MasterChef България, Тема 2

• 52 193
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Още един глас и от мен за Аврам. Симпатяга е голяма.

Харесвам и Каролина, Стефи, Дарин, Симеон, Нина...

Пък да видим, какво ще стане! Mr. Green

# 481
От американското издание най много харесвах Джо Бастианич

И на мен той ми е любимец.
"Желето" не реагира адекватно. Журито не каза, че не харесва храната му, а че в нея няма нищо, което да  ги накара да я отличат от останалите, т.е. става за ядене, ама не е нещо особено. Аз така ги разбрах поне. Беше грозно как реагира.
И на мен това ми направи впечатление. Всеки до сега бил харесвал храната му. Журито за негово съжаление не е всеки.

# 482
Сега се сетих, че нямаше картофи с супата, лично аз слагам, та за мен си беше изненада липсата им.
Да, и за мен беше изненада. Винаги слагам и картофи, и фиде в супите. Иначе не ми стават достатъчно плътни. Peace

# 483
  • София
Здравейте, основно чета, но предаването ми е много интересно и предполагам, че се включвам от време на време.
Нямам фаворит все още. Повечето от участниците са ми симпатични. Сред тях не е Боян. Още на кастинга оризът му беше суров, но въпреки това го пуснаха.
Най-неприятно ми е, че жените засега готвят и размятат коси над яденето. Дори Илия си беше сложил шапка. Хем шефовете уж държаха много на хигиената. Но пък може като ги преместят в новата кухня и да ги облекат като професионалисти.
Не че защитавам Стефан, но мисля че много точно посочи спагетите като презентационно най-скучни. Не вкусовите им качества, а вида на чинията. Дарин ми е симпатичен и се радвам, че продължи  Peace

# 484
Здравейте,
моето участие приключи в снощния епизод, но искам да ви благодаря за подкрепата!   bouquet Сега и аз ще следя с интерес какво се случва със 16те Grinning

# 485
  • in Wonderland
Здравейте,
моето участие приключи в снощния епизод, но искам да ви благодаря за подкрепата!   bouquet Сега и аз ще следя с интерес какво се случва със 16те Grinning

Достойно участие, поздравления!
Догодина по- напред!  Hug

# 486
Катерина,жалко,че отпадна.Според мен можеше много неща да покажеш.  Hug

А относно спагетите - да семпло ястие.но мисля,че те оценяват и техниката на готвене.

# 487
Катерина съжалавям, че отпадна. Следя блога ти с линк, даден ми от дама тук /благодаря отново/ и харесах доста ястия. Hug  bouquet

# 488
Страхотен епизод беше снощи! Simple Smile
И аз недоумявам за косите на жените, но явно нашата "любимка" ни чете, защото снощи беше с вързана коса и лента на главата. Не беше по-малко арогантна, но поне си е взела някаква бележка.

# 489
Катерина и аз следя  блога ти, имаш чудесни рецепти. Съжалявам, че отпадна. Имаш ли си фаворит?

# 490
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
"Желето" не реагира адекватно. Журито не каза, че не харесва храната му, а че в нея няма нищо, което да  ги накара да я отличат от останалите, т.е. става за ядене, ама не е нещо особено. Аз така ги разбрах поне. Беше грозно как реагира.

Е, то и него го тресеше грандоманията, че е най-велик. Нали още в началото каза, че е дошъл не да се учи, а да учи другите.  Confused

Катерина, достойно представяне, поздравления! Съжалявам, че отпадна.

# 491
И аз недоумявам за косите на жените, но явно нашата "любимка" ни чете, защото снощи беше с вързана коса и лента на главата. Не беше по-малко арогантна, но поне си е взела някаква бележка.

И да е чела, едва ли има връзка, защото вчерашният епизод е сниман доста по-отдавна.

# 492
  • На земята, която е всъщност звезда.

Предаването вече е заснето и монтирано, т.е. кадрите са отпреди месец напр. и нашата забележка не играе роля.

Някой питаше защо Оксана е надигала бутилката, като знае, че е в шоу и я снимат. Моят отговор е стрес и по- слаба психика. Имайте предвид, че ние гледаме един час, който е събран от поне 10 часа снимки, всички са заобиколени от много хора, камери, шум, преснимане на епизоди и пр. Като добавим и стреса от готвенето, ако си по- нервна натура трудно се издържа без отдушник. Според мен това е и основната причина да я махнат.

# 493
Оххх, вярно. Simple Smile Извинете за отнасянето   bouquet

# 494
"Желето" отпадна защото сгреши - не използва каймата на масата, което беше условие  Naughty , след това другите причини. Аз се радвам, че ни освободи от присъствието си  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт