Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 073
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте   bouquet

Гугъл - прекрасна, прекрасна!

Непокорна, честити минусчета.

Аз бях на спининг днес и смело заявявам, че това е новата ми голяма любов. Адски много ми хареса и нямам търпение да отида пак. Със сигурност отсега нататък ще стана редовна в залата. Crazy

Следобед, ако ми остане време ще си направя и Workout 2, от Body Revolution.

# 91
отчитам тази йога - https://www.youtube.com/watch?v=ps3vmnVsnF8
да ви кажа доста е добра и препоръчвам - случайно я видях като написах в тубата йога  Hug

# 92
Нямам време да ви чета, че трябва да тръгвам за работа.
Отчитам изпълнен Ден 3 от седмичните на Румяна - страхотна тренировка, а и днес се чувствам в страхотна форма.

Дилянка, днес се чувствам по-добре - по-свежа и енергична, а явно и апетътът ми се повъзвръща  Grinning. Днес хапвам варена червена леща с тофу и маслинки. А за довечера съм си намислила една сурова зеленчукова супа - селъри, морков, целина - нещо такова. Ще я дообмисля до довечера.

Специално искам да питам Фея - имам сурови гъби Кладница и ми се иска да ги мариновам. Стават ли за тази цел? И дали мариноването може да стане без мазнина, че в момента съм на строг пост?

Пожелавам хубав ден на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 93
А тез тренировки на Бобчо виждали ли сте ги?
BobHarper.com - Team Bob: AMRAP
BobHarper.com - Team Bob: AMRAP Round II

# 94
  • UK
Отчитам Рипт ин 30. 3. Ух! Тя самата загрявка почна с тежести, та си викам леле, какво ли предстои! Първи кръг беше най-брутален, втори ок, на трети ми подпали рамо и трицепс! Довечера йога.

Барбич, мерсаж за страхотното инфо.
Скрит текст:
Веднага си записвам всичко. Значи аз много много си падам по малките уютни кафета с домашни торти, лимонади, бонбони, супи, сандвичи, от тези семейните, дето цялото семейство бачка вътре и правят всичко с много любов - от храната до обстановката, до най-малкият детайл. Едно време и аз исках да си направя подобно заведение, но тук в Глазгоу, не мерси, трябва да е на топло място или поне на слънчево! Peace

Люба, виждам, че Дилянка ти е отговорила за веганите и суровоядците, но да кажа и аз. Веганите изключват всички животински продукти (най-строгите дори мед, макар че това аз не го разбирам), но ядат топла храна разбира се, хляб. Въпросът е обаче, че веднъж стигнал до този режим ти се иска освен в менюто ти да няма животински, гледаш да ядеш максимално сурова храна, затова повечето вегани клонят към суровоядци, но смятам че истинските 100% суровоядци са малко, пък и не е необходимо.

Гугъл, страхотна си от всякъде! И корема (лично за моя вкус е перфектен, не харесвам прекалено нацепени женски кореми) и бедрата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 95
Вчера и днес Bob Harper /20-на минути ,предимно гирички / 15 минутната за крака и дупе и 10-на минутки корем от фитнесблендерите.
Да ви попитам възможно ли е от овесените ядки да ми се подува корема ?
Минах на пълнозърнест хляб и гледам да поограничавам консумацията му .Иначе нещата ,които тук споделяте за хапване не мога да си представя да ме докарат до ситост.

# 96
Мери благодарско за темата  Hug

Любче онзи ден МП ми показа тази гривна http://preorder.moov.cc/ - казвам ти ако не беше толкова скъп долара вече щяхме да сме си поръчали 2  Mr. Green разгледай ги, виж и клиповете, мисля, че си заслужава и ще върши работа.

Много добре изглежда тази гривна, само не успях да разбера, съвместима е с всички телефони?

# 97
  • Пловдив
Мери благодарско за темата  Hug

Любче онзи ден МП ми показа тази гривна http://preorder.moov.cc/ - казвам ти ако не беше толкова скъп долара вече щяхме да сме си поръчали 2  Mr. Green разгледай ги, виж и клиповете, мисля, че си заслужава и ще върши работа.

