Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Що се хвърляте всички на тия драстични режими, не знам.. ама явно всеки трябва да мине през някакви грешки, за да се осъзнае после. Нищо лошо не казвам, не го приемай лично  Peace
А щом гледаш там резултатите, значи всичко е реално  Flutter

# 211
Merry., защото за мен лично така е по-лесно. Когато имам ограничен прием с определени неща.
Разчитам все пак и на това, че е изготвен от човек занимаващ се с това.
Нямам намерение обаче да го спазвам 3-4месеца, а около месец за да вляза в релси.
После ще премина на нещо по-леко.
Отделно, че едно 6-7г. си поддържах теглото с 2-3плодувания годишно. Проблеми не съм имала толкова време.

След 2то раждане обаче едно че беше тежко, бях на какви ли не медикаменти плюс преливане на кръв, а после трябваше да спазвам диета и заради нисък хемоглобин....и се пуснах по една плоскост, която ме доведе до плавно увеличаване на теглото.
Вместо да отслабна за 2години, аз качих килограми и последния месец вече се чувствах много зле. Събуждам се изморена все едно не съм спала, никаква енергия....само ми се лежеше. Казах си, че това не е нормално за млад човек и е време да се стегна и да се погрижа за себе си.

# 212
  • София
Ааа, нека, нека. Аз съм на мнение, че когато човек е стимулиран е добре да се възползва на мах. Щото стимула е на приливи и отливи  Laughing Ако Сесил може да се възползва от времето, в което е на максимум и да спазва по-ограничителен режим на Руми, нека. Все пак Румяна не е балама, дори супер зверските й режими са добре изчислени.
Че ако си ядеш повечко и чакаш да видиш резултати, доста бързо ще ти отмине и желание и све.
Нали знаете за слон - балон и Шон  Laughing Laughing Laughing

# 213
Не съм писала от няколко дни
Сесил, че всичко си е до организъм така е, но според мен всичко е и въпрос на това как ще стартираш. Аз като почнах тренировките бях с доста подут корем и паласки и свалих за 4-5 месеца около 10см. от обиколките. Имаш - сваляш, нали така. Постоянство си трябва обаче  Laughing Сега за съжаление си възвърнах част от тези см., но ще ги боря и тях. Това беше в следствие от доста продължително боледуване. А като килограми мисля, че съм свалила не повече от 2-3кг., което е нищо.

Home raider започна ли предизвикателството? Включвам се и аз, днес ден 1 (още не съм тренрала за днес, ще се отчета после  Mr. Green )

Льоли много ме вдъхнови поста ти  Hug

А вие къде ги гледате тези режими? Искам и аз да си избера 1, но нямам излишни пари в момента  Confused

# 214
  • София
Рейни, ето тук са всички безплатни режими на Руми: http://fitnesinstruktor.com/koia-dieta/

# 215
Рейни, виж на диети - там има. Аз даже открих веган протеинова и ще използвам разни рецепти Simple Smile

# 216
Ljoli Heart Eyes hug

Tqna, много интересно това разследване, с което си се заела. Браво и благодаря, това са важни неща. Аз съм много мнителна към добавки. Ей, колко време ще стане вече да тренирам, никога не съм взимала протеин и все не се наканвах да си купя от интернет, точно защото не бях сигурна какво да избера. Blush Миналата седмица, като ти четох постовете, съвсем се отказах от поръчка по нета и сега преди два дена най-сетне си купих някакви протеини Sponser. Не са особено популярни по форумите, но се произвеждат в Швейцария, разпространяват се в местните магазини и това ми вдъхна доверие.

Google76, много готино това с изпита! Grinning Браво!

# 217
Благодаря за информацията, Виви и Дилянка  Hug
Разглеждам ги в момента, само не знам как ще се справя с правилото (почти) без плодове
Другото, което ми прави впечатление е, че настоява да се яде филе от риба тон, а не парчета. Аз винаги си купувам консерви от Лидл - парчета риба тон в собствен сос, много е вкусна, и парчетата не изглеждат все едно са обрани от боклука и са сложени в консерва. Мисля, че са добър избор (особено и за цената си), вие как мислите?

Тяна интересно ми е за какви добавки говориш? Аз 2 пъти съм си взимала протеин - веднъж от iherb и веднъж от ББ тийм. Други добавки не ползвам, но с ръка на сърцето мога да споделя, че едва след ползването на протеин на прах започнах да виждам реално промяна в тялото си. За следващия път съм намислила да си взема натурален, навярно отново ще го поръчам от iherb, щом ББ тийм не са надеждни  Tired
Скрит текст:
Истината е, че всичко - дрехи, обувки, храни.. които са произведени за БГ парзара са пълни с боклуци. Не може една рокля от Е5 купувана от асос (asos.com), която дори е произведена в БГ, се различава като качество и материя от една рокля, купувана за да речем 50лв. от който и да е магазин в БГ. За обувките да не говорим. За храните и козметиката пък съвсем. Като се замисля за тези неща и се отчайвам  Tired

# 218
Тяна интересно ми е за какви добавки говориш?
Марката Pure Nutrition US засега е с неустановен произход. Проблемът с ББ тийм е, че не са погрижили да дадат адекватно раяснение.

