Всякакви въпроси относно съдомиялните - 16

• 76 273
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
Ако съм наоколо веднага я отварям.
Държа вратата леко открехната.
+1  Peace

....иначе - когато се сетя.

# 151
  • на Мелмак
Аз да се включа относно проблема на Есме - ако не е пробвала да мие на програмата за тенджери , да го направи .
При мен символите за степен на замърсеност на съдовете са с тенджери - без петно , с едно петно , с две петна .
Така е обозначено на самият дисплей  Peace

# 152
  • Варна
здравейте, мили момичета!

след дълго чудене и четене, днес отидохме в магазина и купихме новата съдомиална! старата се пенсионира вече, служи ни почти 11 години безотказно!
искахме да вземем Hotpoint Ariston, но познати и продавачите в магазина ни разубедиха!

взехме ето тази Beko6632   http://www.technopolis.bg/bg/Freestanding-dishwashers/Dishwasher … SFN-6632/p/680604

много моля,  ако някой я има, споделете впечатления! не знам защо, но някак си и нямам голямо доверие на тази марка, може би защото не съм имала такъв уред до сега! изглежда добре на външен вид, изчистен дизайн, вътре ми хареса....
 другото, което малко ме притесни е, че старт бутона е от вътрешната страна! Shocked

и още един въпрос имам- от Варна съм, водата ни е много твърда и гадна, винаги съм слагала до сега на старата сол, а сега с новата машина чета, че регулирате по някакъв начин...аз трябва ли да регулирам нещо и на колко да направя този регулатор, ако има такъв де, утре ще ни докарат машината!
благодаря ви! Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 22:47 от Petenci-cvetenci

# 153

след дълго чудене и четене, днес отидохме в магазина и купихме новата съдомиална! старата се пенсионира вече, служи ни почти 11 години безотказно!
искахме да вземем Hotpoint Ariston, но познати и продавачите в магазина ни разубедиха!

кажи защо ви разубедиха?

# 154
  • Варна

кажи защо ви разубедиха?

не били читави, плащали сме допълнително пари само за марката, а като характеристики били едни и същи, дори Веко били с повече екстри, Аристон се разваляли бързо....похвалихме си пералнята и сушилнята, които са също Аристон и сме много доволни...изсмяха ни се, имали сме били късмет просто...ей такива работи

# 155
Беко са добра марка, нашата машина е тяхна /както и пералня, сушилня, плот/ и като съотношение цена-качество наистина са добро попадение.
Солта се регулира с комбинация от бутони, би трябвало в упътването да го има.
Честита помощница и дълго и безаварийно да си я ползвате!

# 156
  • София
Да кажа само, че откакто сложих сол и гланц белите петна по приборите и съдовете изчезнаха. Ползвам таблетки Финиш @ в едно и W5  @ в едно. Не мога да преценя кои мият по-добре, като че ли и двете се справят еднакво, но след Лидълската таблетка сякаш ми е една идея по-бляскава посудата.

Светли и весели празници на всички!   bouquet   easter easter easter
Да сте здрави! Мир и любов да царят в семействата ви!

# 157
  • Балчик
В Бекото- ще имаш тест. Преполагам ще ти излезе последна степен твърдост, според упътването ще си настроиш солта.

# 158
Ейнджъл, мога ли да те помоля за помощ с настройката на солта, както предложи  Praynig Нещо не ги намирам тези 2 листа с инструкажа  Embarassed Нямам нужда от снимка, само ако можеш да ми кажеш комбинацията от бутони  Wink Когато ти е възможно, разбира се, не е спешно  Hug

# 159
Да изкажа само лично мнение по дилемата Аристон - Беко. Не е свързано конкретно със съдомиялни, но е формирало категоричната ми позиция.
Имала съм комбинирана пералня-сушилня Аристон, страшно бях недоволна. Изкъса ми толкова много дрехи, че се наложи да купя пециални торби за пране. Нямаше достъп до филтъра отпред на машината, и всеки път, когато той се запушваше (от парченца от скъсаните дрехи), трябваше да викам майстор да я отваря, защото филтърът беше някъде отдолу и отзад на машината. Отделно ми направи един куп наводнения. Изхвърлих я с най-голямо удоволствие. Та сега както се казва, като "парен каша духа" - не искам и да си помисля да си купя нещо на тази марка. Конструктивните недомислици на пералнята ми ми бяха достатъчни.

Имам хладилник Беко от половин година, и съм много доволна

# 160
Христос Воскресе!
Не мога да разбера как да настроя отложен старт на съдомиялна машина Electrolux ESL 4200 LO . Има до 3 часа, но няма бутон. Не е описано и в книжката с инструкции. Моля тези, които имат този модел или знаят как да ми помогнат  Hug

# 161
Здравейте, изчетох доста от вашите коментари, но не намерих отговор на моя въпрос. Ще се радвам, ако някой от вас може да ми помогне с информация. Решила съм да си взема миялна машина, но имам проблем с пространството в кухнята, тя е малка, а и не искам да се лишавам от цял шкаф(и те са ми малко). Варианта ,който обмислям е вградена миялна машина - 45 см . Въпроса ми е може ли да бъде вградена в стандартен кухненски шкаф ,вече поставен(от тези готовите шкафове от магазини Явор, и др.)Ако имате и други предложение също ще се радвам!
Благодаря ви предварително за мненията!

# 162
Какъв размер ти е шкафа? От пода до плота и от вратичката до стената? Моята е 45 см вградена, ще измеря за сравнение, ако искаш. Но кухнята ми е по поръчка.

# 163
преди да взема моята доста четох из нета - много негативни мнения имаше като цяло за малките съдомиялни /разбирай тези където са за под мивката толкова малки/

# 164
При всички положения по-малка съдомиялна е много по-добре от никаква, така, че само измери дали размерите ще паснат и взимай смело   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт