Хотел, забранен за деца

• 26 325
  • 494
  •   1
Отговори
# 75
Скрит текст:
Хилтън е до НДК и доколкото знам, ресторант имат. А в радиус от 500 метра има и още много ресторанти, включително един МОЛ.

Благодаря!  Hug

Скрит текст:
Даже има и парк на гърба на Хилтън, а през един мост разстояние са градините на НДК< включително и детски площадки. В много хубав район ще сте.

# 76

Като прочетох централно място, пешеходен участък и бизнес среща, реагирах абсолютно първосигнално. Отсядаме последните пъти на Неофит Рилски и наистина сме останали предоволни. А не е чак толкова далече.. На мен София ми харесва, всичко има. Пловдив ми харесва малко повече, но там съм родена.  Simple Smile

# 77
Ли лу, не се тревожи за прекарването в София.
И аз харесвам Пловдив, макар че не ми е роден, а и от както живея тук 200 км. ми се струват едно голямо нищо.

# 78
Така или иначе подхванахме темата за София и адекватни места, кажете къде една стара баба на осемдесет може да ходи да плува, без околните млади да останат съкрушени? Разбрах, че басейнът в хотела е малък, а и на нея и се иска да е на открито..

Благодаря, Down Under, Sunny29 Hug

# 79
Ами на открито.... не се сещам. Има много басейни, но те са по-скоро за плаж и купонясване, отколкото за плуване (на Червено знаме, Дианабад, Спартак)...

# 80
Така или иначе подхванахме темата за София и адекватни места, кажете къде една стара баба на осемдесет може да ходи да плува, без околните млади да останат съкрушени? Разбрах, че басейнът в хотела е малък, а и на нея и се иска да е на открито..

Благодаря, Down Under Hug
Съжалявам Ли Лу, но никъде, освен в хотела.
Има доста басейни в София, но са претъпкани. В бившия Японски имаше няколко басеина, а е сравнително близко до Хилтън.

# 81
Има и не лош в Park Inn хотел, той се намира до болница Токуда, но пак вътрешен.

# 82
  • София
Има и не лош в Park Inn хотел, той се намира до болница Токуда, но пак вътрешен.

И също е малък.

# 83
Благодаря за помощта, дами!
Точно търся иформация в интернет и темата ми дойде добре дошла.  Simple Smile
Извинете за спама.

# 84
  • София
Определено смятам , че такъв вид "тихи" хотели би трябвало да има и който иска ги посещава само за Релакс. На мен ми е ясно , че всяка една от нас, която има деца смята , че нейните такива са неповторими, гениални,  даже  и когато плачат и се инатят. Не, не мисля , че мога да се умилявам при ревящо и крещящо дете, вкл. и  бебе сутрин на закуска.  Нещо ми идна нанагорно от много шум, крясък, вик. Преди няколко години бях на почивка в Швейцария, и докато отидем до хотела си взехме едно влакче директно от летището. За мое огромно учудване на някои от вагоните пишеше : "Забранено за телефони, висок говор, смях, и неприлично държание". и всички го спазваха. Ако искаш, ако не искаш си пътуваш в съседния вагон, където има по всичко по-малко.

Последна редакция: пт, 13 мар 2015, 19:02 от marchеva14

# 85
 Хотел "Орфей" в Слънчев бряг е такъв, adults only. Добра идея, особено за почивка по нашето черноморие, българските дечица са херувими в сравнение с руските/ от бивши съветски републики. Какъв е този темперамент, какво е това чудо  ooooh!

# 86
О, прекрасно би било ако имаше повече такива хотели  Simple Smile

Ако ще ходя на почивка, само със съпруга ми,с радост бих отседнала в такъв хотел.Без ревове и крясъци на малки деца и техните родители. Затова си има и "семейни хотели" - за семейства, с деца  Simple Smile

# 87
  • София
Хотел "Орфей" в Слънчев бряг е такъв, adults only. Добра идея, особено за почивка по нашето черноморие, българските дечица са херувими в сравнение с  руските/ от бивши съветски републики. Какъв е този темперамент, какво е това чудо  ooooh!
Ааааааааааааааа, те са просто .....ужас, ужасен.  Да не попаднеш на една и съща почивка с такива..... Направо ще ти я отровят.

# 88
16 години е най-тъпата граница, която може да се сложи.
В пъти предпочитам 30 3-годишни пред шест 16-годишни. Тези са в пъти по-големи отровители на чужди почивки, защото хем ги гледаш на външен вид по-големи от тебе, а на акъл като твоето невръстно хлапе, но с инжектирани хормони.
Ако се прави нещо от типа adults only, то да сложат възраст 21+.

# 89
  • В свой си свят :))))
В началото щом попаднах на темата, реакцията ми беше "малко като на нож", как така без децата...ама то си е дискриминация (едва ли не)....

Обаче като ви почетох момичета и признавам си, че си промених мнението...
Статията не я прочетох, не видях впечатляващи мнения за нея и реших да не си губя времето, а да прочета вашите мнения и в много от тях намерих себе си!

Майка съм на 2 деца и разбира се, че много ги обичам и давам живота си за тях, оообаче...казвам ви честно, че на моменти умирам за почивка...сама...някъде без деца.... и не мисля, че това ме прави лош човек или лоша майка Simple Smile

Приветствам подобни хотели и с радост бих се възползвала от възможността да си почина истински на подобно място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт