Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 682
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
От кой препарат за почистване на съдомиалната сте доволни?
Аз съм много доволна от този:линк

# 541
  • Пловдив
От кой препарат за почистване на съдомиалната сте доволни?
Аз съм много доволна от този:линк

bouquet

# 542
Здравейте,

Някой да си е слагал миялна за вграждане, но да не е точно вградена  newsm78

В кухнята единственото място на което мога да я сложа е под един плот, но разстоянието ми е малко за свободностоящата защото те са по 85 см, а при мен са почти 83 см. Тези за вграждане са по ниски и ме устройват като сантиметри, но под плота е доста по широко - има място за две миялни и се чудя дали ще може да се сложи  Thinking

# 543
Защо не си вземеш миялна за вграждане и до нея да направиш шкаф?

# 544
  • Пловдив
Здравейте,

Някой да си е слагал миялна за вграждане, но да не е точно вградена  newsm78

В кухнята единственото място на което мога да я сложа е под един плот, но разстоянието ми е малко за свободностоящата защото те са по 85 см, а при мен са почти 83 см. Тези за вграждане са по ниски и ме устройват като сантиметри, но под плота е доста по широко - има място за две миялни и се чудя дали ще може да се сложи  Thinking
Огледай в магазина дали миялната е с цял корпус или плота отгоре е добавен. На повечето плота се сваля. Аз съм така - със свален горен плот.

Имам предвид от тези, които не са за вграждане.

# 545
  • София
 Мис Облаче ,
Ще може, но ще стой не добре естетически, ако няма шкаф, който да я скрие. Дори и за полувграждане да вземеш, от тези които цялата им врата не се покрива с част от материала на кухнята, пак отстрани ще се вижда. Та проблемът ти ще е визулен, иначе нищо и няма. Нямаш ли възможност да я вградиш, т.е. да добавиш около нея дъски, подхождащи на сегашните от които са ти шкафовете?

# 546
Момичета много сте бързи   bouquet

Кухнята ми е със стари шкафове горни , преди и уреди, но лека полека сменихме всичко  ooooh!  Ще погледна за варианта, който ми е предложила Янтра , ако не ще си направя шкаф - и без това под плота сега има един стар шкаф, който ще разкарам заради миялната, до него може да си сложа един новичък  Whistling

Много, много Ви благодаряяяяяяяяяя   Hug

# 547
  • ГОре на черешата...
Въпросче - с какво дозирате праха на Кауфланд - някаква лъжица или мерителен съд има ли в пакета Rolling Eyes? Досега не съм вземала, а мисля да го пробвам.

# 548
Въпросче - с какво дозирате праха на Кауфланд - някаква лъжица или мерителен съд има ли в пакета Rolling Eyes? Досега не съм вземала, а мисля да го пробвам.
С мерителна чашка от детски сироп за кашлица.

# 549
  • ГОре на черешата...
Да разбирам тогава, че няма в пакета. А дозата поне указана ли е Rolling Eyes?

# 550
Не съм обръщала внимание, честно казано.
Най-напред ползвах за ориентир мерките в самото отделение за праха, а сега съм си открила дозировките и сипвам по половин чашка за непълна миялна или ако не са много замърсени съдовете и една пълна чашка (от нея отсипвам и в отделението за предмиене) за пълна машина или по-замърсени съдове.

# 551
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 552
  • Варна
Здравейте!

Някой знае ли колко вода харчи тази съдомиялна :
http://electron.bg/eurolux-dw10ve-aaa-p-296649.html.

Никъде не пише newsm78

# 553
Някой с подобен проблем? Явно се счупиха пантите или някакви пружини на пантите на вградената ми съдомиялна и вече вратата ѝ не стои отворена в позицията, която я оставям - пада рязко надолу. Това може ли да се ремонтира на място? Мерси.

# 554
  • Пловдив
Някой с подобен проблем? Явно се счупиха пантите или някакви пружини на пантите на вградената ми съдомиялна и вече вратата ѝ не стои отворена в позицията, която я оставям - пада рязко надолу. Това може ли да се ремонтира на място? Мерси.
Амииии не знам за конкретно твоята, но механизмите за затваряне и отваряне се намират от страни, по-точно от едната страна, моят е като застанеш срещу нея в дясно. Има пружина и въженце, като от простир, може то да се е скъсало и лесно ще се поправи.

Общи условия

Активация на акаунт