Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 231
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Скрит текст:
Днес ми е тръгнало на тъпи въпроси. Моля да ме извините!
Четох, четох и стигнах до извода, че тези тренировки са ОК, като за начало, нали правилно съм разбрала?
Сега тъпия въпрос: 
Интересувам се, програмата 30 days shred, трябва да я повтарям всеки ден, в продължение на 30 дни, нали? След това минавам на следващите?

# 226
Ластика ми е ето такъв, доста широк.

Значи можеш да пробваш с подобни упражнения:

Дилянка, шапка ти свалям, че и тофуто сама си го правиш!

# 227
  • У дома
Сесил, пусни си едно изследване на хормоните. Аз си докарах проблеми на щитовидната жлеза след второто раждане и много трудно свалям, и все съм изморена  Sad

Тяна, приятно прекарване в Европата  Simple Smile

Отивам да закарам колата на ремонт, по-късно йога и колело. Ще бъде разкошен ден днес.

Моят стимул в момента е пътуването до Бостън в края на май. Идеята е, ако се постегна, да се престраша да помоля Агентката да направи някоя и друга снимка на децата  Simple Smile Агент, хинт, хинт  Hug

# 228
Фея Кръстница, мерси за упражненията, аз и на самият ластик имам 10упражнения. Някой обаче не са ми съвсем ясни как се изпълняват, ще си пусна и клипчета.
Най-много ми хареса "гребането". Т.е. ластика се застопурява с единият крак като човека е седнал....и се дърпа с две ръце назад. Имитира движението при гребане. Страхотно се усеща в коремните мускули, гърба (от двете страни) и ръцете. Simple Smile

Atalanta, пусках си хормоните на щитовидната някъде около 3месеца след раждане. Имаше леко завишение, но съвета на лекарите беше да ги направя минимум 6месеца след раждането. Аз така и не ги повторих обаче. Мисля другия месец да пусна едни да видя какво е положението.

# 229
За вчера No More Trouble Zones, а днес Killer Buns & Thighs - Level 1 и Shred it With Weights Workout- Level 1.

# 230
Любче, оплаквам се, защото за да ядеш качествена храна в БГ (която не си я произвеждаш сам) трябва да четеш, да знаеш, да питаш и т.н. Ето, ти самата винаги обясняваш за храната. Да, но майка ми да речем не я интересуват такива неща, не чете, яде салам и маргарин и си мисли, че е полезно за сърцето, защото така казват по рекламите, а не е така реално. Не казвам, че в чужбина нещата са винаги еко, био и всичко е полезно, но съм убедена в това, което казвам за качеството. Примера за роклята ми е реален. Имам множество такива примери и за това вече съм на такова мнение.

За протеина аз се притесних най - вече заради съставките. Не, че не очаквам да има боклуци някакви, но поне не вредят. И аз чакам с нетърпение ако има някаква последваща информация за нещата.

Отчет за днес - пилатеса на Денис Остин за цяло тяло, който някой по - напред беше споделил, благодаря за което  Hug  ;
Ден 1 от предизвикателство "Малка черна рокля" - 30сек. планк, 10 лицеви и 15 планински катерач; Джилиан - Рипт ин 30 (видеото от седмица 2) и йога ден 20 (ден 19 го направих в петък сутринта). Сега отивам да се сухочеткам, да си взема душ и да се намажа с кокосово масло. Пробвах и на косата ппо препоръка на Лидзи, но моята не го понесе - омазни се много бързо, но пък на лицето и тялото ми действа много добре.

Мимеиме - аз не съм правила програмата за която питаш, но да, видеата се правят  в рамките на месец - първите 10 дни ниво 1, от 11 до 20 ден ниво 2 и от 21 до 30 ден ниво 3, не забравяй, че в тези дни имаш в почивки - т. е не трябва да тренираш 10 дни, а да тренираш да речем 4 дни, 1 почиваш, след това пак така. След това си избираш друга програма и  така  Hug

# 231
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз само се вклЮ4вам да дам един глас за жабуркането с кокосово масло. След 10 дни се забелязва осезаема разлика- по- бели зъби (моите са сравнително бели, но избеляха о6те), по- добре си 4увствам венците и като цяло, цял ден усе6там 4истота в устата, дори и да ям  Peace Продължавам!

