Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 063
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • 1st floor
От сутринта отчитам Кардио 2 от БР, сега закусих и ставам да чистя основно къщата. А довечера ще събирам сили за първия път на W9, стартирам трети месец от програмата. За първите два отчитам намаляване на килограмите с три, на талията с мноооого  Mr. Green, ханш -2 или 3 см, бедро - 3 и прасец - 1.5. Гърдите ми също са на изчезване и вече трудно ги намирам!  Crossing Arms Mr. Green
Мечтая си за още -1,2,3 см от тук, от там... Laughing

# 76
Добро утро,
отчитам отчитам ден 4 от седмица 11 на Румяна. След 6 дена без тренировки, доста пот се изля. Въпреки не спортуването, само с добро храненен имам резултат. През зимата съм качила 3 кг. Решила съм 1-2 седмици да тренирам по 3-4 пъти максимум, и да правя протеинова диета с яйца и месо. Гледах си снимки от преди година, когато за първи път ви открих в темата, точно тогава правех същата диета и комбинирах с тренировки. Много се харесвам, как съм изглеждала, доста изчистена и по- релефна. Знам,че тук имам много противници на диетите, но все пак какво мислите, ако всичко е в нормалното  по-малко храна с по-малко натоварване? Просото огранича ли се в яденето и силите ми намалят. А някакси имам психически проблем, да се настроя да ям само здравословна храна, просот не мога да се контролирам в количеството. А такак реша ли да съм на диета ОК, всичко е ток Simple Smile
НеПоКоРнА, това с намирането и при мен е факт, особенно след едно драстично отслабване. Сега и 2 кг да сваля, пак от там се почва.
Хубав ден от мен!

# 77
Меги, обикновено, колкото повече натоварване имаш, толкова повече ти се яде. Мама ми се чуди как мога да съм такава бездънна яма. Ако я питаш - през половин час съм в кухнята  ooooh!  Laughing
Ако намалиш тренировките, съответно и няма да ти се яде много и толкова често. Но сърце не трае, иска тренировки Grinning Поне при мен. За теб не знам, ти си знаеш най-добре. Но не намалявай храната дотолкова, че да нямаш сили за тренировка и поради това да тренираш по-малко.

Би, коя е тази тренировка, с която си разбила нащо Рейнче? Кажи, да се разбия и аз  Grinning

# 78
  • Cambridge, UK
като запис пускам малко инфо за apple watch
https://www.youtube.com/watch?v=yioL7MRQvHM

дано не засегна някоя дама  Peace

# 79
Момичетааа много пишете ей  Hug Hug Hug

Дилянке честита годишнина с малко закъснение - 4 годинии бравоо - не е малко време. Пожелавам ви да сте все така заедно, за си помагате и да гледате в една посока. Аз другия месец ще се похваля с 2 годинки хахаха

Нещо виждам, че пак сте заговорили зааа калорични неща  Naughty

Толкова много пишете, че наистина забравих какво на кой исках да кажа...както и да е яжте, тренирайте и бъдете щастливи - това е най-важното.

Аз днес пак ще съм на някаква йога, но още не съм решила коя....някой да препоръча нещо да 40 мин   bouquet

# 80
  • София
scpn, благодаря ти за линка за ядки и семена  Heart Eyes

Би, можеш ли да намериш снимка на микса подправки, които купуваш от Лидл, и с който правиш кюфтенцата  Heart Eyes   Praynig Дали ще го има този микс в БГ?

