MasterChef България, Тема 2

• 52 311
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
А как се казва младежът, който е имал проблеми с наркотици?

Мисля, че беше Симеон. Имам чувството, че ще се представи много добре.

# 316
  • Пловдив
Дано днес вече дадат всеки какво е сготвил, че така не ми харесва, да си призная.  Grinning А по спора, фен съм на шеф Петров по принцип, но да вметна, че когато стандарта реър, мидиъм и т.н. е въведен, не е имало никакви сонди, готвачите са разчитали на ръце, очи и усет. То със сонда всеки може. Crossing Arms А и има разлика между това ,което се разбира реър във Франция , реър в Италия, реър в САЩ.  В Италия най-сурово го ядат. При нас в Бг хич и не искам да коментирам  Laughing
Иначе, много ми е симпатичен фризьора също, майката, която избраха пред сина, съфорумката, танцьорката на пилон. Със сигурност и други любимци ще имаме. Не знам как е при вас, но аз лично все още не мога да видя мастър шефа  newsm78. Някак никой не ми е изпъкнал грандиозно, но те са съвсем в началото, де. Каква ли е задачата за днес?
Да , и това момче Симеон е много сладурско.

# 317

Благодаря, че ми отговори. Симпатяга е.  Simple Smile

# 318
  • София
А на мен един въпрос не ми дава мира от сутринта, когато успях да изгледам последната серия с кастингите Simple Smile За майката и сина с последната престилка - Ами ако никой от двамата не беше приготвил "достойно" ястие?
Предполагам, че е имало някаква уговорка с продуцентите да може да продължи само единият от семейството (въпреки, че в други държави не е било пречка да има участващо семейство).
Като цяло, обаче предаването ми харесва. Надявам се скоро и участниците и журито да се отпуснат още малко и ще стане съвсем добре Simple Smile Хареса ми и , че при изпитанието вчера нямаше включени лични драми, дано така да продължи.

# 319
  • На земята, която е всъщност звезда.

Peace Бил голям фен на Левски, обаче презимето му - Червенков.  Joy

# 320
  • в морето до колене
Благодаря, че ми отговори. Симпатяга е.  Simple Smile
Симеон за мен беше първият "запомнящ се" кандидат. Първата "житейска история", която ни разказаха в кастингите. Предполагам, че ще стигне напред, но надали ще победи...
Поне това ми подсказва моят опит на реалити фен. Още в първото промо той е първият, който се вижда в кадър в пълен фас с надписана с името му престилка. Прекалено очевидно натрапване за победител... По-скоро подхожда на класирал се на челно, но не първо място.

Други подобни на него са именно тези, които "наименовахме" сами - дадохме им прякори, преди да им запомним имената даже.
Победителят вероятно не е един от тях.
"Образът" на победителя би трябвало да го изграждат постепенно - да го видим как се учи на нови неща, как израства, задобрява. Да ни стане симпатичен и "да ни влезе под кожата" постепенно.
Победителите обикновено са скрити зад гърбовете на подобни ярки характери като тук обсъжданата надълго и нашироко госпожа Нордел.

Но това е моя си спекулация, на база опит от гледане на чужди формати.  Peace
Не знам, как го правят настоящите продуценти...

# 321
Къде мога да гледам епизода от вчера?

# 322
  • в морето до колене
В първи пост на темата има линк към сайта на предаването - там качват епизодите.
http://masterchef.btv.bg/epizodi/

# 323
В първи пост на темата има линк към сайта на предаването - там качват епизодите.
http://masterchef.btv.bg/epizodi/
Благодаря  мячик   bouquet

# 324
Аз засега харесвам най - много онова момче, което баща му не давал да е готвач, май Феди се казваше.

Неприятни са ми Мариелчето, онази рускиня ли е каква е, която пи водка на кастинга, танцьорката дето се мятала и барала на пилон, охраната по дискотеки и виетнамеца.

# 325
Прочетох мненията на Шеф Петров по отношение на предаването. Дори и да е прав за всичко, което е описал като технология на приготвяне, то самото му отношение, изказът му, са отблъскващи и ни най-малко не го издигат като голям капацитет в кулинарията в очите ми, с меродавното си мнение.

Спомних си епизод от американския мастър за деца. Една мъничка Сара на 9 години. Рамзи я попита, как разбира, кога месото е готово до желаната степен на приготвяне. Детето отговори: Пипам го/докосвам го. Усеща го с ръце.
Месото и беше перфектно изпечено и мисля че точно в този етап от състезанието, в тази задача, беше победител.

Чакам 21.30 с нетърпение  Simple Smile

# 326
Не съм гледала детските предавания, предполагам с дечицата шефовете са по-меки!  Crazy

# 327

Победителите обикновено са скрити зад гърбовете на подобни ярки характери

Във втори сезон на американското предаване още в първите епизоди ми се наби в очите Jennifer Behm. От епизод на епизод все повече не можех да я търпя. Тя пък взе, че спечели. Така, че дано не си права за Симеон.
Преди да започне нашето предаване видях някакви заглавия от които ми стана ясно, че шеф Петров плюе този формат. Не си направих труда да ги прочета, защото не обичам това хвърляне на кал по нещо преди да си видял резултата.

# 328
Не съм гледала детските предавания, предполагам с дечицата шефовете са по-меки!  Crazy
Децата са изумителни. Бих казала, че се справят на нивото на възрастните, дори в някои случаи по-добре от тях. Отношението към децата определено е много по-различно, но задачите, които им поставят и изпитанията на които ги подлагат са едни и същи като при възрастните.
Ако имаш време изгледай 1-2 епизода. Много са интересни.

# 329
На мен ми харесва за сега само охранителя.

Общи условия

Активация на акаунт