АПРИЛски мами бъбриви чакат бебета щастливи - Тема 17

• 30 756
  • 775
  •   1
Отговори
# 210
  • Под кленовите дървета
Rafi, извинявай за неудобния въпрос, ама...случайно хемороид да кърви? защото след ходене при запек, ако не ползвах веднага изстудена кърпичка, бебешка, имах и аз после нещо подобно.

# 211
jasmin нямам хемороид, а и то зацапването е от влагалището от 2 дена ми е така, иначе преди 10 дена имах спукан капиляр и кръвта беше червена. Това според мен е или някакъв остатък, който излиза с напъните или е нещо начално от тапата. Моля се, да устискам до 20-ти  baby_neutral

# 212
  • Под кленовите дървета
Сладко от рози не помага ли за запека?

Тия ме хвърлиха във филм с хипотрофия на бебето Sad По-малко бебе демек от седмиците, в които се очаква. Отивам да си пия шейка Whistling

# 213
  • София
Те циганите всички бяха велики Simple Smile

Аз също си мисля че да не е тапата? Ама тя не трябва ли да е слуз?

Жасмин и мен ме хвърлиха за същото.. но за това се говори на термин ако е мъничко, виж че циганката преносваше и роди 2500 47 см... ама  нищо му няма

# 214
Със сина ми раждането тръгна с падане на тапата и имах точно такова зацапване  Peace
Рафи, време ли ти е?
Ох моят термин е чак края на април и това чакане ще ме побърка като ви гледам как ви олеква, но да не бърза бебка, че не съм готова. Чак 15.04., преди това не!
Гледам помпи за кърма и сякаш клоня към ръчната двуфазна на Медела, а комплект ще взема на Томи типи този път. Този, който намерих е с електрически стерилизатор и оттук ще го поръчам, защото в Амазона с тоя курс на долара, няма смисъл.
http://www.babyoutletzone.com/#!product/prd1/1734437855/179%D0%B … %82-tommee-tippee- мнения?
Аз утре съм на консултация и ще питам за тези болки в краката, защото снощи положението беше плачевно, направо не можех да се обърна.

# 215
  • София
Гледам помпи за кърма и сякаш клоня към ръчната двуфазна на Медела, а комплект ще взема на Томи типи този път. Този, който намерих е с електрически стерилизатор и оттук ще го поръчам, защото в Амазона с тоя курс на долара, няма смисъл.
В английския амазон от който поръчвам в момента е намален. Излиза с около 20 лв. по-евтино от тук http://www.amazon.co.uk/Tommee-Tippee-Closer-Complete-Starter/dp … rds=tommee+tippee.
Рафи и аз подозирам тапа, мойта така падна предния път, малко слуз и кафеникави власинки. Пада ми може би ден-два по-малко. Но родих чак след 2 седмици.
Аз ходих днес в Шейново на отворени врати, след като Ви чета тук как гледате сериала. Отказаха ме тотално. Не може да плащаш 70 лв. за стая и да нямаш тоалетна. С ключа от ВИП-а, ако въобще се доредиш до нея ти дават и ключ за тоалетната, направо ужас. Иначе стаята е хубава - има телевизор, които не се плаща (за разлика от долния етаж), хладилник (уж нямаш право да внасяш храна в отделението) и климатик, леглото има бутонче за повдигане. В Окръжна ме отказаха по същата причина, ВИП стаите са само ако си платил за екип. Другите са с по 5 легла, което ми се струва множко - 5 майки с 5 бебета, направо ужас Simple Smile

# 216
Sun. 17 април е хубава дата, деня на сватбата ми  Simple Smile

Red Tree, и аз в кутията за зеленчуци в хладилника съм сложила джиндифила, но колко време ще издържи там? Много рядко го използвам в моята кухня.

И аз се опитах да гледам Такъв е живота, направо от 4 серия, че да видя за напъването, но малката непрекъснато си иска своето, и ме разсейва.

Ada_Smiles някъде ми се губи? Във фейса включва ли се поне?

Аз май пак съм гъбясала  #Cussing out, в петък си записах платен преглед, че нямало как да го минат като ЖК. Тъпо е, ама нейсе, важното е да ми е спокойно...А не е като да съм се опаричила, превод най-рано очаквам след 20-ти...

