MasterChef България, Тема 2

• 52 204
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
Шеф  Joy, ей тия готвачи, всичките шефове станаха да ги ***.  Laughing

# 436
http://www.standartnews.com/kultura-kino_tv/vaztorzhena_dama_kam … odine-276546.html

Статия за шеф Виктор в Стандарт.

Мъжа с предложението за брак сред финалистите ли е?
Не. Мисля, че на яйцата още го махнаха.

# 437
  • София
Не, от изречението не ти се разбира, че говориш за българските състезатели. И ако нашите пораснали не могат да им се опрат, заначи и като деца не са ставали, от което отново следва, че нашите деца не стават.

Не знам за чий гъз говориш, но виж си твоите мнения по темата, все нещо не харесваш, все не са ти дали да видиш нещо, все някой ти е крив, както и сега - нашите не стават.

Аре ако имаш някакви проблеми да си ги решаваш на лични и да не ни занимаваш с вижданията си.

# 438
Не може да се отрече, че като Лили казва "гъз", това звучи много сладко.  Blush

# 439
  • София
http://www.standartnews.com/kultura-kino_tv/vaztorzhena_dama_kam … odine-276546.html

Мисля, че отпадна.

За мен вегетарианците нямат място в това предаване. Не че съм против тях или рпотив убежденията им, напротив, но явно е, че един истински мастър шеф трябва да може да опита всичко, което приготвя. Кефят ме тримата, че опитват всичко, даже и момиците. Аз не бих могла.

Таня вчера представи много красива чиния.

Лиляна, дали е възможно поне веднъж да се спреш? Нужно ли е да се внася толкова негативизъм в тази приятна тема? Още повече, че Тайна каза нещо, което един възпитан човек може да вземе предвид.

# 440
  • Sofia

Не. Мисля, че на яйцата още го махнаха.
при рязането на лук изхвърча

# 441
Не. Peace
По мои спомени Петър търгува със строителни материали, което не го удовлетворява, но има три деца и трябва да ги издържа по някакъв начин. Готвенето му е голямата любов и хоби.

Направи ми впечатление като много тих и възпитан. Аз го харесвам.

И аз това си спомням, а на кастинга се представи със свински ребърца, звучеше ми и изглеждаше мноого вкусно Simple Smile
Също го харесвам, снощи за момент си помислих, че няма да го допуснат заради пелмените. Колко по-различни или добри може да са едни пелмени? Моите са си все едни и същи. Laughing
Но явно може!
Дано се представя добре и по-нататък.

# 442
Много ми харесаха бургерите на Боян, но самия той не ми е симпатичен.
Вегетарианката и според мен няма място във финалите на такова шоу, когато изпитва такова отвращение към месото и вкусването му. Иначе жената се справя добре и ако опитва нещата може би ще се позадържи.
Съжалявам за Феди. Симпатичен ми е Симеон и много Дарин.
Абсолютен фаворит ми е обаче Аврам. Heart Eyes

# 443

И аз това си спомням, а на кастинга се представи със свински ребърца, звучеше ми и изглеждаше мноого вкусно Simple Smile

Да, той беше с ребърцата. Запомних го, защото съпругата и дечицата му бяха много симпатични.

Много се притеснява Аврам, направо целия трепери докато му опитват ястието. Дано това притеснение не му изиграе лоша шега. Нямам все още изявен фаворит. Надявам се по-късно да се появи такъв.

# 444

В това предаване поне сме на едно мнение  Grinning Hug

# 445

Моят - също. Heart Eyes Много е чаровен, но и много притеснителен, сякаш не вярва в своите способности. А, определено има доста потенциал.
Момичето със слънцата и калинките не ме дразни. Напротив - доста симпатична ми е. Ама не се сещам как се казваше ..
Доволна съм, че тази с бутилката вино отпадна. Все пак е отишла да готви, а не на кръчма. Naughty
И другите ми фаворити продължават - Дарин, Нина и Елена.

# 446
  • София
Дарине, наясно съм, че нямаш право да издаваш неща предварително, но може ли да кажеш преди какъв период приблизително са снимани епизодите, които се излъчват сега?

# 447

Аааа да. Hug  bouquet Ама там аз харесвах Митака, а ти моя убавец не и затова се поразминахме.

Тук обаче сме заедно и при Петър. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз съм очарована страшно от момчетата в журито и гледам предаването първо заради тях и после заради кандитатите за шефове.

Аврам е много притеснителен наистина, а аз пък се притеснявам да не запъне някъде от непремерени емоции.
Дарин също ми ми изглежда притеснителен.

Аз искам Аврам и Дарин на финал. Heart Eyes
Мъжете ми харесват засега повече от дамите в това шоу.

# 448
  • София
Дарине, наясно съм, че нямаш право да издаваш неща предварително, но може ли да кажеш преди какъв период приблизително са снимани епизодите, които се излъчват сега?
Не съм Дарин, но имайки предвид че кастингите започнаха декември, предполагам че тези епизоди са от края на януари.

# 449
Ето и участниците:

Скрит текст:
Стефи

Скрит текст:

Стефан

Скрит текст:

Мариела
Скрит текст:

Каролина
Скрит текст:

Елена