MasterChef България, Тема 2

• 52 158
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Оксана обаче яко си пие  Joy

# 361
  • София
Дарине, супа без девисил не ям. Каквато и да е супата слагам девисил, колкото и да е странно.
Да ти отговоря, понеже питаш - аз слагам  Laughing Но супата на шеф Токев определено не е класическа пилешка супа.
Девесила не е ли само за рибена супа? Дафинов лист слагам на зеле.Мащерка на чай само,чесън не слагам в пилешка супа, целина не ми дават.И вместо фиде слагам картофи.

# 362
  • На земята, която е всъщност звезда.
Оксана обаче яко си пие  Joy

Мъжът ми точно това забеляза.  Laughing

Жалко за Феди.

# 363
Това за мини бургерите и странното име, което каза и на мен ми дойде повече  Grinning

# 364
Оксана обаче яко си пие  Joy
И Виктор даже забеляза.  Mr. Green

# 365
Дарине, супа без девисил не ям. Каквато и да е супата слагам девисил, колкото и да е странно.
Да ти отговоря, понеже питаш - аз слагам  Laughing Но супата на шеф Токев определено не е класическа пилешка супа.
Девесила не е ли само за рибена супа? Дафинов лист слагам на зеле.Мащерка на чай само,чесън не слагам в пилешка супа, целина не ми дават.И вместо фиде слагам картофи.
Само на рибена, да, затова и Дарин пита кой друг слага, освен Шеф Токев, та отговорих, че аз  Mr. Green
Обичам девисил на всякаква супа и без него не ми е така вкусна супата. Слагам в големи количества.

Оксанка наистина си пийва, докато готви  Mr. Green
Ееее, Ивелина отпадна  Rolling Eyes

# 366
Момичето със символиката ми идва в повече

Почва да писва със слънца и калинки

# 367

Почва да писва със слънца и калинки

Абсолютно! Всеки път някакви поетични измишльотини, а всъщност храната изглежда доста семпла.

Аврам продължава - много се радвам. Ха, и кюфтенцата с доматен сос продължиха  - супер.

# 368
Авраааам! Браво. Не знам защо, но ми стана голям любимец.

# 369
  • Разпиляна във въображението
Не ми харесва, че не опитват и тримата шефове храната и не я коментират. Очаквах да опитат от всичко и след това да направят отстраняването.

# 370
Установявам, че само в темата за това реалити не съм се разписала....пропуск......

Здравейте, дружина! Бебе, благодаря за темата!

# 371
Авраааам! Браво. Не знам защо, но ми стана голям любимец.

И на мен  Peace , много скромно и добро момче ми изглежда.

# 372
  • София
Много интересна пилешка супа, бих искала точнота рецепта, за да я пробвам. Правя често такава супа и имам нужда от разнообразяване.

Кюфтенцата в доматен сос и мини бургерите изглеждаха мнооого добре.

# 373
Не ми харесва, че не опитват и тримата шефове храната и не я коментират. Очаквах да опитат от всичко и след това да направят отстраняването.

аз си мисля, че я пробват, но просто не го дават, за да се спести време,
Иначе, какво ще обсъждат, ако не си опитал, няма как да кажеш на този не става

# 374
Това за мини бургерите и странното име, което каза и на мен ми дойде повече  Grinning

Изглеждаха страхотно. Това момче ми се струва, че е много добро.

И на мен.

И при американците е така, в началните епизоди опитва само един от храната на даден участник

Общи условия

Активация на акаунт