# 219
Благодаря на всички за подкрепата.
Чувствам се мотивирана наистина и ще гледам да използвам това на макс. След време ми е ясно, че ще ми се иска да започна да клинча.
Днес също не ми се почива и ще пробвам с някоя по-лека тренировка.
Много са ми интересни ластиците и си намерих ето това на 1во четене в ютуб. Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=wlMcP-FFJ_Y

И това също, като някой са показани, други не, а само с обяснения.
http://greatist.com/fitness/resistance-band-exercises

Не знам какъв ефект имат, но предполагам добър.

# 220
Тяна интересно ми е за какви добавки говориш?
Марката Pure Nutrition US засега е с неустановен произход. Проблемът с ББ тийм е, че не са погрижили да дадат адекватно раяснение.

ooooh! моя протеин е точно такъв. Минавам си на стария (марка Now)  докато не си купя изчистен. Някакви съвети какъв (и от къде) да си купя?

# 221
Тяна, Агент-че, и аз много ви благодаря за смелостта да си кажете мнението.    

Aaa, истината е, че само Тяна се е развъртяла с метлата - аз просто си направих домашното и не си купих продуктите.

Това, което буди подозрения в тази ситуация е увъртането за произход и липсата на сертификати. Ние тук сме се нагледали на супер официални и легитимни фирми, които са сертифицирани и контролирани и дори те понякога се дънят, но когато това стане се правят class lawsuits в сми съдят ги от името на потребителите и понякога се изплащат обезщетения на пострадали потребители (рядко са милиони, това става във филмите) Но това не означава, че са боклукчави конкретните продукти... може да си отговарят на етикетите, но липсата на контрол мен лично ме притеснява.

Агентче  Heart Eyes абе впрегнала съм аз на сто магарета ината, ама на 40 години като на Гугълчето крачетата няма как да докарам.
Вик, ако повярваш в себе си (майдсетът е супер важен, трябва да си убедена, че ще стане!) и ако генетически си предразположена може дори и на тези години да успееш да ги "докараш", въпросът е дали лайфстайлът ти ще ти позволи да ги поддържаш и запазиш.
Скрит текст:
Онзи ден си гледах мерките на Коледа'2005 - дупе 88, талия 62, гърди 93  и точно това се самонавивах  "мога бе, ако го поискам - мога" - ама реално ли е на 39+ с две деца и 10-пъти по-малко лично време за спорт да се поддържа формата от пика на младостта. А и бръчките много почват да личат при много ниски подкожни мазнини, по дяволите  Mr. Green А и друго си е да си направиш диетична тиквено/карфиолена супичка и да си я гарнираш със сос Алфредо и да и метнеш и чаша червено вино за разкош  Mr. Green

# 222
  • Пловдив
Привет, момичета  Hug!
Днес неделно ми се посъбра около 1ч. и 10 мин. тренировка. Не помня кога за последно ми се е случвало.
Отчитам Спартакус 2.0, това на Павла за Inner Thighs, Ab Attack на Шон и завърших с мой си стречинг.
Протеин на прах рядко ползвам.Иначе последният ми беше конопен (доста трудно замаскирвах вкуса му), а сега (от днес) съм на изолат на Now Foods.

# 223
  • Пловдив
Момичетаа, не се чак така стряскайте за тази фирма. Проблема и за мен, както за Агентката не е, че не е прозиведено в САЩ, а точно,че нашите балами реално не знаят или не искат да казват кой е производител. Дали са поляци, словенци или румънци е без значение, ако са си легална фирма. Проблем е и ЮСА в името... Малко напомня за малиновите кетони от една американска фирма, ама с несъществуващ адрес в САЩ. А тези на сайта също са дали някакъв щатски адрес... Има ли го, един Господ знае. Ааа, и, все пак да напомня, че една фирма производител може да продава под различни търговски марки един продукт в различните страни. А дори и да има предприятия с различно име в света. С интерес ще чакам изследването от Смоуки.
Маги, според мен Руми има пред вид едни парчета, които са почти като кайма. Тези от Лидъл май са по-едри, а и да не са, не е това проблем, стига да не са с мазнина. И не се оплаквай от Бг.

# 224
Момичета, тренирам от много време, но никога не съм вземала някакви добавки. Бихте ли ми обяснили за какво са тези протеини и какво целите с тях?

Общи условия

Активация на акаунт