АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 715
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
welinity многооо некадърно изкарване на тази докторка, какви са тия простотии...ако това ви са свестните..... кофти
 Аз съм многоооооо кила. Бях на консултация с анестезиолог и изобще не ми е споменавал за пълна заради килата. И тук ме изуми таз жена...
: ici-bici да, преждевременно раждане може да е резултат от инфекция, но при теб е доказано, че такава няма ...

# 661
Преди бяхме говорили за козметиката,вече купиха ли всички,за да обменим малко инфо?Аз се спрях ма Тьопфер или ,както се произнася.Спрях е силно казано,че ще ми трябват 2 неща де,но все пак.

# 662
# 663
Еми тва ни е положението тук  Rolling Eyes Килограмите ми са наистина много - 124 кг, обяснението й е, че за спиналната ще се нацели доста трудно правилното място, особено ако е по спешност (свързано с отказите ми за планирано секцио)
Ама то не е ли антестизиолога да ми каже - ние хубаво ще те приспим, ама с тия килограми дали ще те събудим!!? и това деня преди операцията. И с цялата си наглост идва после в интензивно и ми казва - аз казах ли ти, че ще е зле!? Не ми се коментира просто...  Crossing Arms
Затова си знам, повече от 1 мнение Naughty, винаги всичко да се проверява по всички възможни начини и да не се доверявам сляпо на каквито и да е авторитети. Wink

Козметика мисля крем за подсичане на Penaten и измиващото блокче на sebamed да взема, имам доста мостри на Mustela, но не съм решила с какво ще правим масажите. Това с преварения зехтин, което се агитира из болницата ни, хич не ми е по вкуса и едва ли ще го практикувам.

# 664
  • Перник
cvety, аз взех крем против подсичане и душ гел на Веледа, исках и такова мляко за тяло да взема, но срокът му на годност беше до септември и се отказах и сега съм в чуденка какво да взема.

# 665
Еми тва ни е положението тук  Rolling Eyes Килограмите ми са наистина много - 124 кг, обяснението й е, че за спиналната ще се нацели доста трудно правилното място, особено ако е по спешност (свързано с отказите ми за планирано секцио)
Ама то не е ли антестизиолога да ми каже - ние хубаво ще те приспим, ама с тия килограми дали ще те събудим!!? и това деня преди операцията. И с цялата си наглост идва после в интензивно и ми казва - аз казах ли ти, че ще е зле!? Не ми се коментира просто...  Crossing Arms
Затова си знам, повече от 1 мнение Naughty, винаги всичко да се проверява по всички възможни начини и да не се доверявам сляпо на каквито и да е авторитети. Wink

Козметика мисля крем за подсичане на Penaten и измиващото блокче на sebamed да взема, имам доста мостри на Mustela, но не съм решила с какво ще правим масажите. Това с преварения зехтин, което се агитира из болницата ни, хич не ми е по вкуса и едва ли ще го практикувам.
За килата ти писах, а дали е по спешност или не, то все отнема еднакъв брой СЕКУНДИ да се нацели мястото. Ако случайно не успее от първия път, ще отита втори. Бих се накрещяла на тая лекарка с кефффффффффффф. Тя си е решила да си секцио, иска да те и сплаши,което е тъпо. Тва е човек,който по никакъв начин не мисли кой вариант е най-добър за теб и бебето, ако изобщо мисли за нещо...

# 666
Аз мислех да взема Mustela или Uriage, но в болницата използват HIPP. И сега съм в голяма чуденка какво да правя, нали не било хубаво да се сменят.  newsm78
А крем за подсичане съм взела sudocrem.

# 667
  • София
welinity, в болница, в която рядко правят спинална, бих предпочела пълна, защото имат повече опит.

Козметика още не съм взела. Филип го мазах с преварен зехтин и не е имало проблем. В началото мисля пак да е така, ако не е много топло. После мляко на Бюбхен. Крем за подсичане - судокрем.

# 668
Аз за подсичане съм взела судо крем, а за измиване на Бюбхен това което е за коса и тяло с лайка.

# 669
  • София
Аз нищо не съм взимала. Видях че в Щерев дават някакви чантички на изписването, и доколкото съм дочувала са козметични продукти, ако са ще ги използвам тях да тествам.  newsm78

# 670
Аз за подсичане съм взела судо крем, а за измиване на Бюбхен това което е за коса и тяло с лайка.
И аз така, но това моето на Бюбхен май беше с невен.

# 671
  • София
Честита принцеска на Didito!   bouquet Нека да е много здрава и щастлива, а на мама бързо възстановяване Simple Smile

Маце да ти е жив и здрав рожденника! Simple Smile

Аз козметика взех на Бочко. Ще видим как ще се развият нещата, ако се наложи ще сменям.

# 672
Рози, за седмиците и термина - моят е 21.04, винаги си ги броя от понеделник,че почвам нова. Т.е. от днес и аз 35та. Досега сметките ми съвпадат с тези на доста лекари.

Калитарка, откъде си купи на Uriage козметиката? Аз нещо не съм я засичала по пловдивските аптеки/бебешки магазини. А съм решила такава + Судокрем (който го има в аптеката под нас)

За хълцането на бебоците имам въпрос - главата ли би следвало да е там, където се усеща хълцането?

# 673
metlichina според мен е главата.
welinity хубавото е че поне не и се връзваш и не взимаш всичко което ти казва за чиста монета.
Аз мисля да взема на Mixa
http://mixa.bg/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_con … =14-02-SearchMIXA
Никой тук не ги е споменал още, но приятелка ми ги похвали. И един судокрем.

# 674
  • Враца
Аз взех козметика на Hipp, дано остана доволна  Peace
Честита радост на всички родили мами  Hug

Общи условия

Активация на акаунт