Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 802
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Разбрах вече. А иначе добра ли е? Само в магазина на място ли мога да видя какви са програмите. Някъде четох че има съдомиялни с програми за стъкло, бебешки прибори и тн. - излишни ли са такива програми?
На практика - да. След повече от 10 години с миялна ползвам 2 или 3 програми.

# 346
  • София
Разбрах вече. А иначе добра ли е? Само в магазина на място ли мога да видя какви са програмите. Някъде четох че има съдомиялни с програми за стъкло, бебешки прибори и тн. - излишни ли са такива програми?

Пише, че програмите са й(до колкото мога да ги преведа):
1 - предмиене
2 - мини -30-35 градуса
3 - за деликатни - предполагам стъкло и кристал 40 градуса
4 - есо - 50 градуса
5 - Quick & Clean 60C
6 - Интензивна - 70
7 - Бебешка
8 - автоматична 40-65

http://www.beko.pl/produkt/483/din_6830_fx30

# 347
А съдомиялните на Беко имат ли само изплакване?

# 348
  • Пловдив
А съдомиялните на Беко имат ли само изплакване?
Предмиене е фактически това.

От тия програми аз ползвам автоматичната всеки ден, интензивната ако имам загоряла тава/тенджера и кратката ако отиваме някъде и искам да спра миялната преди да излезем. Събирам последните съдове, пускам кратката и докато събера багажа и изнеса чантите миялната е приключила.

# 349
Златни сте!  Flutter Страшно много ми помогнахте в избора.

Е, сега остава само да се преместя в тема за хладилници за вграждане и после звъня на дърводелеца за кухнята.  Laughing Laughing

# 350
Ние си взехме Беко, тъй като са оптималното между цена и качество. Тя имаше най-много функции за другите от този клас. Хвалят ги, но нашата е още неисталирана, така че не мога да дам мнение. Ако имате пари за харчене- АЕГ, Бош са добър вариант. Те имат и трета кошница  най-отгоре за прибори.
Нашето Беко /6830/ има трета кошница също. Удобно е, защото така имам повече място в другите две /никога не съм ползвала стандартната кошница за прибори.
За размера - ние сме трима, но взехме голяма машина /60 см./. Невинаги я пълним, но тогава ползвам функцията половин зареждане. За сметка на това има дни, когато съдовете са толкова, че ако беше 45 см. машина, щяхме да я пускаме по два пъти.

# 351
  • Добрич
Ние си взехме Беко, тъй като са оптималното между цена и качество. Тя имаше най-много функции за другите от този клас. Хвалят ги, но нашата е още неисталирана, така че не мога да дам мнение. Ако имате пари за харчене- АЕГ, Бош са добър вариант. Те имат и трета кошница  най-отгоре за прибори.
Нашето Беко /6830/ има трета кошница също. Удобно е, защото така имам повече място в другите две /никога не съм ползвала стандартната кошница за прибори.
За размера - ние сме трима, но взехме голяма машина /60 см./. Невинаги я пълним, но тогава ползвам функцията половин зареждане. За сметка на това има дни, когато съдовете са толкова, че ако беше 45 см. машина, щяхме да я пускаме по два пъти.

+1

# 352
  • Русе
И аз съм чувала доста добри отзиви за Беко и реших, че ако трябва ще е по-скъпа на Беко(дори и най-скъпата), отколкото средна по функции на Аег или Бош.

http://www.technopolis.bg/bg/Dishwashers/Built-in-dishwasher-BEK … 830-FX30/p/680575

И аз така мисля, още повече съм имала Беко, сега Бош. Нищо повече не е Бош-а пред Беко-то.

# 353
  • Варна
Момичета здравейте,
Реших се и аз да взема съдомиялна машина, но имам проблем с пространството в кухнята. Тя е малка кухня (9 кв.) и единственото място, където мога да я пъхна е с размери 80 см на 53 см. Каква машинка мога да си взема?

# 354
  • Пловдив
Момичета здравейте,
Реших се и аз да взема съдомиялна машина, но имам проблем с пространството в кухнята. Тя е малка кухня (9 кв.) и единственото място, където мога да я пъхна е с размери 80 см на 53 см. Каква машинка мога да си взема?
Проблемът ти е височината, иначе има 45 сантиметрови.

# 355
  • Варна
Не ме разбрахте или аз не се изразих правилно  Peace Мястото е с размери ш/д - 80/53. Височината може да е всякаква, защото още не съм направила кухнята.  bouquet

# 356
  • Пловдив
Не ме разбрахте или аз не се изразих правилно  Peace Мястото е с размери ш/д - 80/53. Височината може да е всякаква, защото още не съм направила кухнята.  bouquet
Значи почвай да гледаш миялни за вграждане и да гледаш размерите. При широчина 80 см можеш да вземеш и голяма, за 12-14 комплекта, те са с ширина 60см. Обаче с тази дълбочина 53 см може да има проблеми.

# 357
  • Русе
Щом сега ще я правиш, няма ли как да е с нормална дълбочина? Сложи си голяма, щом имаш място.

# 358
  • Варна
И мен тази дълбочина ме притеснява. Другият вариант е да се лиша от шкаф и да наредя на една линия  newsm78 пералня, шкаф под мивката, съдомиялна и печка. Малко като на изложение ми се струва,че ще стане. Ама ако всичко е вградено ...

# 359
  • на Мелмак
Ако правилно съм те разбрала , мисля , че ще имаш вариант да сложиш печка върху съдомиялна  или
фурна , а ако те дразни да се виждат уредите - може да си вземеш за вграждане . Peace

Общи условия

Активация на акаунт