Хотел, забранен за деца

• 26 334
  • 494
  •   1
Отговори
# 90
То в такъв смисъл може да има и сладкарница забранена за страци и частна детска градина забранена за различни (националности/тен/...) или пък басеин забранен за инвалиди ...
Разбира се , че съм против. Това са деца, да не са кучета случайно. Доста кофти начин да дадеш на един малък човек да разбере, че детсвото му пречи на някого, докато детето няма възможност да предявява претенци ии е длъжно да търпи всички възрастни и техните приумици.
Това немците го бяха измислили, преди година някъде го чух по радиото и го бях пивала в една тема ... 

# 91
По какъв начин децата ми ще разберат, че са нежелани в даден хотел, обясни ми, моля те?

# 92
  • Куциндрел
Сещам се по черноморието в една кръчма как едно русначе дойде на нашата маса да ни обяснява нещо докато си бъркаше в гащите. Говори ни, разпитва ни, накрая му дадохме парче пърленка и то млъкна. Mr. Green

# 93
  • София
Парче пърленка ,много ме разсмя наистина  Joy Joy JoyИначе по темата одобрявам хотел без деца,ама мен си ме дразнят по принцип та не съм може би обективна  Mr. Green

# 94
Идеята не е нова и е много добра.
Изцяло ЗА съм по света да има повече хотели без деца.
Както и по-малко деца по принцип. Има човек - има проблем, няма човек - няма проблем!

# 95
Касита  ти какво разбираш под деца? тук се говори за под 16 . Дори моят 9 годишен син зане много добре кое заведение  за кого е  и без да е влизал в доста от тях. Искаш да кажеш, че ти знаеш само неща, които си пробвала лично ? Ако има няколко хотела в които влизат "избрани" хора е едно, но да има категория хотели забранени за деца и децата да нямат представя за съществуването им ... доста чудно.
Мен ако някъде някое дете ми пречи то това би могло да бъде само моето дете, ако се държи лошо. Защото аз трябва да внимавам за него да мсиля за околните. Когато аз съм сама и спокойна то никакви чужди проблеми около мен не могат да ме накарат да се тервожа за разрешенията им. Децата около мен си имат майки: да си тичат майките им подире им. Мен не ми пречат  Peace

Но не казвам , че не може да има и други мнения освен моето. Казвам си моето , нали затова е темата. Нямам намерение да споря. То и без това птичка пролет не прави Simple Smile 

# 96
Нищо не ти разбрах, честно.
Стриптийз-баровете са тип заведение, за чието съществуване децата ми не знаят. А дори и да знаеха, забранено е за тях. Точка. Не са желани клиенти, защото възрастта им е неподходяща. Пак точка. Сега какво, дискриминирани ли да се чувстват, че не могат на спокойствие да си пият млякото и да гледат голи шунди? Кварталната кръчма я знаят за кого е- И там им е забранено да влизат.
И какво като знаят, че има хотели, забранени за техния таргет? Очакваш да се впечатлят ли? Да пишат петиция? Очаква се да си направя семейната почивка в подобен хотел, стоварвайки пред него мъжа си и надуваемия ни слон-шезлонг, бабата-гледачка и двете екзалтирани деца и експанзивно отваряйки вратата да се появи една лоша какичка, която да уведоми царчетата, че не са желани?

# 97
Съществуването на тези хотели е много хубаво нещо. Моето дете е голямо, докато беше малко бяхме голяма компания с деца на една възраст. Събирахме се група около 20 души. Ходехме на всякъде с децата, не ги оставяхме на баби и дядовци. Лудувахме заедно, веднъж синът ми сподели, че е имал прекрасно детство защото е бил винаги с нас на всякъде.
Но идва и това време, в което искаме почивка. Миналото лято бях за 10 дни в един планински хотел, за събота и неделя се напълни със семейства с малки деца. Без коментар, идваше ми да си тръгна, но геройски издържах до неделя след обяд, настана такава прекрасна тишина.
Проблема не е в самите деца, те просто са деца играят, тичат, смеят се, плачат, пищят ....., понякога наистина са много разглезени, но родителите трябва да си носят отговорността като такива, за съжаление толкова е кратък периода в който са малки, после просто отлитат и тогава идва времето за тези прекрасни хотели...   newsm51

# 98
До 16 г. не знаят за съществуване на стриптиз барове?
 Къде казах да ги заведеш вътре? Не е място за тях , именно.  
Докато за хотелите няма такова нещо.
И какво трябвало да направят ?  ooooh!  ooooh!  ooooh!