# 232
  • София
...
Мимеиме - аз не съм правила програмата за която питаш, но да, видеата се правят  в рамките на месец - първите 10 дни ниво 1, от 11 до 20 ден ниво 2 и от 21 до 30 ден ниво 3, не забравяй, че в тези дни имаш в почивки - т. е не трябва да тренираш 10 дни, а да тренираш да речем 4 дни, 1 почиваш, след това пак така. След това си избираш друга програма и  така  Hug
   Heart Eyes Огромно благодаря!

# 233
Здравейте!

Отчитам 2 тренировки на ФБ - за дупе и за корем. Не си взех ластици, но пък се зарадвах с нови маратонки за градско тичане и спортни дрешки.  Heart Eyes Ластиците некст тайм.

Досега правих варен нахут със задушени тиквички, чушки, моркови и гъби. Овкусих със зехтин и оцет. Много вкусно стана, но ми разказа играта тоя нахут. Първо го киснах 8 часа - това ок. После открих, че трябвало да го беля  Crazy и така зрънце по зрънце 40 мин белене. Накрая се вари час и половина, направо...  #Crazy

# 234
Гугъл аз го беля след като се свари - така само стискаш зрънцето и е готово, доста по - малко играчка е. Последните 2 пъти пък изобщо не го белих, не ми се отразява на стомаха, пък и ме мързи  Laughing

# 235
От къде да си взема кокосово масло?
Бобче-как бяха пропорциите за содата сутрин?

# 236
Защо белите нахута? То е като с люспите на боба, все едно да ги махате.
Освен ако не ви дразнят страшно много на стомаха.

Аз си го купувам готов в консерви, хич нямам време да се занимавам да кисна, варя и т.н. Само изсипвам и ям.

# 237
  • Stavanger,Norway/ Varna
Merida   кокосовото го поръ4вам от айхърб, много съм доволна от това на Нау фуудс. Сега ми пристигна едно друго, 6те видим дали е така добро.

Пропорциите за содата са разли4ни за всеки. Той препоръ4ва да се запо4не от 1 4.л в 4а6а вода и ако е малко да се увели4и. На мен ми стига 1 4.л и изстисквам половин лимон вътре.  Peace Не действа веднага, а след 30 мин до 4ас  Grinning

# 238
За днес си отчитам обикновеното -Бен-20мин ,корем крака и дупе за още 20-на мин.
За храненето си отчет няма да давам  Grinning не е  вдъхновяващо .
Кръста ми е много зле обаче ,надявам се да е от цикъла , а не защото правя нещо грешно .
Sesylle аз ако не излизам вечер си тренирам всеки ден /от две-три седмици де / ,но време имам бол но този етап.
Краката и гърба ме боляха от обездвижване ,грам силичка нямах ,лека депресия от рязката промяна работеща -домакиня ,но сега се чувствам все по-добре и физически и психически .
Действате ми стимулиращо ,благодаря за което   Heart Eyes

# 239
Merida   кокосовото го поръ4вам от айхърб, много съм доволна от това на Нау фуудс. Сега ми пристигна едно друго, 6те видим дали е така добро.

Пропорциите за содата са разли4ни за всеки. Той препоръ4ва да се запо4не от 1 4.л в 4а6а вода и ако е малко да се увели4и. На мен ми стига 1 4.л и изстисквам половин лимон вътре.  Peace Не действа веднага, а след 30 мин до 4ас  Grinning
Надявах се да го продават в някои от веригите. Ще проверя айхърб.
Лимона важен ли е за ефекта? Че нямам в момента у дома.

Общи условия

Активация на акаунт