АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 730
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честито на Дидито и на Дарина Simple Smile Да се възстанови бързо мама, беба да качи грамчета Simple Smile
Само не разбрах, планирано секцио ли беше?

Маце, да ти е жив и здрав ТМ и като те слушам с това разстройство, може и подарък да му поднесеш днес Heart Eyes

И ще разказвам маме след като цял ден имах пролив ( на македонски разтройство по нежна ми е думата) се появи ти на бял свят аххахха hahaha

Аз помпа взех понеже беше на промоция и сега хич не ме е яд. Виждам даже че я няма вече в Аико

# 646
Предложение за нова тема:

и по повод хълцането:
Априлска мама багажа преподрежда, априлско бебе хълца и нарежда Laughing

Гласувам за горното newsm10

Ясмин колкото повече наближава бебевалежа толкова повече на поезия те удря... Joy

# 647
  • София
Jasmin, както винаги даваш жестоки предложения за заглавия. Това с хълцането направо ме разби:)

Айде само не ме плашете с това 00, че точно днес ми е деня за пролив  Joy

# 648
  • Под кленовите дървета
И ще разказвам маме след като цял ден имах пролив ( на македонски разтройство по нежна ми е думата) се появи ти на бял свят аххахха hahaha

Аз помпа взех понеже беше на промоция и сега хич не ме е яд. Виждам даже че я няма вече в Аико

Ох, с този пролив, смях се като изоглавена Laughing Абе и тортата ще включиш в разказа и Фантастико, как иначе Whistling

А иначе за поезията, получавам факсове, съвсем честно! По принцип пиша много добре, но винаги в проза и разкази, редактирам статии по желание сега и блога на мъжо за живота в Канада, но като цяло, хич не съм поетична душа  Rolling Eyes Ама къдриците се накъдриха пак и почнах да получавам факсове Simple Smile

Някъде по страниците четох, че на някой му се е изправила косата след раждането. Моята беше така, близо година. После я отрязах до раменете почти, боядисах я и почнах да ползвам масла за косата и тя пак се накъдри.
После открих iherb.com и започнах да ползвам една определена марка балсам и пак имам къдрици.

Тук купувам Пантен в голяяяма разфасовка  за 3 долара и да ви кажа, като гледам колко е надута цената на козметиката в БГ, зле ми става.

Ох, не hahaha по повод тема е мамата, вижте този блог, аз се смях още повече:
http://www.timurcommandos.blogspot.ca/2015/03/blog-post.html

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 18:36 от jasmin_veni

# 649
Априлска мама багажа преподрежда, априлско бебе хълца и нарежда Laughing
jasmin_veni, гениално е!

Стига с тия проливи, че май е заразно hahaha

Честито на didito_mam   bouquet

# 650
  • Sofia
Аз откакто спрях Диаспорала се преродих, няма вече проливи хахаха  Joy

Жасмин, много е яко заглавието. С 2 ръце съм ЗА!

Хайде и малко отчет от прегледа - всичко ни е наред - води, плацента, матка. Каза, че няма нужда от тонове на този етап. Дундата е около 2600 грама, върви с около 2 седмици напред. Докторът ме пита къде я побирам хахаха

Връщам се да си дочета  Laughing

# 651
 didito_mam честита дъщеричка.Много да ви слушка и радва.Вече си имаме и още една девойка в групата.

Някой преди време беше питал как се мери таза и май никой не отговори,но аз сега се сетих.Има едно като см.,но е полу-кръг и се слага долу на корема и отзад на кръста,за да те обхване и така.

Ани ,много сладко и мило . Hug

Много се радвам за Тиквичката,дано и Стефчо скоро се прибере вкъщи.
Много ми е интересно,защо никоя мама още не се включи да разкаже за раждането?Хайде не се мотайте,чакаме ви! Simple Smile Simple Smile

# 652
Благодаря ви за отговорите! Смятам да си взема помпата, пък дано да влезе в употреба в така желаното от мен кърмене.  Heart Eyes

# 653
Абе, пловдивчанките, срам нямате - всяка седмица висите по кръчмите:)Simple SmileSimple Smile
Joy Joy Joy  Този път, ако всички дойдат както сме в 8 и 9 месец ще сме атракция. Дано и след като родим да можем от време на време да се събираме Simple Smile

ek_velika  много полезно линкче..аз за сефте се ориентирах какво ще получавам...знаех си че резултата ще е смехотворен ама сега поне черно на бяло си го видях Simple Smile