Много добре изглежда тази гривна, само не успях да разбера, съвместима е с всички телефони?
Пише, че работи с Ай Ос и Андроид. Тогава няма да си го купя  Grinning А не видях дали има монитор за сърдечен ритъм, съответно колко калории гориш? Но пък изглежда интересна джаджа, и то феноменално интересна.
Дрийми, да , мерси, попитах, защото по всички правила би трябвало да е нормално да се яде пшеница. ДА, ама не, гледам в този ресторант е специално с безглутеново меню. Което ме кара да мисля, че веганите по принцип избягват И глутена? Тоест стеснява се и се стеснява кръга от позволени храни  newsm78 А като стана дума за пости, те нали са точно вегански - ами там си е застъпено и позволено всякакъв хляб, варива, олио /не, че държа на него, ама просто си размишлявам/.
И, Виви, не, няма такава опасност. Както се вижда, няма еволюция в мисленето ми ,хора стават за седмици от вегетарианци във вегани, аз 24 години  без месо, а не съм отказала млечните. По-скоро дори бих въвела месо в менюто си, но просто не ми се прияжда. А това, което ми се прияжда така или иначе не бива да го ям /прияждат ми се колбаси , какво да правя - кренвирши, наденички, вурстчета, не ми се ядат пържоли, пилешко, телешко/ За това се и въздържам. Simple Smile На мен ми идва плащещо пред скоби - без яйца, без риба, без мляко, без сирене /тофуто не ми е вкусно, както и да е приготвено/, без глутен, без варива, без захар, без ... Добре, че има волеви хора.
Мери, а стига де! Откъде ги изрови пък тези сега? Явно са подобни на видеата от програмата, която всички вдъхновени си посвалихме. Забеляза ли как ги е понасъбрал закръгленки? Много готино ми стана  Laughing
Отивам да се мъча и да се чудя ще бъде ли днес Боб с Кор 1, или няма да го бъде. newsm78
  bouquet

# 98
Барбич, благодаря много за информацията!  bouquet
Накара ме чак да проверя колко струва един "ай"-уоч, за да си сметна вечерята. Laughing Надявам се е била за двама. Да, ама онлайн няма свободни места за резервация, ще звъня да ги тероризирам директно.
Да се яде къривурст в Берлин май е задължително.

МисДрийми, 3то ниво не е шега работа. Започва с бедра, а накрая ти довършва трицепса. Party

Прекрасни резултати на Непокорна и Гугъл!

# 99
  • София
Непокорна, страхотни резултати ! Дано и аз те последвам с такива резултати от БР, само че в килограми ще са ми нужни повече минуси, че ти си слабичка и няма много какво да сваляш.

менеменемавцелатасхема, по колко овесени ядки ядеш и с какво?

Аз днес се отчитам с малко нескопосана тренировка 8 БР и клекове - 252 общо. Успах се и правих тренировката набързане, че да не се събуди малкото. И телефоня ми звъня..и изобщо малко я понакъсах. И нямаше кога да добавя още нещо. Но ще гледам утре да компенсирам. Но пък си наваксах със сън, което също много ми липсваше.

# 100
  • Пловдив
+WOD 2, Core 1 - Боб.  Crossing Arms

# 101
Днес първи ден на работа съответно още не съм тренирала.
На обяд ядох парче кофти пица, няма нищо здравословно нажколо. От утре ще си нося нещо от в къщи.

# 102
За днес тренировка за крака и корем, в суперсетове, 4 серии всеки, 40 мин.

Гугълче, да не пипаш краката. Страхотни са.  Mr. Green

Спорни тренировки!

# 103
Гугълче, прекрасна си   bouquet
Аз днес само зумба в залата. Боб го пропуснах, че имахме майстори вкъщи Confused. Ама и без това имам хубава мускулна от вчерашната му  Laughing

# 104
А аз съм се схванала порядъчно, нещо не мога да си извъртя наляво главата без да изпитам болка и днес се лекувах с PiYo_04 Sweat  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт