Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 686
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте! От една седмица ми се е показал някакъв знак на дисплея на съдомиялната, но идея си нямам какво е Embarassed Моля за помощ

http://prikachi.com/images/169/8313169j.jpg

Beko DFN 6833 е модела, а това, което на мен ми свети се води е Express indicator , намерих едно ръководство в интернет. Но какво е и за какво служи нямам идея.

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 21:49 от Šunšhine

# 511
Да не би да показва че си я пуснала на експресен режим или съкратена програма

# 512
Ако го сложи по време на профилактиката ще му смъкне покритието. Този препарат за профилактика е много агресивен.
Аз така планирах да направя Laughing

Šunšhine, не можах да намеря ръководство за миялната ти. Като гледам 1ва програма ти е експресна 20мин на 35 градуса и може би показва това. Какво прави третото копче от лявата страна?

# 513
Здравейте! От една седмица ми се е показал някакъв знак на дисплея на съдомиялната, но идея си нямам какво е Embarassed Моля за помощ

http://prikachi.com/images/169/8313169j.jpg

Beko DFN 6833 е модела, а това, което на мен ми свети се води е Express indicator , намерих едно ръководство в интернет. Но какво е и за какво служи нямам идея.
Ще се махне  когато  натиснеш  третото   копче  от горе надолу  от  лявата  страна.Това се води  турбо  програма  намаля  времето  за миене  на съдовете  а увеличава  силата  на струята  от  перките.

# 514
вили55, благодаря! Махна се. Предполагам, че детето е натиснало нещо ooooh!

# 515
  • Пловдив
Потвърждава се моето мнение - купват се миялни с нанайсе програми и се ползват три Simple Smile Важи и за перални, и за сушилни.

# 516
Хаха вярно си е. Laughing

# 517
  • София
Потвърждава се моето мнение - купват се миялни с нанайсе програми и се ползват три Simple Smile Важи и за перални, и за сушилни.
По-добре да има нанайсе, но 3-те, които искаш с допълнителните им опции да са налични, отколкото да има 5 и да си казваш - ех, да имаше и...

# 518
  • София
Кои са тези полезни допълнителни опции? Аз даже ползвам само две програми на моята.

# 519
Момичета, възможно ли е всеки път да зареждам гланц в резервоара и всеки път индикацията, че липсва гланц да свети след приключване на цикъла, без значение, коя е била програмата. Когато се опитвам да допълня обаче в отделението си има и побира съвсем малко  newsm78. Настройката е на минимум. Да се обръщам ли към сервиз?

# 520
  • София
Кои са тези полезни допълнителни опции? Аз даже ползвам само две програми на моята.
Говорех общо за горе изброените уреди, а и не само за тях. Спец. за съдомиялна се сещам за опция - отложен старт -много хора я ползват - аз не, половинзареждане - за една година съм я ползвала сигурно 5 пъти, но предпочитам да я има. При менима и паурклин - допълнителнипръскачки, които също си ползвам понякога. От 6-те програми, ползвам 3 редовно, а предмиенето, съм го пускала 1 път, но се радвам, че в момента съм го имала като програма.
За пералнята съм си я избирала с доста програми, за да има точно тези функции и програми, които съм искала като съюетание, защото в по-евтините модели, с по-малко програми и доп. опции ми липсваха неща, на които държах. Нищо, че сега ползвам сигурно по-малко от половината програми, знам, че не ми липсва нищо, което бих искала да има.

# 521
  • Пловдив
За 7 години никога не съм ползвала половин зареждане, а имам. Единия път да видя какво прави на половин зареждане не се брои. На пералнята ползвам 1/4 от програмите, и то ползвам доста специфични, примерно пране на якета и ски облекла. На сушилнята също ползвам три (от 12-14) - памук, синтетика и вълна.

# 522
  • София
Това не значи, че другите не си ползват по-голяма част от програмите, представи си пералня с 3 програми...и тези специфичните да ти ги нямаше, нещо щеше да ти липсва може би. Ни тежът, ни пречат програмите, в крайна сметка, няма лошо да има, има лошо да няма нещо, което ти трябва.

# 523
  • Пловдив
Това не значи, че другите не си ползват по-голяма част от програмите, представи си пералня с 3 програми...и тези специфичните да ти ги нямаше, нещо щеше да ти липсва може би. Ни тежът, ни пречат програмите, в крайна сметка, няма лошо да има, има лошо да няма нещо, което ти трябва.
Сигурно. Но аз повече миялна с нанайсе програми няма да купя. Скоро ми излиза на дневен ред покупка на миялна.

# 524
  • София
Важното е всеки да си намери точната за него машина, която да покрива неговите нужди и желания, за радост пазар -широк, модели разни... Simple Smile
На мен лично не ми пречи, че имам 2 програми, които никога няма да ползвам. Като цяло миялните и без друго не са като пералните и сушилните, доста по-малко програми имат,а има и съвсем орязанки.

Общи условия

Активация на акаунт