Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 29

• 83 674
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
По-добре парацетамол сега, отколкото да не ги пиеш и да стигнеш до етап антибиотици.

# 151
По-добре парацетамол сега, отколкото да не ги пиеш и да стигнеш до етап антибиотици.
Много ви благодаря за успокоението и бързите отговори :* Вече нямам температура, само кашлицата ми остава,но сам по-добре

# 152
И аз съм болна, като моя наблюдаващ също каза, Парацетамол във всякакъв вид, таблетки , хапове. Пих Фервекс, слагам и капки за нос, че то не се диша, и съм наистина по - добре от колкото нищо да не предприема, както бях два дни преди консултация Sick

# 153
Здравейте!С напредването на бременността ( 6 месец) ,започвам да се притеснявам повече относно съжителството ми с домашното ни куче.По принцип не я извеждаме освен на терасата и е чистичка.Късокосместо куче е и не много голямо,но все пак падат косми вкъщи,а пък и се е научила да спи при нас на спалнята.Притеснявам се за развитието на бебка,дали кучето не вреди и дали не е причина за увреждане на плода?Много я обичаме и ума не ми го побира да я дадем на някого или изхвърлим Sad Sad Sad Посъветвайте ме нещо .... Cry Cry Cry Sad Sad

# 154
Здравейте!С напредването на бременността ( 6 месец) ,започвам да се притеснявам повече относно съжителството ми с домашното ни куче.По принцип не я извеждаме освен на терасата и е чистичка.Късокосместо куче е и не много голямо,но все пак падат косми вкъщи,а пък и се е научила да спи при нас на спалнята.Притеснявам се за развитието на бебка,дали кучето не вреди и дали не е причина за увреждане на плода?Много я обичаме и ума не ми го побира да я дадем на някого или изхвърлим Sad Sad Sad Посъветвайте ме нещо .... Cry Cry Cry Sad Sad
Здравей, кръстницата ми като забременя веднага дадоха кучето на бабата. Едва на скоро , когато малкия принц стана на годинка си го взеха обратно, незнам дали пречи или не и с кого трябва да се консултираш newsm78

# 155
Притеснявам се дали не вреди на развитието на бебето Sad Нека някоя мама,която е запозната да пише

# 156
И с кое куче може да повлияе на развитието на едно бебе, още преди да се е родило? (Освен, ако не скача на корема периодично) Аз нещо не разбирам. И щом не можете да се грижите  за едно животно, не го взимайте въобще. Съжалявам, ако изглеждам рязка, но съм чувствителна на подобни теми.
Няма му нищо на бебето. Обезпаразитявайте кучето редовно вътрешно и външно и го ваксинирвайте. Има храни, които са против косопад. Като се роди бебето е хубаво да не спи при вас, а в друга стая.

# 157
Сериозно ли много го обичате, но се чудите дали да не го изхвърлите??
Ако кучето е здраво, ваксинирано и обезпаразитено, не знам как по-точно вреди на неродено бебе  newsm78

# 158
  • Варна
Ако кучето е здраво, ваксинирано и обезпаразитено, не знам как по-точно вреди на неродено бебе  newsm78

Че и на родено. Не се поддавайте на насадени предразсъдъци, моля! Кучето по никакъв начин не може да навреди на детето и няма нито една разумна причина да се разделите с него.

# 159
  • Sofia
Да я изхвърлите?!? Звучи много крайно...Няма ли как да и промените навиците?

# 160

+1
Няма да пиша друго, че ще Ви обидя.

# 161

+1
Няма да пиша друго, че ще Ви обидя.

Peace

Бременеех с два броя котаци.През цялата бременност съм ги гушкала и спяла с тях.Като наближи времето,просто спряхме да ги пускаме в детската стая.После си бяха и са едни безценни приятели.Сега детето обожава всякакви животни,от малка знае,че и те имат нужди,съобразява се,грижи се за тях по свой си начин.

# 162
С нищо не пречи кучето на бебето. Да го изхвърлите!!?!! Потресена съм! И такива хора ще стават родители... Аман!

# 163
И къде написах,че искаме да го изхвърлим?!?!?Написах,че ще ни е жал,ако се наложи да се разделим с него!Като гледам не дочитате темите,а веднага съдите отсрещната страна.Попитах дали вреди на бебето или не!И за тези дето си мислят,че не сме помислили дали можем да гледаме кучето преди да го вземем-Да,помислихме,кучето е при нас от 1 година и 1 месец.Radeva-87 ,да,много го обичаме.Престанете да нападате с неуместни изказвания,човек пък да не ви попита нещо.**Sisi** Аман от такива изказвания като твойте! Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes

# 164
И къде написах,че искаме да го изхвърлим?!?!?Написах,че ще ни е жал,ако се наложи да се разделим с него!Като гледам не дочитате темите,а веднага съдите отсрещната страна.Попитах дали вреди на бебето или не!И за тези дето си мислят,че не сме помислили дали можем да гледаме кучето преди да го вземем-Да,помислихме,кучето е при нас от 1 година и 1 месец.Radeva-87 ,да,много го обичаме.Престанете да нападате с неуместни изказвания,човек пък да не ви попита нещо.**Sisi** Аман от такива изказвания като твойте! Shocked Shocked Shocked Rolling Eyes
Е тук съм отскоро, нагледах се, начетах се на злобарки ! Вярно, че от жената по-изкривено няма, ама тук някой направо се вживяват в ролята. ЖЕНАТА САМО ПИТА ! Вие пак теоритици, как ще си изхвърли животното, как изобщо смеете да казвате, че жената не ставала за родител?! Защо сте такива обяснение НЯМАМ ! Все ровите я за някоя правописна грешка, все за някое не точно изказване, което може и по ред причини да е прозвучало така, но важното е да сте си критиците.. Ужас, не тя Вие с тази злоба, която изобщо не е на място не ставате за родители. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт