MasterChef България, Тема 2

• 52 161
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
  • in Wonderland
Извинявам се за спама, просто търсачката на форума не ми дава отговор.
Та, какво се е случило с Джош от сезона, който сега дават по TLC?

страдал е от биполярно разстройство и се е самоубил.

# 556
Какво се хванахте за тая супа Simple Smile едва ли някой я прави с всички тези съставки. Идеята беше да познават продукти, а какво по-подходящо от супа,  за микс от толкова много неща.
И стига с това нагласено, ако изпълнителния продуцент беше български, можешеше и да има нещо такова, но при този случай едва ли.

# 557
Изобщо не вярвам да е нагласено. Ивелина беше писала във фейса, но си мисля, че просто гроздето е кисело. Продуцента е немски, при това там прави също предавания, които са успешни. Защо му е да идва в България и да си разваля реномето?

# 558
  • Ямбол
Какво се хванахте за тая супа Simple Smile едва ли някой я прави с всички тези съставки. Идеята беше да познават продукти, а какво по-подходящо от супа,  за микс от толкова много неща.
И стига с това нагласено, ако изпълнителния продуцент беше български, можешеше и да има нещо такова, но при този случай едва ли.
Това са давали, това коментираме. Аз предпочитам да коментирам ястията, пред това да мрънкам постоянно тоя ми е противен, оная не мога да понасям.
А за нагласеното - личи си от самолет, че рецитират.

# 559
Едно е да им дават реплики, друго е да е нагласено и още от началото да се знае кой е победителя. Много предавания се преснимат по няколко пъти за по-добри кадри.

# 560
Изобщо не вярвам да е нагласено. Ивелина беше писала във фейса, но си мисля, че просто гроздето е кисело. Продуцента е немски, при това там прави също предавания, които са успешни. Защо му е да идва в България и да си разваля реномето?

От нея специално очаквах повече, не ми изглеждаше надута без покритие, но явно просто не готви с кайма, знам ли.

Въобще не вярвам да е нагласено.  Peace

# 561
Уважаеми Simple Smile

Предаването е за забавление, не се решават човешки съдби и никой не умира в ефир Simple Smile Забавлявайте се с рецептите, решенията ни, които са взети под часовника и под стрес Simple Smile
Гледайте и характерите ни, особено в отборните предизвикателства Simple Smile
И не ни съдете прекалено строго, това е просто забавно шоу

# 562
  • София
...
И не ни съдете прекалено строго, това е просто забавно шоу

Тези, които ви съдят или плюят неоснователно са комплексари, така че вие пък не им обръщайте много внимание, а гледайте напред.

Освен това няма как да угодите на 100 % от зрителската аудитория.

# 563

Малко са хората които имат непринудено държание пред камера. Нормално е, някои се притесняват, на други им е неловко. Шоуто е чудесно, гледам го с удоволствие и от моя самолет не личи никаква рецитация. Laughing

# 564

Малко са хората които имат непринудено държание пред камера. Нормално е, някои се притесняват, на други им е неловко. Шоуто е чудесно, гледам го с удоволствие и от моя самолет не личи никаква рецитация. Laughing
Подкрепям. Peace Шоуто е за мен страхотно и няма нагласено сигурно съм. Heart Eyes Добре, че продуцентите са чужденци.

# 565
  • Ямбол
О да, тази, на която предложиха брак, беше истински изненадана. А всички останали истории от личния живот са решение единствено на участниците да ги разкажат.

# 566
  • в резерват
Гледайте и характерите ни, особено в отборните предизвикателства Simple Smile

щом сте минали на отборни предизвикателства, значи снимките не са от сега.  Whistling

# 567
  • Berlin
Еми не са. Снимано е всичко вече, само не знам дали и финалът също.

# 568
О да, тази, на която предложиха брак, беше истински изненадана. А всички останали истории от личния живот са решение единствено на участниците да ги разкажат.

Да, продуцентите са търсили различни житейски истории, които са предположили, че ще са интересни за зрителите, но така е и в чуждите формати. В епизодите които представят кандидатите там също разказват историите си. Не е само при нас. Концепцията на формата е такава. Нашето шоу засега върви точно както е при американците, предполагам, че и гледалите други издания ще се съгласят с мен или ако е по-различно например в австралийското издание ще кажат какво е.

# 569
Леле, чак сега виждам, че има такава тема, а вие вече сте изписали една и половина   bouquet

Аз съм голям фен на МастърШеф. Гледала съм Американския. За сега българския много ми допада и се радвам, че все още се придържат към формата.

Общи условия

Активация на акаунт