MasterChef България, Тема 2

• 52 229
  • 734
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Вече отсяха добрите и битката може да започне. Най- симпатични са ми Боян, Аврам, Кристина, Симеон, Нина и Таня. Като цяло съм впечатлена от способностите на всички, дори и най- ужасната Мариела  Mr. Green
Замислих се за теорията на маячик, че не ни показват финалиста от самото начало и не съм много съгласна. В този сезон който повтарят в момента по ТЛС спечели сляпото момиче и от кастингите тя си е в центъра на предаването. Но може и да е изключение, не се сещам в другите сезони как беше.

# 421
Хайде и аз към залаганията - за финалисти Боян и Мариела (колкото и да ми е неприятна, имам лошото чувство че ще я бутат до края). Победител Боян.

# 422
  • София
Нощес гледах два епизода от детското в ютуб, направо съм очарована от нещата,които правят.Нашите не могат да им стъпят и на малкия пръст.

# 423
  • София
За победител е много рано, от опита ми с това предаване знам, че се случват големи обрати в самата игра. Дори често привидно най-добрите отпадат преди финала, заради глупави грешки. Така че нищо не се знае до последно.

# 424
  • Ямбол
Нашите не могат да им стъпят и на малкия пръст.
Жалко, че имаш такова мнение за нашите деца.
И интересно как го имаш, като не си гледала наши деца.

# 425
Тайна, имаме уникални деца, които се занимават с кулинария. Печелят сума състезания в Европа и не само. Това, че не се показват по телевизията е друг въпрос. Най-добрият карвинг, който съм виждала беше от 15 годишно момиче.

# 426
На мен от вчера много симпатичен ми стана Боян ,  а и най-хубавата чиния направи Simple Smileтой, Симеон и Дарин са ми фаворити. Последния също след вчера го харесах.
Относно вегетарианката,в един от американските сезони имаше една азиатка вегетарианка, доста напред беше стигнала, а може би направи само 1-2 веге ястия. Никога не опитваше яденето си, но винаги й се получаваше.

# 427
  • София

Къде видяхте нашите деца?Или просто да се заяждаш?Кажете ми къде пише НАШИТЕ ДЕЦА и после се заяждайте?Говорех за големите, защото това състезание е първото засега тук.

Днес не съм на кеф за спорове, стават три години откакто загина съпругът ми.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 10:13 от Тайна

# 428
  • Ямбол

Къде видя деца?Или просто да се заяждаш?
Нощес гледах два епизода от детското в ютуб, направо съм очарована от нещата,които правят.Нашите не могат да им стъпят и на малкия пръст.

# 429
  • София

Къде видя деца?Или просто да се заяждаш?
Продължаваме ли, добре!Не може ли да са нашите състезатели?Защо трябва да са деца?Но някой е станал нагоре с гъза и търси скрит смисъл във всичко!Карай да върви, отказвам се!

# 430
  • Ямбол
Не, от изречението не ти се разбира, че говориш за българските състезатели. И ако нашите пораснали не могат да им се опрат, заначи и като деца не са ставали, от което отново следва, че нашите деца не стават.

Не знам за чий гъз говориш, но виж си твоите мнения по темата, все нещо не харесваш, все не са ти дали да видиш нещо, все някой ти е крив, както и сега - нашите не стават.

# 431
Стана ми интересен Петър с неговите пелмени. Не си го спомням от кастингите, но определено ми направи впечатление в този епизод, макар че въртяха само едни и същи участници и така и не го видях докато готвеше.

# 432
И аз не помня Петър от кастингите, дори снощи се чудих какво е готвил, но не успях да се сетя.

# 433
По мои спомени Петър търгува със строителни материали, което не го удовлетворява, но има три деца и трябва да ги издържа по някакъв начин. Готвенето му е голямата любов и хоби.

Направи ми впечатление като много тих и възпитан. Аз го харесвам. Харесвам и Нина и Аврам. Вчера ми направи впечатление и Таня /последната и чиния беше мн интересна/, а нея самата не бях я забелязала до сега. За Симеон бях чула, но не бях го гледала - също ми хареса.
Стефан вчера не направи добро впечатление на журито с изказването си кой от тяхната група трябва да отпадне /Дарин/

# 434
  • София
http://www.standartnews.com/kultura-kino_tv/vaztorzhena_dama_kam … odine-276546.html

Статия за шеф Виктор в Стандарт.

Мъжа с предложението за брак сред финалистите ли е?

Общи условия

Активация на акаунт