# 81
  • Пловдив
като запис пускам малко инфо за apple watch
https://www.youtube.com/watch?v=yioL7MRQvHM

дано не засегна някоя дама  Peace
  hahaha Ах, това момченце го е казало много яко! не, че не се отнася до всички /почти/ фит гривни, де. Ама тази на Майкрософт е съвместима и с андроид, с епъл не вярвам,  hahaha както и да е, не вярвам някой да се засегне, това е само майтап/  за айфоните да кажа, че до скоро дори нямаха екран, по-голям от 4.5 инча. Моя е с 5 , на две години е и ми е малък братче. Да не говоря, че са крехки, не са толкова юзър френдли като Уиндоус фона например. Имам таблет с Андроид и телефон с Уиндоус. Нит оведнъж не ми е забил уиндоуса, андроида редовно. Много по-неудобен е за работа също, но ... най-много се ползва по някаква си причина. ЗА снимките ... Ай фоните правят хубави снимки, но ... ММ е с Нокия, 16 МП, уникални снимки. Има и една специална нокия на пазара с 44 МП, с перфектна оптика и качества на много добър фотоапарат. Но не, никой не дава Ай фона с 8 МП за тези други телефони, щото ... е, нямат нарисувана ябълка И програми, съвместими само със себе си . Това не им харесвам всъщност.
Отчитам Макс Аут Стренгт. Макс Аут на 11 мин и 40 сек. И тук е момента да кажа на Гугъл  #Crazy #Crazy #Crazy Младото си е младо, в този живот и на тази платена надали ще се напъна толкова, че да успея , без да макс аутна нито веднъж. Просто няма начин. Е, единствения е, ако стана много яка и модифицирам, като се уморя. НО всичко, както е по видеото - не и не. Браво, гуги, кефиш, кефиш!
Вивививи  Hug
Меги, браво!
Дилянка, не изглежда зле хапването. Мен най-малко всъщност тортата ме впечатли, пицата бих опитала с удоволствие. Със здраве и често да посещавате приятни местенца   bouquet
А, и тук се сетих да питам нещо, което ме мъчи - абе хора веганите хляб ядат ли по принцип? Щото не е от животински произход зърното и би трябвало да няма зор, ама знам ли ... Като гледам в нещата няма точно пшеница  newsm78 А като си веган топла храна може ли да ядеш /например фасул, грах, леща, даже би трябвало и олио да е позволено, щото е от слънчоглед/ Всички вегани ли са суровоядци или ... искам да си изясня нещата.
Весел ден!

# 82
Здравейте  Hug
Отчитам ден 82 от 90ДП+йога ден 16. Храненето е горе-долу, но съм доволна от себе си  bowuu
scpn, аз имах този проблем с енергията и постоянния глад. Благодарения на Фея осъзнах грешките, които допускам и вече съм малко по-добре. Имам си енергия, всичко ми е наред. Нейния съвет беше 80% от дневния прием да е под формата на пресни плодове и зеленчуци. Моя не е толкова, но значително го повиших. Допусках и грешката да ям въглехидрати точно преди тренировка  Wink
патенце-то, на мен ръцете са ми слабо място и най-много ме измъчват този вид упражнения, такава мускулна треска имах в началото, че не можех и да шофирам като хората, но ще се оправиш  Peace
Фрея, последните няколко идеи ги взех оттук http://www.kulinarno-joana.com/category/%d0%bf%d0%be%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8/  Peace
Дилянка, честита годишнина! Щастие и разбилателство ви желая дълги години  Grinning Хапването изглежда чудесно  Wink

# 83
Ехе!  Hug Добро утро!

Отчитам Insanity Max 30: Max Cardio преди 10тина минутки.

Дилянка, изглежда супер вкусно. Може ли на ЛС (или в скрит текст) да ми напишеш кое е местенцето? С ММ отдавна се каним да идем на вегански ресторант. Последно ходихме на един, който се намира близо до Славейков и там много ни хареса, но ми се пробва и на други места.   chef

scpn, добре дошла!

Непокорна, браво за минусчетата!

Любче, ти от колко време правиш Макс 30? Аз чак сега успях да не маскна аут, но аз я правя от може би вече над 3 месеца (като 3тия е само с тренировките от 2ри месец от програмата). Нищо чудно и на теб да ти се получи. Аз в началото също не вярвах, че ще се случи.  Crazy

Така, резултати от малко над 3 месеца Инсенити Макс 30 + тичане (но не много редовно заради сесия и студ):

Скрит текст:
По корема имам още доста работа.

Кофтито е, че краката ми се напомпаха в повечко и май известно време ще мина предимно на тичане да спаднат малко.

# 84
Еееее, Гугълче, де я видя тая работа? И корема, и краката са супер!  Crazy

# 85
  • Пловдив
Леле, Гуги, каква фигура! Браво, момиче! А краката само да си ги пипнала! Много са хубави така! По-кльощави поне на мен няма да ми допадат. Имаш изключително фигура на професионална спортистка. Корема си е добре, но наистина "изостава" от краката. Но си имаш плочки пак! Мале как завиждам, да ти кажа такива крака са моята мечта, честно.   bouquet  bouquet Втора седмица ми е на втория месец. Grinning Обаче, аз май никога не натискам съвсем до последно ,винаги си оставам малко още  newsm78 Незнам що така. Сега ще си разпечатам снимки на краката ти и като посегна към нещо нережимно ще си ги поглеждам  Heart Eyes

# 86
Непокорна, честити ти минуси  Wink Ех, как обичам такива моменти!

Виви, няма как да намеря линк към конкретния микс от подправки (и по-допбре, че да не ни подгонят  Joy)
Сигурна съм, че ще го откриеш в бг. Лидл, те са идентични продуктите. Потърси го сред подправките в стъклено шишенце - къри микс, по жълтият цвят ще я познаеш. Загледай се в състава - куркума, кориандър, пипер кайен... Горещо я препоръчвам тази подправка за хумус, става перфектно с нея, както и за пиле  Hug

