Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 67

• 38 234
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Ами честно казано, аз за пръв път правя нахут и просто така пишеше на пакета.  Embarassed Че трябвало да се бели. Ама щом може и без, няма да го беля.  Mr. Green

# 241
  • София
Rain, от утре го почвам новото предизвикателство аз. Ти вече си го започнала. Радвам се, че се включваш.  Ти доста си потренирала днес. Peace

# 242
  • Stavanger,Norway/ Varna
Мерида, не, не е важен лимона. Той е за вкус, изцеди си малко портокал ако има6, или така директно го пий.  Peace
Кокосово масло купувах миналата година във Варна от здравословен магазин. Бе6е немско производство, без мирис, оба4е. Със сигурност има по магазините и в града, в който си ти  Peace

# 243
И аз от здравословен магазин си купих моето масло, но от айхерб е по - евтино май.
За лимона - аз мисля, че даже има обратния ефеткт, т.е при необходимост тогава пия лимонов сок с вода.

Хоум райдър да, отделих повечко време, но пилатеса беше много приятен, не усетих кога са минали почти 50 мин., а и разтегнах доста добре и в комбинацията с йогата  Peace

А, най - важното щях да забравя: Джилиан с ново ДВД - Jillian Michaels Killer Body. Аз чакам още предното по торентите Simple Smile

# 244
  • София
На мен номера със содата не ми подейства. Два дни го правих, веднъж с една лъжица, после с две.  Нищо не стана.

# 245
Виви на мен ми действа смляно ленено семе, ако искаш опитай. Тиква също.

# 246
Аз също си беля нахута, няма смисъл тези люспи да отиват в корема  Peace
И аз си взех кокосово масло наскоро и сега за вечеря си правих зеленчуците с него  Party
Видях и програмата на Руми за следващата седмица - ще има 3 нови тренировки  Whistling Тази седмица завършвам йога предизвикателството и съм си харесала едно за 90 дни, което Руми беше показала. Не знам дали ще почна него или някоя друга йога, но задължително ще си намеря нещо, защото много ми харесва  Peace

# 247
Аз пък не беля нахута. Люспите хич не са ми кусур.

Днес ми е почивен ден, затова отчитам само ядене.

Закуската: домашно подквасено бадемово кисело мляко, ягоди и какаови зърна

Би, направих кюфтаците. Страхотни са! Отгоре елдата стана хрупкавка, отврътре остана мекичка. Залях ги със сос от гроздова веганеза, лимон и подправки. Редичък стана, ама целях киселост, а не консистенция.

И сурова торта. От няколко дни все мисля да направя една. Тази е с бадемово-какаов блат и крем от кашу + какаово масло + банан

# 248
Ооо Фея, тази торта е страхотна  Heart Eyes А как си правиш бадемовото кисело мляко?

# 249
Дилянка, това го правих с купешко бадемово мляко, но става и с домашно. Просто добавяш към топличкото мляко пробиотици (аз ползвам тези), по една чаена лъжичка на литър. Оставих млякото 8 часа в машина за кисело мляко, после - в хладилник за 2 дни. Прецедих през марля и готово.

"Суроватката" може да се използва в смутита или да се пие без добавки.

# 250
  • UK
Отчитам два дни ядене  chef  и никакъв спорт!

Фея, апетитни снимки, както винаги! Тортата е трепач! И аз съм намислила подобна за другата седмица! Simple Smile

Маги, и аз още чакам Bodyshred на Джилиан! Все се оглеждам и още я няма, пу! А каква е тази Killer Body?!?!?!?!?!
Редактирам се. Сега видях реклама в Амазон на новото и ДВД - Киллър боди; пфф, ама да ги мятат по-бързо по торетите какво е това нещо Simple Smile

Хоум, какво е новото предизвикателство, може да се включа?!

Последна редакция: нд, 15 мар 2015, 23:49 от MissDreamy

# 251
Добро утроооооооооооо!!!
Днес няма да се тренира- децата са почивка. И вместо да използвам момента да се наспя, се ококорих рано- рано  Tired Май ще компенсирам със следобедно разкрасително сънче  Crazy
Замерих се, обаче. Накратко, откак смених програмата и тренирам в зала /втора седмица/, отчетът е- ханш 2 см; талия, бедър и бицепс- 1 см  Wink

# 252
Добро да ви е утрото момичета и хубава седмица  Hug

Рейн,
Скрит текст:
не се шашкай. Агента и Люба добре го казаха. Възможно е продуктите на PN да са читави. Аз просто исках да знам истината, и се радвам, че Смоуки ще провери какво е действителното съдържание и дали отговаря на етикета. Всичко тръгна наистина от името, но не само. Първият отговор беше, че марката е американска и част от продуктите се произвеждат в САЩ. Ако има такъв продукт тук, който се произвежда легално, няма как да не откриеш нещо в нета. Търся ревюта, ами те ревютата почти само на българи и май един поляк срещнах  Laughing
Аз проверявам всичко, което ще пия, защото не обичам лекарства и не пия току-така. Първо чета дали продукта е клинично тестван, всички възможни мнения, всички странични ефекти и т.н. Сами можете да направите сравнение. Потърсете в Гугъл инфо за ON (примерно или друга марка добавки, която знаете) и после същото направете с PN. Е, кажете ми после няма ли да си задавате въпроси. Както казах, въпросът е принципен. Не се заяждам с никой. Това съвсем откровено го казвам.

Днес се отчитам с цял ден разходка. Много ходих и съм доволна. За вчера щях да казвам. Бях по-рано в джима преди пъмпа и успях да направя 30 мин. Комбат. Най-хубавата част е, че треньорката е българското момиче за което преди бях споменала. Пръсках се от гордост  Party Така добре се справя, така успява да нахъса 30 човека (броих ги  Mr. Green) от различни националности. Невероятна! Отново ще отида. Мисля, че в четвъртък пак ще е тя, ако не в събота.

Добре завърнали се на Аталанта и Вики  Hug

Смоуки, чак инжекции ли се наложиха  ooooh! Дано си се възстановила вече.

# 253
Най-хубавата част е, че треньорката е българското момиче за което преди бях споменала. Пръсках се от гордост  Party Така добре се справя, така успява да нахъса 30 човека (броих ги  Mr. Green) от различни националности. Невероятна!
Ех, Бобче, как искам и за теб така да се говори...

Смоук, да минава и да заминава!

# 254
  • София
Хоум, какво е новото предизвикателство, може да се включа?!
Ето го, Дрими - 30 DAY LITTLE BLACK DRESS CHALLENGE CHART. Тук има и разяснения как се изпълняват упражненията
Скрит текст:
Не изглежда много трудно пък ще го видим.

Редактирам си поста, че никой не е писал след мен и направо и да се очета -
- БР - Тренировка 6
- първия ден от горното предизвикателство Simple Smile

Имах намерение да направя още едни неща, но първо си обърках видеото на Джилиън и правих някакво друго и не ми остана време и енергия накрая.

Последна редакция: пн, 16 мар 2015, 09:37 от Home raider

Общи условия

Активация на акаунт