къса коса - удължаване, бърз растеж

• 1 488
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте

След като по стечение на обстоятелствата сега съм с много къса коса, искам да помоля за мнения за продукти и рецепти за по-бърз растеж, както и да попитам колко сантиметра трябва да е дълга косата, за да се сложат удължения?

# 1
Здравейте

След като по стечение на обстоятелствата сега съм с много къса коса, искам да помоля за мнения за продукти и рецепти за по-бърз растеж, както и да попитам колко сантиметра трябва да е дълга косата, за да се сложат удължения?

Здравей scarlet86 . И аз съм с къса коса  и то доста. Моята съквартирантка беше с коса под раменете и си сложи удължители (зашити) . Стоя с тях около месец. Донякъде тежината на екстеншъните направиха така че естествената и коса сякаш растеше по бързо. НО за сметка на това се оказа че постоянно я сърбеше главата от конците. Не можа да свикне за близо месец и я свали. След това фризьорката и и каза че не е препоръчително да се пришива коса защото тежи на естествената коса и така има риск естествената ти коса да почне да пада на някои места. Аз съм си купила изкуствени екстенщъни  и ги слагам от време на време. Това е най езболезнения вариант.
Иначе съм чувала за втриване на подправки като канела червен пипер със зехтин защото от пиперливостта се стимулира корена на косъма и уж расте по -бързо. Но не съм пробвала лично и не мога да дам мнение дали работи.

# 2
Аз знам за чесън - режеш скилидка на 2 и триеш с "мократа" част в корените. Много хвалят този метод, но не смея още да си го приложа - не се притеснявам от ефекта, а от миризмата.

# 3
Scarlet86 Здравей имам същия проблем, като теб. Пиех от 2 години и половина различни психотични лекарства за шизофрения и антидепресанти. От 2 седмици съм ги спряла. АГонията е страшна няма разлика с тях или без тях. Състоянието ми не се подобрява, дори мисля че се влошава. Изпитвам слабост физическа и умствена и психическа. Чувствам се като в сън, замаяна, бавна и раздразнителност. Все едно мозъкът ми е затворен и изолиран в някаква кутия съзнанието ми също и няма връзка с останалия свят, само две очи които дори виждат всичко наоколо като насън. Застъпена сетивност, дизориентация и дори никакво чувство по време на секс. Всичко това стана откакто започнах лекарствата, преди това бях жива енергична и имах сетива и бистър ум. Усещам и подозирам че нервната ми система е изтощена и най вече централната мозъка. Не знам как да се лекувам единствената ми идея са витамини и спорт но усещам че и тогава няма да има резултат и ще се депресирам съвсем. Видях статията ти с молба за помощ преди 3 години. Можеш ли да ми кажеш дали намери някаква алтернатива лечение или помощ и как се чувстваш сега след 3 години ще съм ти много благодарна

# 4
[scarlet86 Здравей имам същия проблем, като теб. Пиех от 2 години и половина различни психотични лекарства за шизофрения и антидепресанти. От 2 седмици съм ги спряла. АГонията е страшна няма разлика с тях или без тях. Състоянието ми не се подобрява, дори мисля че се влошава. Изпитвам слабост физическа и умствена и психическа. Чувствам се като в сън, замаяна, бавна и раздразнителност. Все едно мозъкът ми е затворен и изолиран в някаква кутия съзнанието ми също и няма връзка с останалия свят, само две очи които дори виждат всичко наоколо като насън. Застъпена сетивност, дизориентация и дори никакво чувство по време на секс. Всичко това стана откакто започнах лекарствата, преди това бях жива енергична и имах сетива и бистър ум. Усещам и подозирам че нервната ми система е изтощена и най вече централната мозъка. Не знам как да се лекувам единствената ми идея са витамини и спорт но усещам че и тогава няма да има резултат и ще се депресирам съвсем. Видях статията ти с молба за помощ преди 3 години. Можеш ли да ми кажеш дали намери някаква алтернатива лечение или помощ и как се чувстваш сега след 3 години ще съм ти много благодарна

quote author=scarlet86 link=topic=832223.msg30334453#msg30334453 date=1425982617]
Здравейте

[/quote]

Общи условия

Активация на акаунт