Хотел, забранен за деца

• 26 337
  • 494
  •   1
Отговори
# 105

И още- Хотелът на бъдещето- Забранен за лица в извънпенсионна възраст, ще е приказно спокойно! Joy
Ти пък. Дай да не залитаме чак в некрофилски крайности...

# 106
Някои хотели имат ограничение за брой руски туристи. Наречете го дискриминация, но аз го приветствам.

# 107
Забранен за мъже. Без да иде реч за хотел тип лесбийска среща.

Или пък за мъже, любители на свежата плът, където входа за жени над определена възраст да бъде забранен  hahaha  hahaha  hahaha  

# 108
  • София
Извинете ,но на последната ни почивка имаше едно русначе дето само пищеше,ами няма такава идилия мечта да ви го препоръчам ако искате. Joy

# 109
Извинете ,но на последната ни почивка имаше едно русначе дето само пищеше,ами няма такава идилия мечта да ви го препоръчам ако искате. Joy

ами пищете му и вие !

Кой знае възрастните с какво са го дразнили, но кой ли му обръща внимание вместо да го заведе в детски кът забранен за възрастни

# 110
  • София
Очаква се да си направя семейната почивка в подобен хотел, стоварвайки пред него мъжа си и надуваемия ни слон-шезлонг, бабата-гледачка и двете екзалтирани деца и експанзивно отваряйки вратата да се появи една лоша какичка, която да уведоми царчетата, че не са желани?
Точно. Съвсем правилно си го разбрала. Хотел без деца е именно такъв-без да съдържа деца във вътрешността си и прилежащите си външни територии.
Жалкото е, че аз не съм чувала за такива.... Sad
Даже бих вдигнала възрастовата граница до 21 г.

Има такива хотели,  в които се избира  какви  хора да бъдат настанявани и дали изобщо да се допускат всякакви вид хора. Написах го още в началото. Била съм там и споделих , че това беше една от най-хубава те ми почивки.   Много е трудно допускането, защото си имат принципи и нищо не е в състояние да ги разколебае, ако не те харесат.
Х-л "Имарет" Кавала. Тишина, мир и грижа за почиващите, но наистина със  загриженост към почиващите.  Ако някой търси забавления там, няма да намери, освен тишина, добра  храна, тихо, наблягам на тихо присъствие на персонала и много внимание от тяхна страна, ненатрапчива. Е, за всяко удоволствие се заплаща и съответна цена...това е.  След като съм си отгледала децата, защо да не потърся спокойствие от шум, дразнене, викове, компании безспирни,  мъжко каре карти с ругатни...мога за изреждам още.
Скрит текст:

# 111
  • София

ами пищете му и вие !

Кой знае възрастните с какво са го дразнили, но кой ли му обръща внимание вместо да го заведе в детски кът забранен за възрастни
Ти нормална ли си  newsm78,нито съм дете ,нито русначе.

# 112
  нито съм дете ,нито русначе.

е , това трябваше да ми го обясниш, как да се сетя сама?

marchеva14  ето това, което описваш разбирам . Аз в такъв хотел не бих могла да вирея, но явно си има хора за него ... Т.е за определен тип хора, а не против определен тип хора. Това приемам и разбира се нека си има .
Мен ме дразни категорията "забранен за деца"  Peace

# 113
  • София
И как да се определи?неподходящ за деца или?Как да се сетиш много ясно,като питаш явно не си се сетила hahaha

# 114
marchеva, именно, това са места, на които се отива с предварително ясни условия, не се избира като пицария за една непретенциозна вечеря.

# 115
И как да се определи?неподходящ за деца или?Как да се сетиш много ясно,като питаш явно не си се сетила hahaha

marchеva14  ти го е описала. Да вземе да ти го изпищи някой на руски та да разбереш ?  

# 116
  • София
Не разбирам тоя гнусен език,а от твоето бръщолевене ми запищя компютъра Joyстига пояснява не е нужно.

# 117
Не разбирам тоя гнусен език,а от твоето бръщолевене ми запищя компютъра Joyстига пояснява не е нужно.

Уау!

# 118
  • София
.......................

marchеva14  ето това, което описваш разбирам . Аз в такъв хотел не бих могла да вирея, но явно си има хора за него ... Т.е за определен тип хора, а не против определен тип хора.
Мен ме дразни категорията "забранен за деца"  Peace

Да, пише го в подточките: "Забранен за деца. Той е за почивка, лукс и ....това е. Шумните  компаниите не са желателни, ами имат си изисквания и си ги спазват от толкова години не са се променили, но интересното е, че там се намират трудно места за почивка. Винаги е пълен. Нямам против децата , разбира се, защото и аз съм майка,   но  понякога ми се иска малко повече тишина и най-вече,  без капризите им, защото има ли дете което да не е било капризно, ами аз такова не познавам, включително и своите...факт.  Simple Smile ама аз си ги търпя `щото са си мои, но защо да ми ги търпят и другите около мен и обратното. За мен този вид почивка е малко бягство от шумотевицата и после пак отново.
marchеva, именно, това са места, на които се отива с предварително ясни условия, не се избира като пицария за една непретенциозна вечеря.

Да, там условията са ясни.   Peace
Но съм убедена , че има и още такъв вид хотели, само за почивка и нищо повече. Не съм търсила, но има...

# 119
.......................

marchеva14  ето това, което описваш разбирам . Аз в такъв хотел не бих могла да вирея, но явно си има хора за него ... Т.е за определен тип хора, а не против определен тип хора.
Мен ме дразни категорията "забранен за деца"  Peace

Да, пише го в подточките: "Забранен за деца. Той е за почивка, лукс и ....това е. Шумните  компаниите не са желателни, ами имат си изисквания и си ги спазват от толкова години не са се променили, но интересното е, че там се намират трудно места за почивка. Винаги е пълен. Нямам против децата , разбира се, защото и аз съм майка,   но  понякога ми се иска малко повече тишина и най-вече,  без капризите им, защото има ли дете което да не е било капризно, ами аз такова не познавам, включително и своите...факт.  Simple Smile ама аз си ги търпя `щото са си мои, но защо да ми ги търпят и другите около мен и обратното. За мен този вид почивка е малко бягство от шумотевицата и после пак отново.

Доколкото разбирам се фокусира на шумните комании, а не на децата като единствена възможност за шумна компания  Peace
Нека си ги има хотелите. Нямам напротив такива.
За мен няма да е почивка лукс.
Аз специално, като любител на шумните компании  , на високия смях и обсъждания, на среднощните игри на карти - няма ида припаря в такъв хотел, за да не се притеснявам как затварям вратите и в колко нощеска взимам душ ... Нямам и напротив да ме предупреждават какви се навъртат там , защото ще изпадна в стрес на такова място ...
Но да дефинират някои като единствен дразнител и смутител на спокойствието децата ... си е гадно.

Общи условия

Активация на акаунт