АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 731
  • 775
  •   1
Отговори
# 585
Мили мами ама аз до сега във априлките  не съм писала,при майските  мами само,но както казах ви чета ви и  смятам,че април ще родя Simple Smile.Моля приемете ме Hug,извинете,нека се представя на 26 години съм,имам си момиченце на 4г и 4 месеца,сега чакаме момченце Simple Smile

# 586
Добро утро...Още се разсънвам с чаша кафе... Blush

Велика много полезен линк, аз досега не си бях изчислявала ставката...благодаря Hug

Добре дошла Бебка 88 Simple Smile

Само да кажа за пловдивските мами ако има скрита "лимонка" и не е във фейс групата, утре се събираме на кафе в пицария Аморе в квартал Тракия от 13 00 .... Naughty

От мен нищо ново, бебкаа си плава спокойно, поритва стабилно особенно като се разхълцва, и ми се увеличи апетита отново....То за една седмица две колко ли ще си лепна ама.....пусти сладкиши....

На излизащите навън приятна разходка, ако се запази топличко и аз ще мръдна....до магазина Joy

# 587
  • София
Привет!

Връщам се от преглед. Бебе е добре, 2840,тоновете супер, никакви контракции. Главата му е високо и хабер си няма за раждане човека. Док предписа секс и разходки. ММ категорично отказва секса та ми остават разходките.Мери ми таза каза че е супер, за разкритие не ме гледа ма и аз нищо не казах. Хич не исках.

Ро3и то моята сага с корема продължава, вчера от кървава чак драма днес минахме на другата крайност, разтройство. Чудя се да не би да предвества раждане? newsm78

Да ми мине малко корема и излизам от вкъщи. Ще отида до сладкарницата да купя торта на ММ има рожден ден днес. Толкова ми е развълнувано че ще излезна от вкъщи сама! 2 месеца лежане вкъщи! Малко ме тресе параноята от излизане но ще излезна няма как. Wink

# 588
Браво за добрите новини Маце и честит рожденик  Simple Smile

# 589
По БТВ дават за коремите след раждане

# 590
  • София
Маце, да ти е жив и здрав мъжа и все така да те слуша и обича!   bouquet
Честита ти първа разходка!  Crazy

Преди малко за първи път усетих бебето да хълца.  Heart Eyes

Исках още нещо да напиша и не помня какво...  ooooh!

Започвам малко пренареждане на гардероби.

# 591
  • София
Маце, излизаааай!!! Толкова се радвам за теб:)Simple SmileSimple Smile Като чета, прегледа е минал добре, страхотно.
Да ти е жив и здрав любимия:)

Не че искам да те отчайвам, ама при мен това е редовно с 00 - два дни не се виждаме, един ден сме неразделни. Според мен е от раздразнението, ама знам ли...

Имам чувството, че само моя мъж няма търпение да почнем секс терапията:) Вярно, че съм му много странна с тоя корем, стрии по бедрата, ама пусти му нагон Simple Smile

Бебка88 - добре дошла! Пиши ми на лс моля те данните си, ако искаш да те сложа на първа страничка при нас:)

Абе, пловдивчанките, срам нямате - всяка седмица висите по кръчмите:)Simple SmileSimple Smile

Ейй, сега ми се обадиха от здравното осигуряване... Утре в 9:30 съм на преглед при отоневролог.  Party

# 592
  • Sofia
Добро утро   bouquet 

Ей наистина времето е само за разходки, поне в Пловдив. Аз днес съм на преглед, най-накрая!!! Ще ми издадат 45-дневния и ще ми вземе микробиология и утре ще пускам другите изследвания.

Маце, да ти е жив и здрав рожденика. Страхотни новини от прегледа  Hug Разходи се спокойно, заслужаваш.

И аз не мога да се оплача от проблеми с храната, всичко си ям. Даже откакто съм бременна наблягам повече на люто, чесън, разни сосове  Laughing

Мария92, сега по-добре ли си?