Мери, тренировката е от програма Rip 60 Fitness System, бонус папката - Georges St. Pierre - Lean Muscle  Mr. Green

Гугъл, ехееее! Страхотна си!  Hug

# 87
Добър ден Simple Smile)) отчитам днешната на Румяна в три кръга + йога 23.
Направих си страхотно смути- Феяяя, вече си имаме бок чой и тук Simple Smile)), та смутито е от една шепа БОК чой, една ябълка, половин райска ябълка, половин авокадо, мака, ленено семе и чия. Много е вкусно  Peace
Снежи, веганите ядат хляб, да- ето пицата например, блата е от брашно от лимец и картоф. И ядат топли храни- суровоядците са тези, които не ядат топла храна или поне се стараят. Макар че Фея е по-веща и ще ти каже повече Simple Smile)
Гугъл, изглеждаш страхотно! Поздравления Simple Smile) Ресторантът е
Скрит текст:
Soul Kitchen
Бобче, ти пиеше кетони нали? Може ли да обясниш точно за какво са? Simple Smile))

# 88
  • София
Отчет: ден 3 , 90 ДП.

Люб, любима, да не си решила да ставаш веган?   Hug

Гугъл, краката ти наистина са фантастични! Корема е добре, но му трябват силови тренировки с тежести и ще стане  Crazy Crazy Crazy

Би, благодаря ти, и тази насока ми е достатъчна  Hug Днес ще ходя за котидж  Joy и ще си взема от този къри микс  Heart Eyes А имам и елда, която никой не яде и само в супи я добавям, та ще направя кюфтаците, като няма да информирам народа от какво са, че ще ми откажат да ги ядат  Laughing

Отивам да се разкрасявам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 89
MissDreamy, D_ana,
Скрит текст:
И като сме все още на тема р-ти. Някой да препоръча място за хапване в Амстердам?!
Нищо, което е прилично да се спомене в тази тема. Mr. Green В Амстердам (любимото ми място на тази планета) се заляга здраво над джънк фууд и без угризения. Wink Макар че ти, идвайки от Острова, едва ли ще бъдеш много впечатлена от пържени картофи с майонеза, крокети, палачинки като пици и хот-дог с пържен лук, но за нас от Италия е като в страната на чудесата. Laughing Все пак вие сте вегетарианци, (вече по-сериозно) сама ще видиш, че в Амстердам има много етно ресторанти и съм попадала на много читави места с интересна кухня. Най-хубав спомен пазя от един тай ресторант, който помня само приблизително къде се намира и ако го открия с гугъл мапс, ще ти го пусна после. Сетих се и за този японски ресторант, където ме заведе японка и тя избира от менюто, така че не помня кое как се казваше. В Амстердам има от големи дупки до много приятни места. Просто оглеждайте предварително, ценовият диапазон отговаря и ориентира. Ресторанти с табела "меню за 5 евро" са за напушалки, не е за семейство здравословнохранещи се. Не мога да не препоръчам De laatste Kruimel, зад мелницата Diamond factory, малко над площад Dam, което е едно приятно, мъничко кафене с домашна лимонада, солени торти, кексчета и т.н. Първо бях там случайно, хареса ми, запомних го, а чак по-късно разбрах, че собствениците са българи от този постинг в блога на съфорумката Лулу (последният абзац). Simple Smile

Льоли, и аз се надявам подаръкът да не е смартфон, дано ни чуят мъжете. Wink Преди да са ме докладвали, имате ли с Барбич съвети за хубави местенца за хапване в Берлин?
В Берлин се храних възможно най-изискано в Lorenz Adlon Esszimmer, което е приказно място като атмосфера и най-фронталната гледка към Бранденбургската врата (другият вариант за подобна гледка + безплатно wi-fi е в Старбъкс отсреща:))))) ). Там, ако имаш повод и желание да изръсиш парите за половин i-Watch, ох не! - Apple Watch (смешно беше това Laughing), за такава вечеря. Другото, което помня от Берлин са свински бутове, наденици:)))))), картофи, а, хубави супи! също, но не помня конкретно име. Харесаха ми кръчмичките и ресторантите в кварталчето Nikolaiviertel до Alexanderplatz. Може би Льоли ще каже нещо по-конкретно като по-скоро ходила. Simple Smile

Гугъл, наистина тяло на спортистка!  bouquet

Аз сега се мятам на BR Workout 5 и за веднага след това съм намислила това видео, да видим дали ще смогна. Crazy

Последна редакция: чт, 12 мар 2015, 12:01 от Barbabeau

Общи условия

Активация на акаунт