Хотел, забранен за деца

• 26 293
  • 494
  •   1
Отговори
# 60
  • Куциндрел
Тези на 5-7 години не трябва да се оставят сами. Има си го и като закон.
Самата управа на хотела би трябвало да реагира и да прати децата при родителите им или родителите на децата при тях. Peace

# 61
Тези на 5-7 години не трябва да се оставят сами. Има си го и като закон.
Самата управа на хотела би трябвало да реагира и да прати децата при родителите им или родителите на децата при тях. Peace
Ами то много неща не трябва да се правят, но кой спазва правила като цяло в БГ. Така, че по-добре е да си има места където е ясно, че малки деца не е разрешено да се настаняват. Още повече, че има и места, който по чисто здравословни причини не са полезни и препоръчителни за тях.

# 62
Сещам се за хотели, в които не се допускат деца от събражения за сигурност. Такива много от хотелите  в Санторини, които са върху надвесените тристаметрови отвесни скали.

Не виждам и никаква драма да има такива хотели, дори и само заради прищявка на собственика. Търсенето определя предлагането. Така че...

Общо взето в темата няма никаква дискусия. Давайте поне линкове, че да е полезно за някой, подлъгал се като мен, че тук ще прочете къде да си отдъхва, когато е на почивка без децата.

# 63
Одобрявам напълно идеята за хотел без деца в него. Искам да открия такъв и ще съм редовен клиент.
Също искам ако може и да няма мляскащи се и бъркащи си по дупките на публични места в хотела младежи или старци с млади жени или баби с млади мъже. Не може да седнеш да си пиеш виното със съпруга си от 15 години и на съседната маса само мляс, мляс , цун, гун , хихихии и още подобни..

Ако може в хотела да има само възрастни, отговорни тихи и кротки хора.
 Искам да си почина.

# 64
Ако може в хотела да има само възрастни, отговорни тихи и кротки хора.

Санаториум?

Иначе не виждам как ще стане - трябва да има фейс контрол и психотест на рецепция.  Grinning

# 65
Старчески дом?  Whistling

# 66
Според мен, не става дума за санаториум или старчески дом, а за елемнтарно възпитание, че все пак не си си у вас, не си сам на планетата Земя и малко или много има норми на поведение, които е редно (по принцип), да се спазват.
Пример: в басейн сме (не голям, от тия дето е по-скоро за релакс и киснене, отколкото за скокове във вода и водна топка), с детенцето (тогава на 3) и изведнъж в басейна със засилка и цамбуррр, връхлитат едни младежи (4-ма на брой), с топка (от тия тежките) и взеха да играят волейбол, да ни пръскат и тнт. Малкото се разрева и трябваше да си тръгнем... #Cussing out

# 67
  • Варна
И аз си мислех, че ще има някакви конкретни предложения  за такива хотели Laughing
А от личен опит, ако искате да сте сред предимно "възрастни, отговорни тихи и кротки хора" си изберете почивка на кораб по Дунав. С моят мъж преди 3 години бяхме на мк Ариана и останалите пасажери бяха от 60 нагоре люксембурци и немци Simple Smile Беше ни малко странно, но много спокойно Sunglasses Мислим пак да го направим!

# 68
Много харесвам тази тема, защото в нея дори хора с деца признават, че има непоносими деца.  Heart Eyes
Не съм само аз лудата, дето си го мисли, значи. Продължавайте, моля, радвам ви се от разстояние!

# 69
Ами съвсем нормално е, ако искам да си почина от моето дете, да искам да си почина и от децата по принцип. Иначе каква е идеята да не водя моето, а да слушам крясъците на други и по други. Освен това дори и собственото дете понякога е непоносимо, не само чуждите.

# 70
В хотела нямаше ресторант, а го избрах като най-близък до мястото, в което имах служебни ангажименти.Не ми се ходеше сама по улиците, не знаех кой ресторант да посетя, а нямаше в непосредствена близост такъв.

Само не казвай, че говориш за Хилтън.
Ще трябва десет дни да сме там тази година- с две деца и една стара баба.  Simple Smile

ПП. За тийновете също си трябват отделен вид хотели, ако питате мен.

# 71
В хотела нямаше ресторант, а го избрах като най-близък до мястото, в което имах служебни ангажименти.Не ми се ходеше сама по улиците, не знаех кой ресторант да посетя, а нямаше в непосредствена близост такъв.

Ще трябва десет дни да сме там тази година- с две деца и една стара баба.  Simple Smile

Не, не е той, спокойно! Simple Smile

# 72
Хилтън е до НДК и доколкото знам, ресторант имат. А в радиус от 500 метра има и още много ресторанти, включително един МОЛ.

# 73
Скрит текст:
Хилтън е до НДК и доколкото знам, ресторант имат. А в радиус от 500 метра има и още много ресторанти, включително един МОЛ.

Благодаря!  Hug

# 74

ПП. За тийновете също си трябват отделен вид хотели, ако питате мен.
Споко, в София има на всеки ъгъл кръчма,, няма да останете гладни.
Във всеки хотел има ресторант, поне в големите. Не навсякъде храната е супер, но няма да ядете ядки.
До хилтън има и шопинг център - на пешеходно разстояние е.

Общи условия

Активация на акаунт