Ох, и друго ми се искаше да коментирам, но какво ли беше? newsm78

# 217
  • Под кленовите дървета
Е то сериала е с друга идея...иначе само ако го гледаш виждаш мизерията Sad Стара болница, какво да се прави.

# 218
jasmin карам я на Фрутилакс и плодове имам и сладко от рози в хладилника но го гледам с голямо пренебрежение, ама май ще взема да хапна.

Маце и аз знам, че трябва да е слуз, ама това не е, вие се оплаквахте от силно течение, а аз мога в последно време да се оплача от липса на такова, изобщо много ми е сухо отдолу. Само 2 пъти на ден след ходене по голямата работа ми се получава.

Tifany В 9-тия съм от 4 дена, но доки каза, че не е готово бебето и поне до 15-ти трябва да изчака и ако усетя повече от нормалното контракции да бягам за задържане, а на мен ми се иска още 10-тина дни за да вляза в 38-ма седмица. А на теб колко време ти пада тапата и това зацапване колко силно беше?

# 219
  • Под кленовите дървета
При нас след 35 седмица явно не се задържа. Тръгнат ли ми контракции, да ходя да раждам, така казаха.

# 220
  • София
На мен ми казаха след 36та мога да раждам, но на една позната искаха в 36та+5 дни да я вкарват за задържане, тя отказа и роди в 39та  ooooh! иди и им хвани логиката ....

# 221
Giada супер   bouquet
Пада се петък, а сестра ми пък каза че били красиви родените в петък  Joy
Днес на мен пък какво ми направи впечатление. Момичето с час преди мен явно идваща от друга докторка моята си и взе 40лв, а на мен нищо. И досега нищо не ми е взимала, а ме гледа всеки път. На нея обаче си и каза, че ако иска да я гледа да си плати и че се полага 2 пъти, а тя гледала даже повече, но последните месеци гледала само с/у заплащане. Чаках даже и на мен да ми вземе, а тя каза нищо. Та и докторите различно постъпват. Не че не съм много доволна засега от моята де  Laughing Все така да продължава

# 222
Предполагам гледат и развитието на бебето, беба в петък беше 2400, а и не беше напълно развита, рано и е още.

# 223
  • София
Гиада, нямам спомен, но мисля, че повече от месец изкара и после започна да мухлясва. Без плик или опаковка го държах. Бях взела сигурно 600 гр, и накрая само 1 корен хвърлих. Точно на чай го изпих.

Рози, ако опиташ чая, ще чакам да кажеш дали ти е харесал! Simple Smile

# 224
Аз моята хрема от миналата седмица само с чай мащерка, биозин 2х1, витамин С и настърган джинджифил+мед по 2-3 ч.л. на ден, като се сетя. Гадно-не гадно - помага тоя джинджифил. Носа преди лягане със солена вода промивах да се поотпуши. Смучех Голиа и Уинтерфреш. Отне 5-6 дни, не темепратура не вдигнах. Джинджифила си го държа в едно панерче под мивката, не го слагам в хладилник, някъде из нета помня четох че няма нужда, ама може и да бъркам.

На 17.04 имам двама родени - баща ми и баба ми (майката на майка ми), ама няма да коментирам...

Днес вече си поръчах помпа от ОЛХ, чисто нова за 54лв. Чакам я в петък да дойде Philips Avent- natural (Съдържание на комплекта: - Помпа за изцеждане с уплътнител - 1 Шише Philips AVENT Natural 125мл - 1 Биберон за новородено Natural 0м+ - 2 бр. дневни Подплънки за еднократна употреба- 1 запечатващ диск)
Остана още 1 шише да взема.

Аз това за Шейново нарочно не го гледам,че не ми се реве излишно, а като се знам каква съм...

От 3-4 дни нали не пия магнезий и но-шпа и явно контракции почват да се усещат и викам преди малко на ММ май тва не е вдижение на детето а контракция, и той  Shocked Нали не ме е чувал досега да имам, само дето не се хвърли за ключовете на колата.  Laughing

В петък сме  на среща с малкия, ама се притеснявам, че днес достигна инфо до мен, че АГто ми излизала от 01.04 отпуска. Тя си го приказваше, ама мислех че след Великден ще излезе. Проблема е, че ако тя не дойде за раждането нямам доверие на никой друг в града да ме изражда и ще трябва или до Балчик или до Варна да ходя и при който се падна... много ме притесни тази информация. А хем и казах, че ще си платим за избор на екип....

Общи условия

Активация на акаунт