MasterChef България, Тема 2

• 52 223
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Дарине, наясно съм, че нямаш право да издаваш неща предварително, но може ли да кажеш преди какъв период приблизително са снимани епизодите, които се излъчват сега?

Съжалявам, но дори и тази информация не мога да споделя.
Защо? Гледали сме предавания, които са на запис и друг път и никога не е било тайна кога точно са снимани.

Разбирам, че сте недоволна от отговора ми, но уважавам договорните си взаимоотношения с продуцентите. И ги спазвам.

# 466
  • Стара Загора
Искам да попитам Дарин, очакваше ли от Стефан да посочи неговото ястие като "най-скучно"?

Всеки има право на мнение. Понеже докато готвихме почти никой нямаше възможност да гледа какво правят другите, вероятно Стефан се е осланял само на външния вид. Да, болонезе е едно изключително просто на вид ястие. Да, моята чиния изглеждаше ... меко казано скромно. Аз също казах, че ако трябва да махна някой, бих махнал себе си. При вида на останалите неща до мен.
Ние в нас всички много симпатизираме на Дарин и снощи изключително много се забавлявахме на реакцията и физиономията му, когато Стефан посочи ястието му за скучно Shocked Joy

# 467
  • Асеновград
Много сте изписали Grinning
Радвам се че , ,,охраната,, с уникалните му манджи и голямото му самочувствие изхвърча Peace
Оксана ли беше тази която къркаше? и тя не ми харесваше.
Китеника ми е най противна , особено като започне да се изказва , без да са и дали думата. #Cussing out
,,Калинката,, също не ми допада , време е да си ходи вкъщи. Naughty
Тези пък ми харесват засега Simple Smile: Елена , Нина , Таня , Стефи , Дарин , Аврам , Симеон , но с течение на времето и от тях ще отсявам Grinning

# 468
Джоооооолева!  Hug Как се радвам да те видя тук.  bouquet

Одри и аз се радвам ,че отново се срещаме

# 469
Моето конче се класира за Last16
така че
добре заварили  Hug

# 470
Моето конче се класира за Last16
така че
добре заварили  Hug
Кое е твоето конче? Hug  bouquet

# 471
Дарине, наясно съм, че нямаш право да издаваш неща предварително, но може ли да кажеш преди какъв период приблизително са снимани епизодите, които се излъчват сега?

Съжалявам, но дори и тази информация не мога да споделя.
Защо? Гледали сме предавания, които са на запис и друг път и никога не е било тайна кога точно са снимани.

Разбирам, че сте недоволна от отговора ми, но уважавам договорните си взаимоотношения с продуцентите. И ги спазвам.
Не че съм недоволна просто ми е интересно, защото Досега в никое предаване не са крили.

# 472
Много ме е яд, че отпадна моя фаворит Феди и ако трябва да си избера нов фаворит, може би това ще е Боян. Той ми допада най - много от другите участници.

Майката на 3-те деца и фризьорчето са ми симпатични, а всички други са ми неприятни.. няма да изброявам поименно - всички, всеки поради различни причини, някои просто на външен вид и маниери.

От шефовете визуално харесвам Виктор, а иначе шеф Петър, според мен той е най - безпардонен и обективен, а другите двама Андре и Виктор са по - съжалителни и ги пускат напред от милост.

# 473
Задачата със супата не беше трудна, обаче явно като си там и се спичаш. Иначе от раз без да я опитвам мисля че мога да посоча 10 от 20 неща. Само визуално. Да не говорим, че като позная и някоя подправка и айде готово  Mr. Green

Дарин и Аврам и на мен са ми фаворити, и двамата са много притеснителни, мисля, че трябва да са по смели, по нищо не отстъпват на Боян например, който е доста самоуверен!

Харесвам също така Елена и Стефи  Wink

# 474
Сега се сетих, че нямаше картофи с супата, лично аз слагам, та за мен си беше изненада липсата им.

# 475
И аз слагам картофи, а фиде - не, защото не обичам.

# 476
  • Berlin
Аз много се впечатлявам, когато Андре Токев каже за някое ястие, че е много хубаво/вкусно и т.н. Laughing
Болонезето на Дарин и на мен не ми се стори много атрактивно за този етап, но сигурно е било мноооого вкусно, а и беше без варене все пак. Simple Smile Ох, огладнях!  chef
Ще ходя да готвя супа. Laughing

# 477
И аз слагам картофи, а фиде - не, защото не обичам.

И аз мразя фидето и не го ползвам вместо това слагам ориз. И картофи също, тях много ги тача за супички, яхнийки. 

# 478
И тримата шеф готвачи са ми симпатични
От американското издание най много харесвах Джо Бастианич и се чудя кой от нашите най много прилича на него.той беше най безпардонен там , а тук такъв май е Петър

# 479
  • в резерват
"Желето" не реагира адекватно. Журито не каза, че не харесва храната му, а че в нея няма нищо, което да  ги накара да я отличат от останалите, т.е. става за ядене, ама не е нещо особено. Аз така ги разбрах поне. Беше грозно как реагира.
Другите без китеника са сладури.  Много се забавлявам на физиономиите на шефовете и как се споглеждат като излезе Калинка-малинка и започне да си обяснява   символиките си.

Общи условия

Активация на акаунт