# 593
Маце честит ти рожденик   bouquet
Ти сега се чувстваш като след домашен арест направо Simple Smile Ама той бебчо чака след 20-ти да излиза  Grinning

# 594
Shantel по-добре съм сега.В първия момент доста се притесних, но след като нещата не се повториха, се самоуспокоявах, че е от местенето на бебка.Направо предпочитам ритници, отколкото това болезнено местене.Какво прави това дете снощи, не знам  newsm78

# 595

Абе, пловдивчанките, срам нямате - всяка седмица висите по кръчмите:)Simple SmileSimple Smile

Joy Joy Joy Нали  Laughing наваксваме за сухият период след раждането Laughing

# 596
Бебка 88, добре дошла!  Heart Eyes

И аз имах болезнени местения. Точно, както и при вас - боцкания и дискомфорт сякаш по външната част на корема... Ама мина.
Най-приятно е, когато се опитва да си опъня краката под ребрата ми, обсобено докато съм седнала в колата. Така ми натиска и долната част на корема и имам чуството, че ще се напишкам!
Явно упражненията на бебковците в корема при всички са едни и същи.

А като кихна имам чувството, че го сплесквам милото вътре!  Whistling

Днес се обадих да ми направят болничния и от 18-ти официално съм 45-дни преди термин! Simple Smile))) На 20-ти съм на преглед, да видим юнака! Ще ми пуснат пак изследвания  да видим дало съм успяла да преборя кандидата, дето ми се яви. Аз сума ти време се кумих и мислих дали да си сложа глобулите, които ми изписа АГ-то и преди няколко дни реших, че бебето е достатъчно защитено и ще си ги взема. Продължавам си с режима на хранене и хомеопатията та да видим... Много ми се яде сладко бееее, вчера не издържах и си хапнах няколк лъжички от една торта с маскарпоне и после ядох карамелизирани пуканки....  ooooh! Днес наблягам яко на киселото мляко, което се научих да правя сама, все забравям да ви се изфукам! Много съм доволна от себе си!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

От вчера по календар би следвало да съм вече в 34-та седмица! Опаааа! Още една седмица и съм в 9-ти. Нали така?  Flutter

Моля тази от вас, която може да ми сложи един син щъркел в списъка на първа страница, ако е удобно. БлагоДаря!  Hug

А кога пак ще има среща на софиянките?  Sunglasses

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 11:41 от chudesna

# 597
#chudesna#, какви глобули са ти изписали? При мен се оказа, че няма кандида, но съм имала някакви бактерии и ми изписала Канестен - гин през вечер, за да се изчисти всичко преди раждането....Смятам, че щом и наблюдаващата ме докторка, и доктора, при когото живот и здраве ще раждам ми казаха, че са ок, няма да навредят newsm78

# 598
#chudesna#, какви глобули са ти изписали? При мен се оказа, че няма кандида, но съм имала някакви бактерии и ми изписала Канестен - гин през вечер, за да се изчисти всичко преди раждането....Смятам, че щом и наблюдаващата ме докторка, и доктора, при когото живот и здраве ще раждам ми казаха, че са ок, няма да навредят newsm78

Клион Д ми изписа, 5х1 вечер. Аз отделно преди това си слагах едни пробиотични, както и продължавам да пия пробиотици (два вида) перорално.
Аз нямам опит с глобулите изобщо, защото не ми се е налагало до сега. Тези обаче ми се сториха слабички (от безобидните) по съдържанието на съставките, които имат. Изчаках колкото можах, защото през лигавицата на влагалището всичко си се абсорбира...

# 599
Хващайте се за коремите и се пригответе за смях, момичетааа!!!

Последното бебе от клипа ме разби!  Joy hahaha

https://www.facebook.com/video.php?v=1651567591650783

п.п. Как се казва грушата на априлките (нашата) във фейсбук?

Общи условия

Активация на акаунт