Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 684
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
  • София
На моята няма кой знае какъв избор - стандартна (65°), интензивна (70°), 1/2 зареждане, еко и за чаши.
Основно ползвам стандартна или интензивна,преди 2 дни пуснах 1/2 зареждане, от любопитство, но някак си не останах очарована, като че ли не ми бяха стерилно чисти....
И на пералнятата от 14 програми ползвам точно 2.
За мен е добре да ги има, отколкото да ги няма.

# 526
  • София
Надали има разлика в миенето при половин и цяло зареждане. Поне аз не съм забелязала да има.

# 527
  • ГОре на черешата...
Аз не виждам никаква разлика при цяло и половин зареждане - все си мие идеално Peace. За мен си зависи от препаратите.
Някой по-назад беше писал, че е взел гел на Медикс - може ли вече да даде отзиви, че отдавна го заглеждам newsm78.

# 528
  • София
Не би следвало да има разлика в резултата от измиване м/у цяло и половин зарежане. Вярно, че ползва по-малко препарат и вода, но и обема на мръсни съдове е по-малък.

# 529
  • Балчик
Това не значи, че другите не си ползват по-голяма част от програмите, представи си пералня с 3 програми...и тези специфичните да ти ги нямаше, нещо щеше да ти липсва може би. Ни тежът, ни пречат програмите, в крайна сметка, няма лошо да има, има лошо да няма нещо, което ти трябва.
Сигурно. Но аз повече миялна с нанайсе програми няма да купя. Скоро ми излиза на дневен ред покупка на миялна.

Янтра,защо?Твоята не беше ли сравнително нова, АЕГ ако не се лъжа?

Мишле, то след миялната няма как да са стерилно чисти съдовете. Laughing Знаеш ли при колко градуса се извършва стерилизацията? Ако става дума за термична, а химичната не зависи дали е 1/2 или 1 зареждане.

Мариета,аз преди години ползвах гел Медикс, бях доволна. Но предпочитам прах и спрях да го ползвам.

Последна редакция: нд, 23 авг 2015, 21:39 от Джемма

# 530
  • Пловдив
Янтра,защо?Твоята не беше ли сравнително нова, АЕГ ако не се лъжа?
Нова, нова 6 години. По две-три на ден. Никак не е добре горкинката Simple Smile

# 531
  • Балчик
А какво ѝ има? Не мие добре ли или се амортизира?

# 532
  • Пловдив
А какво ѝ има? Не мие добре ли или се амортизира?
Сменихме(аз и мъжа ми) магистрален тръбопровод, 75лв само частта, защото като чух колко искат за ремонта се озъбих. И подозирам, че и другите тръбички и маркучета са в същото състояние, не ми излиза сметката да ги сменям едно по едно и съм решила (мъжът още не знае) при следваща повреда да я сменяме. Сега я чакам да кривне и отива на вторични суровини. Е, първо ще я отворя и ако е нещо, което може да се залепи, побългари и т.н. да мина евтино  ще я оправя, но повече няма да влагам някакви суми над 20лв за ремонт.

# 533
  • Балчик
Ясно. А каква искаш да си вземеш ? Аз така информативно питам, защото и аз съм решила, когато моята се повреди да я сменям. Трупам информация от всякакви случаи и потребителки.

# 534
  • Пловдив
Не знам. В момента нищо не ми харесва, от зимата насам няма нищо интересно.

# 535
  • Балчик
Не знам. В момента нищо не ми харесва, от зимата насам няма нищо интересно.

Много си права.

# 536
Относно гела на Медикс - аз не съм доволна. Поне с нашата миална не се получаваха добре. Сега сме с гел на Финиш и с таблетки според зависи колко са замърсени съдовете.
Относно 1/2 зареждането съм установила, че при нашата миална това копче просто премахва от програмата предварителното накисване, и започва от основното миене.

Между другото да се похваля, че се спряхме на Бекото за вграждане за новата кухня. Технополис лесно ми решиха дилемата като са продали Горението Mr. Green
Още не е монтирано Бекото, но нямам търпение да го тествам. Основно се вълнувам от една програма Аквафлекс или нещо от сорта, която обещава да има 3 изплаквания, при стандартни 2 на останалите програми. На мен остатъците от препарат по съдовете са ми фикс идея, и много държах да има програма с допълнително, или поне с много плакнения. Тази обещава да има чудовищен разход от 18,5 литра и много се надявам да са добре изплакнати и да не ми се лигавят от препарата както сега.

# 537
  • Пловдив
Тази обещава да има чудовищен разход от 18,5 литра и много се надявам да са добре изплакнати и да не ми се лигавят от препарата както сега.
От мои тестове на принципа "пробвам и гледам" се лигавят от гланца.

# 538
Аз гланц не съм слагала от първото пускане на миалната преди 7 години, когато от мерак купихме и сол и гланц и тн. От тогава съм само с таблетки или гел. И единственото което ми хрумна беше да търся новата с повече изплаквания. Препарата също внимавам като го дозирам. Таблетката винаги е половин, а гела е около 15 мл. Може би зависи и от марката, знам ли..

# 539
  • Пловдив
От кой препарат за почистване на съдомиалната сте доволни?

Общи условия

Активация на акаунт