Хотел, забранен за деца

• 26 648
  • 494
  •   1
Отговори
# 180
Ами хората се събират с хора, които са им приятни.

# 181
  • Бургас
Както казх и по-напред в темата откакто имам деца спрях да почивам в хотели.Наемаме къща или бунгало и почиваме чудесно без да се съобразяваме.Просто всеки според нуждите и без ненужни определения за деца вкиснати,разкиснати и друг вид лелички и чичковци.Щото и пиянски песни и семейни свади и кискане посред нощ са също толкова неприятни колкото и ревящи деца.

# 182
По-голям дразнител от пищящи, тръшкащи се и досаждащи лигльовци са само техните майки...
 Една такава ми се лепна на плажа миналата година и с най-големи подробности ми обясни как детето и на четири години решава задачи от висшата математика, пише стихове, свири Шопен и е един цитирам "блестящ малък спортист"... Tired Tired

Както казх и по-напред в темата откакто имам деца спрях да почивам в хотели.Наемаме къща или бунгало и почиваме чудесно без да се съобразяваме.Просто всеки според нуждите и без ненужни определения за деца вкиснати,разкиснати и друг вид лелички и чичковци.

Да де, ама не всички хора притежават здрав разум.
Аз не бих отишла с малкото си диване в хотел. Миналата година бяхме в къща за гости заедно с други почиващи и хем аз се измъчих, хем и те. Пак бяха търпеливи и благи хората...
Но няма да позторя.
Бунгало, палатка или просто ще си се кисне в легена на двора, докато почне да става за пред хора...

# 183
  • София - Рим и обратно
Ами хората се събират с хора, които са им приятни.
В един хотел всички хора са ти приятни? Блазе ти Mr. Green.
Пищящите деца имат невъзпитани родители, които не им обръщат внимание. За тях трябва да забранят достъпа, а не за децата.
И къде ги срещате тия пищящи нон стоп деца, не знам Laughing. По-скоро лелките нямат умора да врещят. За подпийналите чичовци пък да не говорим.

# 184
Добре де, какъв ви е проблемът - в хотел без деца ще отидат тези, които искат да почиват без наоколо да има деца, ако ще и да са малки генийчета. На когото не му пречат децата, си отива в един от многото други хотели.

# 185
За мен е много дразнещо да виждам как малки момченца зяпат разголени какички по плажове и басеини ... някои какички даже често покатерени върху чичковци ...  

# 186

Добре де, какъв ви е проблемът - в хотел без деца ще отидат тези, които искат да почиват без наоколо да има деца, ако ще и да са малки генийчета. На когото не му пречат децата, си отива в един от многото други хотели.

newsm10

# 187

Проблема е , че подобни хотели не се наричат "хотели за възрастни със слаби нерви и нисък праг на търпимост към другите", а се наричат "хотели без деца " . Та ме проблема. НЕгативно поставеното определение към дадена група хора, които на никого не са виновни  Peace

# 188
  • София - Рим и обратно
На нас - никакъв. Да му мислят тези, които чакат за такъв Grinning.
Лошото е, че ние няма да дочакаме хотел с рестрикции за противни възрастни.

# 189
Ах горките домашни любимци! Има толкова хотели, които не приемат домашни любимци, а те на никого не са виновни все пак.

# 190
Ах горките домашни любимци! Има толкова хотели, които не приемат домашни любимци, а те на никого не са виновни все пак.

Ти разлика между малки хора (деца) и кучета правиш ли? Или всичко дето не може да впечатлиш с личността си е за теб вид добитък?

# 191
Повярвай ми, децата ги впечатлявам и то много. И да, правя разлика между кучета и деца. Хотелите са частни, всеки може да ги направи за различна група хора - за такива без деца, за жени, за мъже, въпрос на избор. Няма нищо нито дискриминационно, нито осъдително. И между другото, колкото и да си мечтая за такъв хотел няма как да се възползвам от него поне докато детето ми не порасне достатъчно, за да може да се гледа само, докато аз съм на почивка. Сега почивам с него и избирам хотели, в които то е желано, такива, в които не е желано, не ме притесняват.

# 192
Проблема е , че подобни хотели не се наричат "хотели за възрастни със слаби нерви и нисък праг на търпимост към другите", а се наричат "хотели без деца " . Та ме проблема. НЕгативно поставеното определение към дадена група хора, които на никого не са виновни  Peace

И с това не мога да не се съглася! Някак си негативно звучи - хотел БЕЗ деца... Иначе то е ясно, че и самите родители едва ли биха се натискали да ходят по места, където децата им са нежелани... Просто е обидно самото категоризиране.

# 193
  • На земята, която е всъщност звезда.
...Проблема е , че подобни хотели не се наричат "хотели за възрастни със слаби нерви и нисък праг на търпимост към другите", а се наричат "хотели без деца " . Та ме проблема. НЕгативно поставеното определение към дадена група хора, които на никого не са виновни  Peace

Погрешно го приемаш първо като негативно и второ като определение: има хора с деца, които могат да ходят и на двете места, в зависимост от момента.  Също така има възрастни с деца, които са със слаби нерви и нетърпимост към други хора, те къде ще ходят тогава според теб?

И логично, който смята, че се слага определние на дадена група , сипе най- много определения и етикети в темата.  Laughing

# 194
Един виц:
Възрастна двойка си резервира почивка в хотел с уверение от хотелиера, че
няма да има деца, почиващи по същото време.
Слиза двойката от колата, вади куфарите и първото нещо , което вижда е тумба търчащи и крещящи деца във фоайето..
На въпроса им защо са ги излъгали, хотелиера отговаря:
-Че това деца ли са?  Това са...Изроди!!

Общи условия

Активация на акаунт