Защо непрестанно надприказване?  
Пак обяснявам какво мисля аз , защото пита, не защото държа да приемаш мое мнение . Не е нужно да ми обясняваш как не си съгласна с ме, ако не си  Peace Това не ме интересува.
Ако моето дете ме попита за9о не може деца да ходят в един хотел, единственото което мога да му кажа е ,  че децата пречат на възрастите , когато те искат да си почиват и затова възрастните забраняват хотели за деца.
Интересно ми е детето къде и как може да се оттърве от досадните възрастни , ако му дойдат множко ? Или няма шанс? Simple Smile
Ако детето ти членува в младежки клуб абсолютно забранен за възрастни (ама никой над 16 да не влиза вътре) , как ще го приемеш ?  

Разбирам и тези, които не понасят деца . ЗА тях ме е най-грижа , когато се разпискт моите.
Даже като майка си пожелавам хотели, забранени за детемразци  Twisted Evil

# 99

Ако детето ти жленува в младежки клуб абсолютно забранен за възрастни (ама никой над 16 да не влиза вътре) , как ще го приемеш ? 

Дискриминирана, ъф корс.

# 100
При все, че обрах доста иронични коментари в темата, пак да си кажа- дали деца или възрастни ще пречат е въпрос на избор- на време, на място, на тип почивка.

Имала съм и несполучливи избори, да.Ами да съм мислела къде, с кого и при каква "аудитория" отивам.

Иначе, тъй като ми е много скъпоценна почивката, обмислям доста възможни и невъзможни детайли.

Колкото пречат деца, толкова пречат и възрастни.
И вероятно е много лесно да кажеш-Забранено до 16г., о.к, ще се съобразим.

Ама как да кажеш- Забранено за пушачи- абе не ми е приятно и на съседния шезлонг да се пуши и това е, нито на съседната маса, ако ще и 100 циклона и антициклона да отнасят смрадта.
Как да кажеш- забранено за гръмкоговорящи, , за миризливи, за такива, които обсебват сауните в СПА с цел целуване и кой знае какво/ истински случай!/

С две думи- лесно е да обозначиш възраство критерий и ще има доволни, ама как да обозначиш критерий- "Съобразителни и без просташки навици", сложна работа и дискриминационна, мда.  newsm78

Затова пак се връщам на първоначалната си теза- важен е изборът на време, място и т.н., колкото по-малко населено, толкова по- голяма вероятност за добра и пълноценна почивка.

Но, като е станало въпрос за "Забранено" и аз да питам- По какви критерии бихте адмирирали забрана за посещение на хотел.Освен възрастов, за него вече стана ясно.

# 101
Очаква се да си направя семейната почивка в подобен хотел, стоварвайки пред него мъжа си и надуваемия ни слон-шезлонг, бабата-гледачка и двете екзалтирани деца и експанзивно отваряйки вратата да се появи една лоша какичка, която да уведоми царчетата, че не са желани?
Точно. Съвсем правилно си го разбрала. Хотел без деца е именно такъв-без да съдържа деца във вътрешността си и прилежащите си външни територии.
Жалкото е, че аз не съм чувала за такива.... Sad
Даже бих вдигнала възрастовата граница до 21 г.

# 102
Забранен за мъже. Без да иде реч за хотел тип лесбийска среща.

# 103
Забранен за мъже. Без да иде реч за хотел тип лесбийска среща.

Е, аз това го написах още в началото.Хотел, предназначен за жени, които пътуват заради служебни ангажименти.

Още- хотел за непушачи. Никъде, ама никъде да не се пуши- нито по тераси, нито край басейни, никъде.

И още- Хотелът на бъдещето- Забранен за лица в извънпенсионна възраст, ще е приказно спокойно! Joy

# 104

Ако детето ти жленува в младежки клуб абсолютно забранен за възрастни (ама никой над 16 да не влиза вътре) , как ще го приемеш ? 

Дискриминирана, ъф корс.

Нали?
И аз така!

Светкавица, мен страшно много по време на почвка в хотел ме дразнят всякакви правещи забележки или нерваци гледащи накриво  . Пълно е с такива. Също ме дразнят на шведска маса гледащите на други в чиниите. Много са ми неприятни разни оглеждащи и коментиращи другите .

Плажовете по мое мнение също тряба да бъдат разделени поне на 4 , но може и на повече : цял бански, бикини, монокини и без ... Като подразделения при първите 3 трябва да има "специални със стил и марка" и "гледащи си почивката с какъвто бански си искат" ...

Общи условия

Активация на акаунт