Хотел, забранен за деца

• 26 310
  • 494
  •   1
Отговори
# 45
Не мога да се сетя за място, на което децата са ми пречели.

Крайно време беше да се появи и този възглед - как може децата да ви пречат и как ходите на почивка сами.

# 46
Аз също съм за такива хотели, по много причини. Без да съм детемразка, мога да посоча отвратилен пример за несъобразяване на млади  родители, гости на СПА хотел в близост до София от  2 януари 2015 г.
Джакузи с първо доста топла минерална вода, в която има поне 4-ма други възрастни се вкарва бебе на около 1 година мах голо, което кисне с тях достатъчно дълго време, че да почервенее цялото и да почне да реве като обезумяло, озвучавайки целият спа център. Родителите решиха, че ше излязат от джакузито с него едва, след като бебето започна да пишка във водата!!! Но нищо не спря до там. Въпреки възмущението на другите гости на хотела, те излязоха само за 10 минути и пак се върнаха в помещението с басейн и джакузи, където също беше доста топло, задушно и с изпарения от водата и майката седна с бебето, увито само с хавлийка на стол до басейна, като за разнообразие му връчи едно шише с мляко и продължи да го държи там. Това става около 13.00 часа, т. е. и време за храна и можеби за сън на детето. След като детето изпи млякото, таткото го пое, а майката влезе да се плацика в басейна.
Имаха къмет, че аз не бях в този момент в джакузито, че щяха да разберат!!!!
Е как да искаш деца в такива хотели.

# 47

Извинявай за въпроса, но защо стоя гладна? Какво пречи да седнеш сама в ресторант? Дори и някой да се опита да ти досади, крайно невероятна възможност, казваш учтиво или не чак толкова учтиво, че нямаш нужда от компания и продължаваш да се храниш.

В хотела нямаше ресторант, а го избрах като най-близък до мястото, в което имах служебни ангажименти.Не ми се ходеше сама по улиците, не знаех кой ресторант да посетя, а нямаше в непосредствена близост такъв.Конфузно ми е вечер да сядам сама в заведение, може и предразсъдък да е, но е така.

Купувах си плодове и ядки за хотелската стая, за да не умирисвам на храна.
През деня горе- долу си хапвах, но нямах много време.

# 48

Извинявай за въпроса, но защо стоя гладна? Какво пречи да седнеш сама в ресторант? Дори и някой да се опита да ти досади, крайно невероятна възможност, казваш учтиво или не чак толкова учтиво, че нямаш нужда от компания и продължаваш да се храниш.

В хотела нямаше ресторант, а го избрах като най-близък до мястото, в което имах служебни ангажименти.Не ми се ходеше сама по училите, не знаех кой ресторант да посетя, а нямаше в непосредствена близост такъв.Конфузно ми е вечер да сядам сама в заведение, може и предразсъдък да е, но е така.

Купувах си плодове и ядки за хотелската стая, за да не умирисвам на храна.
През деня горе- долу си хапвах, но нямах много време.
Следващият път питай предварително за ресторант наблизо. Не си представяй, че в ресторантите е като по филмите, влизаш, сядаш и веднага се залепва за теб някой Брад Пит да те тормози със сексуални намеци.

# 49
  • Най-красивата страна
И аз обичам децата.Но съм виждала как посреднощ /след 24ч/група хлапета-5-7години/бягат и крещят в коридора на хотела,хората се възмущават,а персонала търсеше родителите в ресторанта.
Така че съм за такива хотели в които не се допускат деца.Има хора,които нямат деца или имат,но са отишли на почивка без тях и не желаят да слушат бебешки рев или детски крясъци.

# 50
Не мога да се сетя за място, на което децата са ми пречели.

Крайно време беше да се появи и този възглед - как може децата да ви пречат и как ходите на почивка сами.

Мисля, че се коментира от хора с пораснали деца, които вече не ги водят с тях и не искат да слушат врява от чужди такива.

# 51
Много хора с деца искат да си починат от тях. И за тях е още по-неприятно да слушат крясъци.

# 52
  • Куциндрел
Нормално е да искат да си починат от деца. Това не ги прави детемразци.
Всеки има избор къде да почива.

DeVa®, моето дете е малко, но споделям мнението на тези с вече пораснали деца.
Ако е едно дете все ще слуша, но съберат ли се повече и се почва едно беснеене, родителите търчат и викат по децата си. Същата съм и аз.

# 53

Следващият път питай предварително за ресторант наблизо. Не си представяй, че в ресторантите е като по филмите, влизаш, сядаш и веднага се залепва за теб някой Брад Пит да те тормози със сексуални намеци.

Ха, ха- сексуални намеци, не, по-скоро трудно прибиране заради обширна пешеходна зона , притеснение заради неприятности от др. характер.

Както и да е, бих се възползвала от бизнес хотел с ресторант само за дами.

# 54
  • Куциндрел
Светкавица, в кой точно див район на София си била, че си имала достъп само до плодове и ядки?

# 55
Много хора с деца искат да си починат от тях. И за тях е още по-неприятно да слушат крясъци.
Светкавица, ти си светица, но ние, останалите не искаме винаги детски смях наоколо.
Аз не съм от типа - обичащи деца. Докато родих, бях гушкала само една от племенничките ми, някак не ми идваше от вътре, а и сега не се преслахвам по бебета.
Синът ми е друго нещо, с него ми проработи инстинктът.
Ако отидем семейно с детето, нямам драма да подскачат деца около мен, но ако искам да си почина, бих предпочела място, в което детските поразии са забранени.

# 56
Светкавица, в кой точно див район на София си била, че си имала достъп само до плодове и ядки?

Във възможно най-централния hahaha

Нищо, де, за два дни не отслабнах, няма проблем.

П.С. Това, че на мен деца не са ми пречели не е по причина, че понасям крясъци.

Причината е в това,че на местата, които посещавам има много деца, но местата са такива,че децата са почти невидими.Планина, поляни. На моменти- никаква жива душа не виждаш.

Не съм ходила на море на почивка, не зная как е, там може и да се усеща присъствието на деца и наистина да пречи.

# 57
София след 19 ч. е кошмар.  А пък ако и не познаваш града...

# 58
  • София
София след 19 ч. е кошмар.  А пък ако и не познаваш града...
Къде е кошмарът? Shocked

# 59
Имам дете, нямам против другите деца, но...Един път бяхме на "почивка". В съседните две стаи се бяха настанили явно приятелски семейства, с деца. Ей... до към 0:00ч (децата бяха на видима възраст 5-7 години), то не беше търчане по коридорите, крещене, тряскане на врати, изобщо не можехме да заспим. Накрая не издържах и хубаво им се скарах (родителите естествено бяха в ресторанта на хотела и 5 пари не даваха, че децата им вдигат хотела на ура).

Така че, разбирам ги хората Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт