Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 205
  • 745
  •   1
Отговори
# 105
Тяна пак ми скри шапката с килограмите, които вдига.

Ау, Гугъл, великолепни бедра! Поздравления!

Дилянка, бок чоят е чуден зеленчук, един от любимите ми. Радвам се, че се е харесал и на теб!

Симпа, можеш да мариноваш кланницата само в балсамов оцет, с малко чесън или само в соев сос. Спокойно можеш да ядеш и тази гъба сурова.

Днес закъснях с 2 мин за клубната тренировка, та метнах един Джо Дилън. Добавям и офисното коремно предизвикателство.

Преди тренировката изядох един грейпфрут, след нея - суров ягодов пудинг с чия. За обяд - салата със сурова царевица, репички и патладжани.

# 106
От мен днес - Week 2 Hyper Burn - Jeremy Strom + ден 18 йога
Гугъл изглеждаш чудесно  Peace И крачката ти са супер  Flutter

# 107
  • 1st floor
Благодаря, момичета! И аз се радвам на минусите, но още ми трябват. Не съм толкова слабичка, въпреки че на килограми така звучи...

Гугъл, страхотни са ти и краката, и корема, и всичко! Peace

Отчитам за първи път W9. Наточила се бях за нещо супер страшно, но минах без проблем. Едно-две неща ме озориха, другото ми беше приятно. А имам "гадни" спомени от последната фаза на БР. Със сигурност помня, че и Кардио 3 нещо хич не ми беше на сърце преди около три години. Ще го видим сега как ще е...

С храната днес щях да бъда с-у-п-е-р..., ако не бяха трите омаани филии с едросмяна лютеница. ooooh! Как можах да си го причиня, не знам...хляб не ям по принцип, ама тая пуста лютеница ме подхлъзна! Crossing Arms

# 108
Луба, какво си скръстила ръце недоволна  Joy   Stuck Out Tongue Winking Eye
Би, малката да те намачка по врата малко и всичко ще си дойде на мястото  Grinning
Непокорна, и аз хляб не ям по принцип, ама наще ако вземат, че вземат и ако видя лютеница... ако пък има и сирене... въх!  Joy Crazy А препечена филийка върху печката на дърва с масълце и шарена сол?  Mr. Green
Отивам да видя какво ще ям  Grinning няма хляб! Да не вземете да се притесните за фигурата ми..  Joy

Отчитам ден 4, седмица 11. Абе нещо съм загубила мойта координация и баланс някъде по трасето. Миналата или по-миналата седмица пак правихме тази тренировка, щях да се убия на първото упражнение. Днес бях по-добре, ама...  Thinking Хм.

# 109
Аз хляб не обичам от дете.  Joy
Втори отчет -  Shred it With Weights Workout на Джилиян . Много неусетно ми минава времето с нея.

# 110
  • UK
Гугълче, изглеждаш супер! Не виждам какво имаш да променяш, не пипай краката!  Wink
За Берлин не мога да дам много кулинарни съвети, освен една пекарна, но като знам колко тестено и калорично е там, направо бих се авто-модерирала Mr. Green и все пак, Д_ана, ако искаш ще то напиша на лични.
От мен тренировка йок. Намерих обаче един магазин с невероятно яки фитнес дрехи, казва се Sweaty Betty, ама как да дам 80 паунда за клин или тениска, как... Rolling Eyes

# 111
Фея, пак прекрасни вкусотии си показала Simple Smile)
Льоли, какви са тези безумни цени.. Naughty

# 112
Ден 15, 90ДП, ниво 2 + последен ден йога от 30 дневното предизвикателство. Клипът не е точно да го следваш, а да опиташ да направиш нещо сам, вслушвайки се в тялото си и това, което те кара да се чувстваш добре, много ми хареса  Heart Eyes

И ми е подут стомаха и ме боли...  Tired Почти нищо не съм яла за вечеря и пак се подух, не знам какво да правя.

# 113
Фея, благодаря за уточнението.
Ще мариновам кладницата, а сега като видях твоя патладжан се сетих, че много обичам и маринован патладжан. Има го по нашите магазини, макар и скъпичък, та явно съвсем скоро ще си направя едно специално мариновано угощение Grinning.

А патладжанът в твоята салатка маринован ли е и изобщо как си го приготвила за сурова консумация Rolling Eyes.

За ягодовия пудинг изобщо няма да отварям и дума - изяждам го с поглед Crazy.

Тази вечер майсторих ашуре - с ядки, сушени плодове и стевия.
Добавих и малко чия, за да се желира добре. Страхотен резултат! Утре ще черпя с него. И през ум не ми минава да си го ям сама - като нищо ще си възвърна старите обиколки за отрицателно време  Mr. Green

# 114
Фрея, ако искаш, направи си варен ориз. Или варени/печени картофи.  Без нищо друго. Не мога да кажа защо стомахът ти е в такова състояние, но мека храна без подправки може да помогне.

За пръв път ли си изцяло на този тип хранене?

Може да не е лошо да се консултираш и с лекар.

Симпа, този патладжан не е суров (аз съм казвала, че не съм 100% суровоед; за мен това е крайност), ама е за след строгия ти пост. Ето защо.

Нарязах синия домат, осолих го хубаво, отръсках избилата течност, подредих в тавичка, капнах слънчогледово олио, ръснах търкала чесън и пекох 20 мин. в скаричката. Фантазе!

Би, рецептата за твоите кюфтета е надлежно запазена и задължително ще се пробва.

# 115
  • Пловдив
И ми е подут стомаха и ме боли...  Tired Почти нищо не съм яла за вечеря и пак се подух, не знам какво да правя.

Фрея, и аз бях така преди известно време. Подувах се ужасно. Вземи си нещо със симетикон и пробвай дали няма да те облекчи. При мен определено подейства. Отделно изпивам и по 2,5л. вода на ден, избягвам газообразуващите храни.

Гугълче, само да си посмяла да пипнеш краката Naughty. Страхотни са! Това са тренирани крака! Оф, много ми харесват  Crazy. Коремчето и него ще го стегнеш така, сигурна съм.
Сега ще видим аз кога ще макс аутна след почивката, която съм си дала.
НеПоКоРнА, честити минусчета!

# 116
Ljoli, може, може. Тепърва ще правя план за Берлин, та всякаква информация е полезна.  bouquet

Sweaty Betty го видях за пръв път и аз тия дни в UK Grazia, където представяха някакво въже за скачане. Така беше описано, че веднага получих желание да си го закупя и да започна да скачам. Crazy

Сладокусието ме накара да видя какво е ашуре. И какво да видя: "Ашуре традиционно се консумира и по време на студените месеци на годината, тъй като е богат на калории десерт." Laughing

Като прилежно българче съм си довлякла 3 (три) буркана с лютеница от БГ.

Е, да отчета и едно кардио на one week shred. Странното е, че то най-много ме загрява и раздвижва, ако съм схваната (Би  Wink).

# 117
  • UK
Това Кардио, Дана, ми е любимото на Джилиан, страхотно ме изпотява, може ми защото ми е по-ново, на Кардио 3 от БР-то съм и свикнала, пък и там са ми много кратки интервалите, а Кардио 2 не знам защо толкова не го харесвам, всеки път ме заболява далака newsm78 newsm78 #Crazy #Crazy Shocked Нямам представа защо!

Ох, аз никога не съм обичала жито, но ми е мерак да опитам и аз ашуре, Симпа, давай твоята рецепта, че ми се струва, че ще е по-здравословна и интересна от тези в нета.

Фрея, не е хубаво така да те боли корема и да се подува, съвета ми е да опиташ да намалиш суровите плодове и зеленчуци и да хапнеш наистина по-просто храни като картофи, ориз, крем супи, чай, течности, топли и лесносмилаеми => преработени вече храни.

Хайде, аз отивам да си правя йогата и да пия чай после с книга в ръка!

# 118
Благодаря за препоръките!  Hug Ще опитам с по-проста храна, пък ако не помогне доктор. Дано не ми се налага.

# 119
  • У дома
Привет, банда! Връщам се при вас с бонус мускулна треска от вчера. Изхвърлих се с едно двойно кардио, че имам много да наваксвам. Днес ходих да тичам навън, уж клин клин избива, но не помогна много. Поне се порадвах на хубавото време.

Гугъл, страхотно изглеждаш, пу-пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт