защото такъв си беше и  преди това. Аз с корема не съм имала никога проблем, а само с дупето и краката - там ми трябват яки тренировки .Аз раждах нормално, ако това има значение за гащите.

# 624
alvinda рано ни е да се разкомплектоваме-права си, надявам се поне в 9 месец да вляза та тогава вече каквото ще да става Simple Smile Днес времето е пролетно при нас и си направих една разходчица, че не се стои вкъщи вече, пък сега ще попазя пак дивана, че да не си навлека пак болежки Simple Smile
Честито бебче, да е здрава и щастлива, та и всички около нея.
Аз от скоро усещам бебка да хълца, или до сега не съм й обръщала внимание, но корема посредата ми се повдига като се разхълца.
За съня-за сега положението е търпимо, лягам си по-късничко, за да мога да си поспивам сутрин, но към 8-8:30 съм на крак.Много рядко да поспя до към 9 и нещо.

# 625
  • Пловдив
Честито на didito_mam за малката Дарина!Бързо възстановяване и прибиране у дома!

# 626
  • София
Честито на didito_mam! Да и е жива и здрава Дарина и много да ги радва!

Малее разходих се до Фантастико до нас. Щях да падна по пътя от умора. Ужас. То корем тежи то нераздвижена. Едвам издържах но се прибрах гордо с торта на ръце. Сега ви разбирам като се оплакватее. Сега съм с мускулна треска.Разтройството обаче ми продължава. Ужасно е  Cry

Дано Тиквичките да са добре   bouquet

# 627
Честито бебче на didito_mam, да е живо, здраво и щастливо! Бързо възстановяване на мама!   bouquet

Мацето, да ти е жив и здрав рожденикът!

Аз със съня имах проблеми само 5-6 месец. Преди и след това си спа както обикновено по минимум 10-12 часа на ден. Друг е въпроса, че ставам по 3-4 пъти до WC-то, но вече направо със затворени очи отивам и се връщам, хич не си нарушавам съня.  Laughing

alvinda, Nikol_1189, ще се справите и без мъжете си. Когато не си свикнал (и особено бременна е по-трудно), но все пак са само няколко дни. Hug Аз вече 4 месеца съм сама, но ще стискам още няколко дни, та бебка да дочака баща си. Не и давам още да излиза, колкото и да ми тежи вече.

# 628
Еее, честито на мама didito_mam  bouquet да й е жива и здрава принцеската.
Радвам се, че най-накрая се престраши и една принцеса в мартенския бебевалеж,
че март месец като сме ги започнали все здрави, яки младежи, сега и една красива кифличка да ни зарадва  Hug

Nikol, много яка количка сте си харесали  newsm10

Mace,  newsm59 на ТМ, да е жив и здрав и само да ви глези  Sunglasses

За хълцането, аз наскоро го усетих как хълца, моето кюфтенце, цялото се тресе горкото  hahaha
Но понякога, когато се разшава чувам много странен пльокащ звук и с баща му се чудим дали не си попръцква  hahaha че се чува от там, където би трябвало да му е дупето. Кой го знае какви ги върши!? От време на време го хващам вечер да ми "пренарежда" вътрешностите и тогава все едно нарочно ми притиска пикочния мехур и пишкам и след 2 мин айде пак. Страхотна играчка  Laughing

# 629
  • Перник
Честита малка Дарина на didito_mam! Много здраве и късмет им пожелавам!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт