MasterChef България, Тема 2

• 52 169
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Тази Мариела/която коментирахте 10 страници по назад/ не е ли една съфорумка, която се беше завърнала от Холандия и т.н. Искам да си спомня как и беше името и тук ? newsm78

# 346
Дарине, супа без девисил не ям. Каквато и да е супата слагам девисил, колкото и да е странно.
Да ти отговоря, понеже питаш - аз слагам  Laughing Но супата на шеф Токев определено не е класическа пилешка супа.

# 347
  • До сърцето...
Дарине, супа без девисил не ям. Каквато и да е супата слагам девисил, колкото и да е странно.
Да ти отговоря, понеже питаш - аз слагам  Laughing

newsm10

И аз слагам...

# 348
Задачата с пилешката супа ме разби - оказва се че простите нещица са препъни камъка - вода, фиде, сол, олио....

Е, някои съставки и мен ме разбиха - виж за дроб нямаше да се сетя никога, защото не ям и не слагам в супата.

И браво на вегетарианката - очкавах фасони, но момичето се държа професионално и опита, при това се справи доста добре.

# 349
Много зтранна за мен пилешка супа. Не бих я готвила, прекалено много подправки за моя вкус. Дали не беше нарочно направена така, за да затрудни участниците  newsm78

# 350
Много зтранна за мен пилешка супа. Не бих я готвила, прекалено много подправки за моя вкус. Дали не беше нарочно направена така, за да затрудни участниците  newsm78
Нищо чудно и така да си я готви Андре.

# 351
Нищо чудно и така да си я готви Андре.
Така си я готви мисля аз. Много ми хареса и искам да я опитам. Обожавам подправки. Heart Eyes

# 352
Да видим Шеф Петров, който уж вече нямаше да гледа предаването дали няма да коментира супата на Шеф Токев  Laughing

Жалко за Катерина.

# 353
Така ми е тъжно, че Феди напуска. Искаше ми се да остане.

# 354
Много мила изглежда съфорумката, жалко че отпадна  Sad
Тази Оксана ли е пиела водка на кастинга ? Много ми е неприятна  ooooh!

# 355
  • в резерват
Идеята,  според мен,  беше да се проверят вкусовите им рецептори. Дали усещат комбинирането на различните съставки.
Един мастер шеф би трябвало да има усет за комбинации на подправки и съответно също да го прави.

В американските епизоди, доста често им даваха да опитат нещо, което шефовете са сготвили и те да отгатнат продуктите и да го повторят. Имаше хора с предимство, които знаеха какви са съставките, но най-често те се дънеха в крайното класиране.

(и в тази кухня  пак са нагъчкани)

# 356
От тези продукти на акъл ми идват само кюфтета  Mr. Green

# 357
От тези продукти на акъл ми идват само кюфтета  Mr. Green
Петър каза да си помислиш пак  Laughing

# 358
  • София
Яд ме е за Катето! Можеше да се представи много добре по-натам, но да отпадне от супа.

# 359
  • в резерват
От тези продукти на акъл ми идват само кюфтета  Mr. Green

ама пуширани , и задължително със скариди  Laughing

Иначе  имам идея за нещо ориенталско, кебап, по-пикантно

Общи условия

Активация на акаунт