Нашият бъдещ татко е супер хепи, че намерихме бебешко боди на Супермен в HM, че точно за такова си мечтаел...направо ме разби! Вече си уточнихме и кошарата, вчера избрахме дръжките..ще бъдат като миниатюрни китари \m/ нямам търпение да я видим готова, но ще е чак началото на април  Simple Smile

Честито за рождениците, бебчетата и хубавите новини от на всички прегледите!!!!

И на мен много ми допада заглавието с хълцащите бебета...макар че моя от известно време не хълца..сега е на вълна връткане на дупето Grinning

# 654
Днес бяхме на първия запис на тонове - всичко ни ОК. Проведохме разговора за конците, кога, какво къде ако почне раждането, и пак секцио било по-добре, че било рисково нормалното (последва една ужасна история от последните дни), ако все пак се стигне до секцио или се навия на планово с пълна упойка, спинална не било добре заради килограмите...

Аз миналата седмица си купих именно ръчна на Авент за 60 лв, мисля да я взема с мен в болницата, за да не си докарам някой проблем. Аг-то казва, че няма нужда, ама така ще ми е по-спокойно. Тя е убедена, че няма да имам достатъчно кърма, а аз дори вече коластра си имам. Така, че както се чувстваш ти по-сигурна, така действай.
Днес съвета на АГ-то беше да си купя 2 "цигански" шишета за болницата, 1 кутия АМ хипоалергенна и да си нося ел кана. Каза, че там ги хранели с някво много кофти АМ от което бебетата правели алергии и им се подували коремчетата. А шишетата ако били авент, нук и т.н. можело да не станат в стерилизатора на неонатологията...

Честито на рожденниците - и нови и стари! Да са много здрави и да радват всички около тях! newsm59

Съня... толкова ми се спи, преди 11 не ми се става, нищо че през час и половина съм в 00, ама тая седмица все някви ранни ставания се очертават Sad

Хълцащото заглави - ЗА и от мен Simple Smile И ние хълцаме, ама има понякога случаи по половин час неможе да се успокои.

А Смехорани къде ми се губи тези дни? newsm78

# 655
Didito_mam честито Даре, да е жива и здрава  newsm67

Giada, swampi, kalitarka благодаря ви за отговорите  Heart Eyes Май окончателно се разубедих да ги слагам. Аргумента на док беше свързан с факта, че предния път ми изтекоха водите, а това често се получавало в рвзултат на инфекция. Но след като всичко е наред сега защо да се опитвам да променям нещо.

Anny_S на мен лично помпата ми беше едно от най-полезните неща още от родилния дом. Гърдите ми се напълниха, вдигнах температура, а нямаше кой да ми помогне само ми казваха да се цедя. Първия месец се цедих по над 8 часа на ден, но това беше защото бебка не сучеше (засука след 2 месеца и половина) и благодарение на помпата успях да и осигуря хранене изцяло на кърма. Ако всичко тръгне добре може и да не ти трябва, но след като си купила вземи си я. Моята е точно такава - ръчна на Авент и съм доволна. Ще си я ползвам и сега ако се наложи.

# 656
След като прочетох последния пост само да добавя, че една от основните функции на помпата да стимулира производството на кърма, така чеее ако нямаш варианта е яко сукане или помпане.

# 657
welinity каква е тази твоя докторка, малко странни съвети дава  newsm78 И как се решава, че няма да имаш кърма. Това в кой град е?

# 658
Добре,че не се доверявам за всичко на всеки Wink . Града е Добрич, и ако ти кажа,че това е една от малкото читави останали тук, не знам дали ще ми повярваш.... Нещата в малките населени места са плачевни.

# 659
welinity каква е тази твоя докторка, малко странни съвети дава  newsm78 И как се решава, че няма да имаш кърма. Това в кой град е?

Ох, и мен това ме сърбеше да напиша. Как така си позволява да лепва етикет? По-добре да не взима отношение, отколкото да прави такива мрачни прогнози.

Общи условия

Активация на акаунт