Хотел, забранен за деца

• 26 651
  • 494
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Ами те тези невъзпитани и некултурни са били такива и преди да имат деца и какво излиза,че или си невъзпитан и некултурен или не си независимо дали имаш или нямаш деца.Знаменателя в уравнението нещо ти е сложен на грешно място.

# 166
Аз не мога да търпя невъзпитани и некултурни хора. Но когато тези хора са в комплект с невъзпитаните си и некултурни деца ми идва вече прекалено...

# 167
При нас от няколко дни нищят забраната на колички в една сладкарница на метри от детска площадка. Официално всеки може да си избира клиентелата, но точно сладкарница до детската площадка според мен си прави много лоша услуга с такава забрана. Сега едни майки се наговарят да правят flashmob  Laughing

# 168
До сега обиждахте децата , а сега взехте да се обиждате една друага ...
То е ясно какво е присъсвието в темата и кой има интерес в нея  Twisted Evil

# 169
Аз пък си мечтаех да има хотел забранен за лица без деца. Между другото разказа така завършва - бай Иван строи такъв хотел.
Така нямаше да се налага да срещам хора, които очакват, че децата са плюшени играчки.
Но проявявах разбиране - като няма хотел забранен за деца, налага се да се търпим.

Вижда се, че моментът за сегментация на хотелите е настъпил. А дано хотелиерите четат бг-мамма.
И хич не е трудно. Нарича се информиран избор. Достатъчно е в сайта да пише нещо такова "Тук децата са най-важните. Те могат да играят на воля. Оплакванията от деца, няма да се толерират. "
На другия хотел може да пише "Тук ценим тишината. Ако вие или децата ви създавате шум, ще ви помолим да напуснете, без да връщаме платеното" и т.н

# 170
  • Варна
Коментарите във форума се превърнаха точно като разказа. Защото аз така приемам публикацията в този блок. Няма значение дали е истина или не, просто те кара да се замислиш за възможностите Simple Smile
biborana , много точно казано за това какво да пише в сайта!

# 171
"Тук децата са най-важните. Те могат да играят на воля. Оплакванията от деца, няма да се толерират. "

Дори и да са невъзпитани?

# 172
А оплаквания от други родители ще може ли?  Laughing

# 173
  • На земята, която е всъщност звезда.
Като зачетох по- задълбочено темата се размечтах да има хотели, в които са забранени всички, освен мен.  newsm62

# 174
Хотели без деца, полети без деца, заведения без деца - това е новата мода в бизнеса...

Аз живея в Азия и тук повечето, включително най-хубавите, ресторанти не приемат деца (от под 6 г - в някои, до под 12 години - в други...)  Stop Вече и в самолетите има специална зона за деца и на най-хубавите места не могат да се настаняват пътници под 12...

Аз още нямам деца и донякъде разбирам раздразнението на въпросната таргет-група, но това, което е притеснително, е че подобна политика граничи с дискриминация към жените (дори не толкова към хлапетата - те какво разбират от цялата работа...), защото преди всичко те са тези, които пътуват/излизат с децата...

# 175
  • София
Перфектно ще е да има един такъв хотел за без деца. С удоволствие ще отида с мъжа ми, без детето, и без да търпя чуждите лигльовци да ми пищят на главата.

# 176
  • София - Рим и обратно
Това пък, да се дразниш от здрави и прави деца, щото пищели и играели не го разбирам, честно. Мен пък ме дразнят безумно разни изтрещели лелки, които се хилят истерично в киното или смятат, че е много приятно да им слушаш разговорите на съседната маса и вряскат, колкото ги глас държи. Ама за такива едва ли ще има рестрикции. Смята се, че им се нарушават права някакви....

# 177
Има различни пищящи деца. И да, някои могат да те подлудят. Миналата година една група деца решиха да ритат топка и да си играят през стаята ми в хотела, докато всички други гости на хотела бяха навън, а аз се опитвах да спя с 2-годишното си тогава дете. Хотелът имаше градина, можеха спокойно да тичат там, а не по коридорите и пред стаята ни. Подскачах при всеки удар на топката във вратата ни. Многократно направих културна забележка, но след малко играта пак започваше пред вратата ми. Ами да са живи и здрави, но да ритат в техните стаи. И може да изглеждам като вкисната лелка, но в 1 през нощта определено тези иначе симпатични деца, много ме дразнеха.

# 178
  • София
Това пък, да се дразниш от здрави и прави деца, щото пищели и играели не го разбирам, честно.

Ами няма нужда да го разбираш.

# 179
Нещо като хората се дразнят от други хора и все пак през почивката си да ходят да се събират с други хора и да им се дразнят  Twisted Evil Смешно просто. 

Общи условия

Активация на акаунт