MasterChef България, Тема 2

• 52 232
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Дарине, наясно съм, че нямаш право да издаваш неща предварително, но може ли да кажеш преди какъв период приблизително са снимани епизодите, които се излъчват сега?

Съжалявам, но дори и тази информация не мога да споделя.

# 451
  • София
Разбирам.
Благодаря за включването  Peace

# 452
Да се запиша в темата Simple Smile ! Журито много ми харесва- много позитивни и интелигентни хора ! Удоволствие е да ги гледам ! От участниците - фаворити ми са Симеон и Елена. Въпросния "китеник " мисля че е много добра в готвенето , затова си има и необходимото самочувствие !

# 453
Дарине, наясно съм, че нямаш право да издаваш неща предварително, но може ли да кажеш преди какъв период приблизително са снимани епизодите, които се излъчват сега?

Съжалявам, но дори и тази информация не мога да споделя.
Защо? Гледали сме предавания, които са на запис и друг път и никога не е било тайна кога точно са снимани.

# 454
Нашите не могат да им стъпят и на малкия пръст.
Жалко, че имаш такова мнение за нашите деца.
И интересно как го имаш, като не си гледала наши деца.

Къде видя деца?Или просто да се заяждаш?
Нощес гледах два епизода от детското в ютуб, направо съм очарована от нещата,които правят.Нашите не могат да им стъпят и на малкия пръст.

Абе, Лиляна, какво се заяждаш. Тук детско такова предаване не е имало, сравнението е за това, което гледаме. Как пък на мен не ми хрумна, че за наши деца става дума.

# 455
Искам да попитам Дарин, очакваше ли от Стефан да посочи неговото ястие като "най-скучно"?

# 456
Здравейте,записвам се в темата за предаването
За сега все още нямам фаворит ,макар че момичето с анорексията ми хареса ,но е по скоро заради факта че е успяла да се пребори с проблема си и да продължи напред.Но пък се справя и доста добре
Тепърва ни предстои да ги видим какво умеят и как се справят с доста неща и с доста провокации
Аврам също ми харесва,Дарин също
Мариела  е добра ,но не обичам хора с прекалено самочувствие

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 12:09 от djoleva

# 457
Фаворити за сега са ми Аврам, Дарин и момичето с анорексията.
Мариела, колкото и анти да ми е, не отричам, че се справя доста добре за сега.

# 458
Джоооооолева!  Hug Как се радвам да те видя тук.  bouquet

# 459
Така ми е тъжно, че Феди напуска. Искаше ми се да остане.

+1

Радвам се, че Оксана и онзи охраната си заминаха.

Според мен супата беше нарочно приготвена с повече съставки от необходимото.

Нямам фаворит засега.

# 460
Петър ми е фаворит (бащата на трите дечица), Нина (самотната майка, на която синът отпадна) и Симеон. Определено не разбирам защо всеки път се натъртва, че вегетарианката не яде месо - това са рисковете на участието в МШ. Иначе предаването снощи много ми хареса, спомних си, че бабчо правеше пилешката супа с дробче, но чесъна сериозно ме озадачи.

# 461
Здравейте, чак сега открих темата.
Много ми харесва предаването. Не съм гледала никога такива формати.
Пък и с готвенето съм на Вие, но пък обичам да ям  Mr. Green
Така де, някой трябва и тази работа да свърши  Laughing

Допадат ми Аврам (фризьора) и Нина (жената, която беше предпочетена пред сина на кастинга)
Много умно решение според мен.

# 462
Здравейте, записвам се и аз чак във втора тема и на 31 страница  ooooh!  но много късно се сетих, че тук ще има пусната тема  Blush  

Имам няколко фаворита, като най-много може би искам да спечели мисля, че беше Нина (майката, която се бори за престилката срещу сина си ) , тъй като е самотна майка  и може би тя има най голяма нужда от това  Praynig  Другите ми фаворити са Елена, Таня, Стефи, а от мъжете Аврам и Дарин.

Много обичам този формат, харесвам Гордън Рамзи и съм научила като любител кулинар доста интересни неща.  

Мариела и на мен ми е анти като жена, като държание, и особенно след приказките и, че искала да провокира, кухнята била за всеки, и останали дрън дрън неща   blahblah  И определено мога да кажа, че моята майка, която е на 51 е доста по секси от нея  Whistling  Познавам и други жени, които са на години повече от нейните и изглеждат многооооо многоооо по добре от нея  Mr. Green   На няколко пъти гледах клипчето от нейното представяне и го гледах и гледах, и се чудех къде  е скрит този нейн сексапил, особенно когато и дават лицето от близо  dont Не оспорвам кулинарните и възможности - явно има такива щом е стигнала до тук и времето ще покаже какво може и до къде ще стигне  Rolling Eyes  Но формата е показал, че самонадеяността и наглостта не е помогнала на никой да спечели   fiuuuuuu

http://masterchef.btv.bg/uchastnitsi/

# 463
Искам да попитам Дарин, очакваше ли от Стефан да посочи неговото ястие като "най-скучно"?

Всеки има право на мнение. Понеже докато готвихме почти никой нямаше възможност да гледа какво правят другите, вероятно Стефан се е осланял само на външния вид. Да, болонезе е едно изключително просто на вид ястие. Да, моята чиния изглеждаше ... меко казано скромно. Аз също казах, че ако трябва да махна някой, бих махнал себе си. При вида на останалите неща до мен.

# 464
Добре, а може ли да ми обясните защо жената, която пиеше постоянно вино се изложи така? Когато те дават по телевизията и то в рейтингово предаване и си с такова претенциозно и строго жури, защо трябва да надигаш бутилката постоянно, като е абсолютно сигурно, че ще се забележи, види и коментира?
 Виктор и направи забележка и тя мрънна нещо, но продължи. Впоследствие той реагира според мен много остро и направо си и каза, че половината време тя е пила вино, а не се съсредоточила върху приготвянето на впечатляващата си храна и точно затова ще отпадне.
Искаш цяла ли да речем половин България да говори, че имаш проблеми с алкохола? Искаш подмятания и тъпи погледи зад гърба си? А роднините ти? А как се чисти име или всяко чудо за три дни? Не и пука, защото наистина пие и е свикнала да го демонстрира? Много емоции и отвеяна глава, която не мисли за последиците от "наздравето" пред камери?
Непонятно ми е сам да искаш да се изложиш и да си лепнеш някакъв етикет. Peace

Общи условия

Активация на акаунт