MasterChef България, Тема 2

• 52 142
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Варианта на Дарин - паста на тиган - го гледах наскоро в някакво клипче. Не съм го пробвала, но приятелка опита и каза че били станали идеални спагетите. Аз съм скептична. макар че го гледах с вода, а Дарин ги "свари" в соса. Ще ми е много интересно дали журито ще го пусне.

Маме - добре дошла  Hug

# 376
И мен ме е яд за Катето.Много ми е симпатична. Simple Smile

# 377
Аз съм скептична. макар че го гледах с вода, а Дарин ги "свари" в соса.

Идеално става. За лазанята директно подреждам корите в тавата и слагам повече сос. Така се сготвят и не е нужно предварително да се потапят във вряща вода.  Simple Smile

# 378
Ох, Желето си тръгва - слава богу. Много ми беше странен и неприятен - надут, все той е най-велик, все другите не разбирали "манджите му".

Merelenda - май ще взема да ги пробва - обожавам паста и италиански. За лазаня нямаше да ми хрумне - мерси много   bouquet

# 379
  • София
Варианта на Дарин - паста на тиган - го гледах наскоро в някакво клипче. Не съм го пробвала, но приятелка опита и каза че били станали идеални спагетите. Аз съм скептична. макар че го гледах с вода, а Дарин ги "свари" в соса. Ще ми е много интересно дали журито ще го пусне.

Маме - добре дошла  Hug
Аз така варя в соса спагетите, но в кукъра.

# 380
  • На земята, която е всъщност звезда.
Моите изненади тази вечерта са Боян, домакинята на средна възраст /много спокойна, мислех, че ще отпадне още на яйцето/ и младата със силиконовите устни. Мислех, че няма да влязат във финала.    

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 22:36 от Вселена

# 381
  • София
Все повече ми харесва Елена и майката с 3-те деца (не мога да й запомня името). А и дамата с кърпата на главата също.

Не съм варила спагети в сос, но ще пробвам, а лазанята я правя като Мереленда.

# 382
Като гледах от анонса за другата седмица, кухнята ми изглежда много добра.

# 383
Общо взето - полу-очаквани финалисти.
Яд ме е за Феди, че отпадна. Елена също апочва доста да ми харесва, както и ...Боян (момчето с бургерите).

Аз лазаня рядко правя, но паста вкъщи се яде почти всяка седмица, така че нещо по-ново е добре дошло.

# 384
  • пак на Рив Гош
Ох, само ми изостряте любопитството, докато чакам да качат днешния епизод  Laughing
Добре поне, че обичам спойлери  Mr. Green.

П.П. Корите за лазаня и аз не ги варя.

# 385
  • София
Съставките на супата.

# 386
  • гр. Варна
Това за мини бургерите и странното име, което каза и на мен ми дойде повече  Grinning

Изглеждаха страхотно. Това момче ми се струва, че е много добро.
Момичето със символиката ми идва в повече

И на мен.
Не ми харесва, че не опитват и тримата шефове храната и не я коментират. Очаквах да опитат от всичко и след това да направят отстраняването.

И при американците е така, в началните епизоди опитва само един от храната на даден участник

Същото си мисля и аз   Sunglasses
Боян, май ще им "спира часовника" още няколко пъти Simple Smile

# 387
Вече и аз си имам фаворити - Аврам, Нина, Каролина, Кристина  и Таня.

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 23:56 от My All

# 388
От финалистите една идея по - симпатични са ми мъжете. От жените Елена и Нина. Ще видим как ще се представят от сега нататък. По TLC повтарят трети сезон. Реших да се поровя и да видя как се е развила кариерата на двамата финалисти. Защо ми трябваше? Попаднах на това.

http://www.today.com/popculture/masterchef-runner-joshua-marks-c … ide-26-8C11391273

Не мога да повярвам. Той ми беше фаворита в този сезон. Толкова е ужасно това.

# 389
Хареса ми избора на финалистите. Както и какво приготвиха. Ох някои от нещата така им се искаше да мога  да ги опитам.
Визуално най много ми хареса ястието на Таня, както и малките бургерчета, ако не се лъжа на Боян.
Вярно че момичето със символиката идва леко в повече, калинки малинки все пак не готвят за детската градина, но пък е младичка и има все още някакъв наивитет в презентациите и.

Общи условия

Активация на акаунт